گروه دانشگاه « خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛در دوره ای که جوان ایرانی مورد هجوم همه جانبه ی رسانه های جمعی در فضای مجازی و سطح جامعه در عرصه ی فرهنگ قرار گرفته است ، خوراک دهی فرهنگی توسط نهادهای مربوطه ی شهرستانی و استانی بسیار می تواند مفید باشد و یک ریسمانی ست برای عدم غرق شدن جوان ایرانی، خصوصا" گیلانی در منجلاب برهنگی و نفوذ فرهنگی دشمن.
با وجود اینکه شهر رشت و استان گیلان از جهت فرهنگی، غنی و دارای آداب و رسومی ست که هر اقلیمی آرزو دارد که چنین باشد و بسیار جای کار دارد اما متاسفانه می بینیم که در مناسبت های بومی و استانی، از بس که نهادهای مربوطه از نظر فرهنگی بی برنامه اند و این بی برنامگی نیز در اجرای برنامه های مهم و مناسبت ها بیداد میکند، دست به هرکاری برای پر کردن این فضا میزنند.
جشن «روز رشت» که باید نماد فرهنگ و اصول اصیل رشت باشد و نکته نکته ی سنت های حسنه ی این مرز و بوم را برای مردم تبیین و به آنها گوشزد کند، می بینیم که این هم افزایی در نهادها و متولیان به اصطلاح فرهنگی! شهرستان و استان وجود ندارد.
مگر میشود برای شاد کردن لحظه ای و تهییج کاذب افکار عمومی، به رقص و پایکوبی مستمسک شد و این متولیان امر به یکدیگر بگویند: اتفاقی نیفتاده است؟!
خدا باید عده ای را که خود را به خواب زده اند، بیدار کند! مسئول به معنای تامِ مسئول در زمان حال دیگر یافت نمیشود، آقایان یادشان رفته است که در جایگاه مسئولیت شان در محضر خدا مورد سوال واقع خواهند شد.
باید بدانند که تمامی امورات اجرایی آنها توسط دانشجویان انقلابی رصد میشود و ما اولا" این بی برنامگی در اجرای برنامه ی فرهنگی را و ثانیا" عدم نظارت درست را، متذکر میشویم.
مرتضی مهریار - دبیر شورای تبیین مواضع دانشجویی استان گیلان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.