به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، کارگاه علمی و عملی یک روزه با موضوع عوامل پس از برداشت، فردا به همت گروه علوم باغبانی دانشگاه کشاورزی ساری با تدریس حسین صادقی و خیرالله رحمتیان برگزار میشود.
آشنایی با سردخانه مرکبات و واکس زنی و ضد عفونی درمحل سردخانه مرکبات از دیگر برنامه های این کارگاه علمی است.
آشنایی با عوامل پیش از برداشت بر عمر انباری میوه های مرکبات، تعیین زمان رسیدن میوه، چگونگی و روش های برداشت، حمل و نقل در باغ و بازاررسانی، آشنایی با روش های نگهداری میوه و فناوری های نگهداری مرکبات از اهداف این کارگاه عنوان شده است.