کد خبر:۴۷۲۴۱۹
رئیسی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو: 

حالا که آقایان اذعان دارند مصوبه کنگره مغایر برجام است چرا ساکت‌اند؟

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: پس از توافق ژنو می‌گفتند تحریم‌های وضع شده مغایر روح توافق ژنو است و نقض توافق نیست، اکنون که خود نیز اذعان دارند که این مصوبه مغایر برجام است چرا ساکتند؟

مجتبی رئیسی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ابلاغ قانون محدودیت سفر به ایران توسط اوباما، اظهار داشت: طبق این قانون فعالان اقتصادی و گردشگری 38 کشور، از این به پس باید بین ایران پساتحریم و سخت شدن ورود به امریکا یکی را انتخاب کنند.

 

وی افزود: این قانون با هدف افزایش ریسک سرمایه‌گذاری در ایران تصویب شده تا فعالان اقتصادی کشورهای صنعتی را از سرمایه‌گذاری در ایران منع کند. لذا این مصوبه مغایر بند 29برجام و نقض کننده آن است.

 

این فعال دانشجویی تاکید کرد: پس از توافق ژنو می‌گفتند تحریم‌های وضع شده مغایر روح توافق ژنو است و نقض توافق ژنو نیست و با این بهانه بر نقض عهد طرف مقابل چشم می‌پوشیدند! اکنون که خود نیز اذعان دارند که این مصوبه مغایر برجام است چرا ساکتند؟

 

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی تصریح کرد: اکنون در جامعه دانشگاهی این سوال مطرح است که اگر این قانون، «تحریم جدید» و «نقض یا دور زدن توافق برجام» نیست، پس چیست؟ چرا مسئولان وزارت خارجه و رییس جمهور که مدام از دستاوردهای برجام سخن می‌گویند؛ درباره این تحریم جدید و تحریم‌هایی که از آغاز مذاکرات و حتی در حین مذاکرات شاهدشان بودیم، موضع محکمی اتخاذ نمی‌کنند؟ آیا قرار است در ایران پسابرجام، همچنان شاهد تحریم باشیم؟

 

رئیسی با بیان اینکه سکوت مسئولان نشانه بی‌توجهی به خطوط قرمز است، در پایان خاطر نشان کرد: خط قرمز مسولان ما در این رابطه کجاست؟ عقب نشینی‌های خفت بار قرار است تا کجا ادامه یابد؟ تا کی قرار است آنان پیشروی کنند و ما در حال عقب نشینی بخندیم؟ تا کی قرار است خطوط قرمز رهبری نقض شود؟ تا کی قرار است شروط رهبری به هیچ انگاشته شود؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار