آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۲۱۲۵
سراج در همایش ررسی خسارت‌ها و پیامدهای فتنه ۸۸:

حاصل عملکرد فتنه گران در سال ۸۸ قطع نامه ۱۹۲۹ بود

کار‌شناس مسائل استراتژیک گفت: تحریم‌های امروز به برکت حضور مردم در خیابان و کمک به اجماع جهانی علیه ماست و در واقع آمریکا قطع نامه ۱۹۲۹ را به فتنه گران پاداش داد و این قطع نامه امروز دسترنج فتنه گران است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز همایشی با عنوان بررسی خسارت‌ها و پیامدهای فتنه ۸۸ در سالن همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.

 

در این همایش رضا سراج کار‌شناس مسائل استراتژیک گفت: فرصت سوزی اولین اثر فتنه ۸۸ برای کشور ما بود، انتخابات ۸۸ می‌توانست فرصت خوبی برای گسترش نفوذ ایران در منطقه باشد. تداوم رویکرد انقلاب باعث شد با وجود  اجماع اصلاح طلبان، شکست آنها را رقم زد  و به همه ثابت شد که مردم ما پای گفتمان انقلاب اسلامی می‌ایستند.

 

وی با بیان اینکه پس از فتنه ۸۸ آمریکا از پیروزی متبوع خود مایوس شده بود گفت: آمریکا در انتخابات مجلس هشتم متوجه رویکرد مردم ما در چارچوب گفتمان انقلاب که از قبل ثابت بود، شد در آن زمان رئیس جمهور وقت آمریکا طرحی را برای بی‌ثابت سازی در ایران ابلاغ و جریان فتنه گر داخلی نیز بازیگر این بازی بودند و در آنجا فرصت سوزی شکل گرفت.

 

کار‌شناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه ما فکر می‌کردیم با انتخابات پر شور و با کیفیت می‌توانیم کشورمان را در مسئله هسته‌ای عبور دهیم اظهار داشت: انتخابات ۸۸ می‌توانست نفوذ ایران و نقشش را در منطقه گسترش دهد ولی پس از شکست اصلاح طلبان آمریکا تصور می‌کرد که اگر مجدد گفتمان انقلابی با پشتیبانی ملت شکل بگیرد دیگر تیرش به هدف نمی‌خورد.

 

سراج با بیان اینکه سال ۸۸ استثنا‌ترین شرایط را فراهم کرد که می‌توانست مناسبات ما را در حوزه بین الملل تسریع و تشدید کند گفت: آمریکایی‌ها پس از فتنه ۸۸ می‌دانستند که اجماع فرو خواهد پاشید و دیگر تحریم جدیدی نمی‌تواند اعمال شود و از طریق فتنه گران درصدد تغییر بازی و حرکت طوفانی بود.

 

وی با بیان اینکه عملکرد فتنه گران منجر به بی‌اعتمادی ایران در وجهه بین المللی شد گفت: حال باید پس از فتنه ۸۸ به دلیل نرسیدن آمریکا به اهدافش مردم هم تنبیه می‌شدند تا سناریوی غرب تکمیل می‌شد. ما می‌توانستیم با تعامل با اقتصاد جهانی انجام داده به اقتصاد کشور شتاب دهیم اما فتنه گران مانع این امر شدند و آنان بیشترین کمک را به دشمنان برای تغییر ریل تحریم‌ها از نوع خلع سلاح به تحریم‌های هوشمند انجام دادند حال امروز این افراد ادعای حق الناس بودن حق مردم را دارند.

 

کار‌شناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه فتنه گران در اتاق‌های فکرشان درخواست تجمع مردم در خیابان‌ها را داشتند گفت: آن‌ها متصور بودند که اگر یک ماه به این روند ادامه دهیم رهبرمعظم انقلاب کوتاه می‌آید و انتخابات را باطل می‌کند که اگر خطبه‌های ایشان نبود کل کشور در آتش فتنه می‌سوخت.

 

سراج افزود: در اواخر سال ۸۶ محسن مخلباف را به عنوان واسطه‌ای به واشنگتن فرستادند که سفیر پیشنهاد تحریم‌های هدفمند اقتصادی از جانب فتنه گران به آمریکا باشد.

 

وی با بیان اینکه خبر این سفر و محتوای آن را روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال داشتند افزود: تحریم‌های امروز به برکت حضور مردم در خیابان و کمک به اجماع جهانی علیه ماست و در واقع آمریکا قطع نامه ۱۹۲۹ را به فتنه گران پاداش داد و این قطع نامه امروز دسترنج فتنه گران است.

 

کار‌شناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه دشمن از اجرای تحریم‌ها اهدافی را در سر داشت که باید به آن‌ها اشاره کرد افزود: انزوای اقتصادی ایران تغییر نگرش در مردم، تردید نسبت به نیروهای انقلاب، ترویج ناکارآمدی اهداف انقلاب از جمله اهداف دشمن بود که می‌خواست با به قدرت رسیدن میانه رو‌ها آن را کلید بزند.

