به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی،، سجاد افشار، فعال سیاسی، در کارگاه «انتخابات» که به همت مدیریت تحلیل و بررسی سازمان بسیج دانشجویی ایلام در دانشگاه پیام نور واحد ایلام برگزارشد، گفت: دانشجویان نخبه به عنوان کسانی که قرار است برای کشور تصمیم گیری کنند؛ پیاده نظام جمهوری اسلامی هستند، در سیر زمانی از سال های ۷۲ تا ۸۷ مقام معظم رهبری، گفتمان عدالت خواهی را مطرح کردند و جنبش عدالت خواه دانشجویی به عنوان نخبگان نظام بحث عدالت خواهی را در جامعه تببین و به راه انداختند.
وی به بیانات رهبر در سال ۸۲ در دیدار با دانشجویان اشاره کرد و افزود: در این دیدار معظم له از دانشجویان خواستند که در راس هرم عدالت خواهی قرار بگیرند و بحث عدالت خواهی را در جامعه برجسته کنند. سال ۸۴ با نگرش عدالت خواهی پیش رفت؛ در این مقطع دانشجو نخبه کسی است که در جریان عدالت خواهی پیشرو باشد.
این فعال سیاسی تصریح کرد: می توان گفت مقام معظم رهبری ما را به عنوان فرماندهان عملیاتی در راس جبهه فرهنگی می داند، امام امت از دانشجویان خواستند این جریان را بسط دهند، در آن سیر زمانی دانشجویان بیدار بودند؛ پس کسی که می خواست رئیس جمهور مردم شود، باید شعار عدالت خواهی را سرلوحه کار خود قرار دهد و بر مبنای عدالت محوری پیش رود.
افشار گفت: متاسفانه در سال ۸۸ نخبگان دانشجویی مجبور شدند از راس هرم به پایین افول کنند، بسیج دانشجویی که در راس هرم، جریان سازی می کرد به کف جامعه افول پیدا کرد، در سال ۸۲ که بحث مشاوران جوان مطرح شد مقام معظم رهبری با این شیوه مخالف بودند که ما در جامعه پیشرو بودیم به ساخت پیرو برسیم و در کف جامعه در سطح عامه مردم پایین بیاییم، انحراف دولت در سال ۸۸ باعث سرخوردگی طرفدارانش شد.
وی با بیان اینکه در سال ۹۰ ما در کف کار سیاسی قرار داشتیم و دنبال گفتمان سازی نرفتیم، افزود: ما به دنبال مصداق ها رفتیم، پس الان باید از سیر مصداقی فاصله بگیریم و بیایم در جامعه جریان سازی کنیم و گفتمان سازی را که مقام معظم رهبری مطرح می کنند برای مردم تبیین کنیم.
این تحلیل گر سیاسی خطاب به دانشجویان گفت: باید خودتان را ارتقای فکری دهید و سیر نشریات جریان سازی در دانشگاه ها راه بیاندازید.
افشار ادامه داد: مقام معظم رهبری در سیر سخنرانی هایی شش ماه قبل از انتخابات داشتند دکترین جریان انتخابات را چیدند و قدم به قدم روشنگری می کردند، ایشان در دی ماه ۹۱ بر دشمن شناسی تاکید کردند و دشمن شناسی را به انتخابات ربط دادند.
وی دانشجویان بسیجی را در سیر خط فکری رهبری دانست و تصریح کرد: باید جامعه را به شکل هرم در نظر بگیریم، ولی فقیه در راس هرم جامعه است، دانشجویان در جایگاه نخبگان یک سطح پایین تر از رهبری قرار دارند. امام خامنه ای می فرمایند: دانشجویان بسیجی در خیمه فرماندهی مسقر هستند و باید دشمن شناسی کنند.
این تحلیل گر سیاسی تصریح کرد: نباید مصداق ها را مشخص کرد، مردم تحقیق می کنند و از کسانی که مورد اعتماد هستند، می پرسند بعد انتخاب می کنند. آنهایی که حرف ولایت را گرفته و بعد از آن دشمن شناسی کرده اند ملاک های رهبری را به ملت گفته و نقاط ضعف و قوت دولت قبلی را به مردم انتقال دهند، باید فرمایشات رهبری را برای امت روشن سازی کنیم، ما در دولت قبلی این کار را نکردیم؛ زیرا بر اساس مصداق ها پیش رفتیم و جریان سازی را رها کردیم.
افشار گفت: مسائل بومی و غیر بومی را در انتخابات مجلس شورای اسلامی رصد کنید.