آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۲۶۲۶
استاد دانشگاه شریف در جمع دانشجویان:

ما باید از ظرفیت باد و خورشید در تولید انرژی استفاده کنیم

استاد دانشگاه شریف با انتقاد از توجه بیش از اندازه به درآمدهای نفتی گفت: ما باید با نگاهی به کشورهای دیگر از ظرفیت باد و خورشید در تولید انرژی استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، همایش استانی توسعه انرژی باد در دانشگاه فردوسی مشهد با حضور مسئولین و کارشناسان برگزار شد.

 

سید هاشم اورعی امروز در این همایش به بیان نکاتی پیرامون محسنات استفاده از انرژی باد پرداخت و گفت: ۴.۸ درصد فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار هستند و این در حالی است که شاهد صف طولانی جوانان برای وورد به دانشگاه هستیم.

 

استاد دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه در زمینه آلودگی هوا ایران جزء ۱۰ کشور تولید کننده آلودگی هواست، خاطرنشان کرد: سالانه یک ماشین فرسوده ۵.۳ تن گار کربنیک در کشور تولید می‌کند که هر چه زودتر باید در این خصوص اقدام کنیم.

 

وی بیان داشت: در اسکاتلند طبق برنامه ریزی انجام شده قرار شده تا سال ۲۰۲۰ صدر درصد انرژی از منابع تجدیدپذیر تامین شود.

 

اورعی با انتقاد از توجه بیش از اندازه به درآمدهای نفتی  گفت: ما باید با نگاهی به کشورهای دیگر از ظرفیت باد و خورشید در تولید انرژی استفاده کنیم.

 

این استاد دانشگاه با طرح این سئوال که چرا ما با داشتن نیروی انسانی که از لحاظ کمی و کیفی سرآمد جهان است، توسعه نیافته‌ایم، خاطرنشان کرد: پاسخ این سئوال را باید در فرهنگ جامعه یافت، فرهنگی که در بخش توسعه بسیار محدود است.

 

وی با بیان اینکه رشد جامعه در گرو توسعه همه جانبه است، بیان داشت: شرط لازم برای رسیدن به هدف ایجاد ظرفیت فرهنگی است.

 

اورعی یکی از نتایج رشد و توسعه را رفاه اقتصادی دانست و افزود: فرهنگ جامعه باید به سمتی برود که از جایگاه بالایی برخوردار باشد.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به ظرفیت‌های کشور در زمینه انرژِ‌های تجدیدپذیر تاکید کرد: تا زمانی که بستر مناسب را برای توسعه اقتصادی، اجرایی و فرهنگی فراهم نکنیم، نمی‌توانیم منتظر توسعه یافتگی باشیم.

 

وی در پایان گفت: همه ما دل در گرو پیشرفت کشور داریم و قطعا هدف نهایی ما سربلندی کشور است.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار