به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، موسی بهلولی، سرپرست دانشگاه زابل در بازدید از نمایشگاه پژوهش و آخرین دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی دانشکدهها، پژوهشکدههای دانشگاه و گروههای آموزشی بیان داشت: اکثر دستاوردهای ارائه شده در این نمایشگاه قابلیت تجاریسازی دارند و با کاربردی کردن این طرحها و تحقیقات باید در راستای کسب درآمد برای دانشگاه گام برداشت.
وی در بازدید از غرفه پژوهشکده تالاب بینالمللی هامون افزود: باید تمامی دستاوردهای این پژوهشکده در راستای کیفیتبخشی و همچنین استفاده و بهرهوری از ظرفیت تالاب باشد و سمت و سوی این تحقیقات اهم از پژوهشهای دانشجویی و پایاننامهها باید در راستای احیاء و بهرهوری بیشتر از تالاب هامون به کار گرفته شود.
سرپرست دانشگاه زابل با تاکید بر اینکه باید فعالیتهای دانشگاه به سمت بومیسازی حرکت کند، گفت: دانشگاه زابل قطب علمی منطقه است و پژوهشها با توجه به نیازهای منطقه انجام گیرد تا شاهد رشد دانش بنیان در منطقه سیستان باشیم.
بهلولی ادامه داد: با توجه به وجود پژوهشکده کشاورزی در این دانشگاه باید در خصوص تولید محصولات متناسب با نیاز و اقلیم منطقه گام برداشته و علاوه بر نیازسنجی بر روند عملیاتیکردن و تجاریسازی نیز تاکید شود.
وی ارائه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه زابل را بسیار آموزنده و کاربردی خواند و از تمامی گروهها، پژوهشکدهها و دانشکدهها که در ارائه توانمندیهای پژوهشی خود حضور فعالی داشتهاند، تقدیر و تشکر کرد.