به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی دانشگاه کاشان، علی سعیدی، صاحب کرسی علمی دانشگاه کاشان هدف از ایجاد این کرسی را کمک به ارتقاء علم و پژوهش و حمایت از تحقیقات علمی و بین المللی بیان کرد و گفت: از آنجا که پژوهش، موتور محرکه توسعه علمی است باید سعی کرد تا با مردمی کردن فعالیت های علمی، پژوهش ها کاربردی شود.
وی بر ایجاد مراکز پژوهشی تاکید کرد و بیان داشت: اگر ۱۰۰ مرکز پژوهشی اصولی و کاربردی در کشور داشته باشیم کشور متحول می شود.
صاحب کرسی علمی دانشگاه کاشان تصریح کرد: با ایجاد مراکز پژوهشی هم نیازهای مردم مورد توجه قرار می گیرد و مشکلاتشان مرتفع و هم فضایی برای نخبگان فراهم می شود.
سعیدی نخستین گام برای ارتقاء پژوهش را، دادن فرصت به اساتید و صاحبان تجربه عنوان کرد و افزود: با ایجاد این کرسی ها مدیرانی در بخش پژوهش بوجود می آیند که می توانند پژوهشگاه ها را حرکت دهند و از پژوهش هایی که فقط به دنبال این هستند که حقوق بگیرند جدا می شوند.
وی خاطر نشان کرد: دومین اقدام نیز برای پژوهشگاه ها این است که نخبگان را از طریق پژوهش بورسیه کرد.
مؤسس بنیاد نخبگان سعیدی، انعقاد قراردادهایی بین نیازمندان پژوهش و صنعت را از دیگر راهکارها برای تحول پژوهش بیان کرد و افزود: اگر این موارد نهادینه شود در ظرف سه سال کشور متحول می شود.
در پایان این مراسم قرارداد تأسیس کرسی علمی سعیدی میان دانشگاه کاشان به نمایندگی عباس زراعت به عنوان رئیس دانشگاه، رضا منصوری به عنوان مجری کرسی و علی سعیدی به عنوان صاحب کرسی منعقد و به امضاء رسید.