 

سراج با بیان اینکه آمریکایی‌ها می‌خواستند مسئولین و نخبگان را دچار یک اشتباه محاسباتی کنند و این گونه وانمود کنند که حل مشکلات صرفا رابطه با آمریکاست گفت: آن‌ها می‌خواستند مردم این مطالبه را از دولت داشته باشند و با سر کار بودن جریان تغییر در حاکمیت ایران هم چنین سناریوی تغییر رفتار ایران را هم دنبال کنند. در این بین مقام معظم رهبری در یک بازی هوشمندانه و در چارچوب نرمش قهرمانانه سناریوی آن‌ها را خنثی و شکاف ملی که آمریکا به دنبال ایجاد آن بود را به همگرایی تبدیل کردند.

 

وی با اشاره به نظر رهبر نسبت به مذاکرات گفت: ایشان اجازه دادند که مذاکرات صورت بگیرد ولی از‌‌ همان ابتدا می‌گفتند به توافقات خوش بین نیستند چرا که نقض عهد از جمله اخلاق‌های آمریکایی است از تیم مذاکره کننده حمایت هم کردند تا فردا روزی نگویند که ما می‌توانستیم ولی اجازه ندادند.

 

کار‌شناس مسائل استراتژیک تصریح کرد: آمریکایی‌ها متصور بودند جریان تغییر حاکمیت خیلی زود به نتیجه می‌رسد و حداکثر طی دو سال آن‌ها را به اهدافشان نزدیک‌تر کند، این جریان می‌خواست شکاف ملی نظام را به حوزه مصلحت سوق دهد و رهبری هم مجبور به پذیرش اقدامات غربی‌ها شود و هم چنین آمریکایی‌ها در کنار این سناریوی کلان می‌خواستند ایران را در پازل خود در منطقه قرار دهند.

 

سراج با اشاره به سناریوی آمریکا گفت: آمریکا به دنبال این بود که منطقه غرب آسیا را به بازیگران منطقه‌ای واگذار کند و روسیه را مشغول اوکراین و چین را نیز مهار کند که باز هم در این خصوص اشتباهات محاسباتی سر زد.

 

وی ادامه داد: در خلع حضور آمریکا در منطقه جمهوری اسلامی وارد معادلات شد و خلا آن‌ها را پر کرد در حقیقت تدبیر رهبری روسیه را وارد این موضوع کرد و ایران ناجی روس‌ها و چینی هاست.

 

کار‌شناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه تغییرات به آمریکا فهماند که کل حفظ موجودیت نزد منطقه‌ای در تهران است افزود: برهمین اساس آمریکا تمام تمرکز خود را بر روی انتخابات پیش رو گذاشته البته متاسفانه این بار فتنه گران جسورانه‌تر به بازی آمریکایی‌ها کمک می‌کنند. چرا که این بار ساختار ولایت فقیه را هدف گرفته‌اند و اسم رمزشان نظارت بر شورا است.

 

سراج با بیان اینکه آمریکا می‌خواهد کلید حل مشکلاتش را در قفل تهران باز کند گفت: این کشور اگر نتواند نفوذ در حاکمیت خبرگان را در انتخابات پیش روی انجام دهد پروژه بعدی ناامن سازی است همچنان که در سال ۸۸ آن‌ها افکار عموم را نشانه گرفته و تقلب اسم رمزشان بود.

 

وی با اشاره به اظهارات عده‌ای در روزنامه آرمان گفت: عده‌ای در این روزنامه‌ها اعلام می‌کنند که اگر جریان هم سو با ما در انتخابات رای نیاورد ناامنی به ما سرایت کرده و برای تحقق این امر به مردم دروغ می‌گویند که تیم تروریستی به شهر‌ها آمده و‌‌ همان طور که می‌دانید وزارت کشور نیز این موضوع را تکذیب کرده است.

 

کار‌شناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه آمریکایی‌ها تحریم‌های نسل جدید را پیاده سازی می‌کنند گفت: موشک تحریم، حقوق بشر تحریم و حمایت از تروریسم تحریم سه معادله امریکا علیه کشورمان است؛ آمریکا به وعده‌هایش عمل نمی‌کند آن‌ها صرفا نگاه‌شان به منافع خود می‌باشد.

 

سراج با بیان اینکه آنان تلاش می‌کنند که ایران را در چارچوب گروه‌های تروریستی قرار دهند افزود: بعد از انتخابات جریان نفوذ می‌گوید ما برای تصویب برجام رفته‌ایم اما حاکمیت مانع لغو تحریم‌ها شد و تحریم‌های جدید را به ارمغان می‌آورد و هم چنین دو گانگی در حاکمیت و اشتباه محاسباتی نخبگان پیش می‌آید.

 

وی گفت: جریان تغییر حاکمیت می‌گوید دوای درد مشکلات کشور شورایی شدن رهبری است گفت: غرب می‌خواهد از طریق نفوذ و تحریم نرمش رهبری بیشتر شود.

 

کار‌شناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه برای مردم امنیت و معیشت مهم است خاطر نشان کرد: طبق گفته مقام معظم رهبری جنگ نرم به صورت نظم یافته و هوشمند علیه ما در جریان است که این جنگ ادراک مردم، تحریم و قرار گرفتن در قرارگاه فتنه را در سر دارد. جریان نفاق جدید درونش افراد وجیهی دارد که باید برای مقابله با آن‌ها آگاه باشیم شهادت شیعیان در نیجریه و کشتار مردم ما در منا اتفاقی نیست اگر خدای ناکرده توسعه نفوذ در ایران شکل بگیرد فاتحه دیگر کشورهای اسلامی را باید خواند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار