سیده حدیث میرفیضی، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده فنی و مهندسی الغدیر دانشگاه گلستان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در گرگان، در خصوص اظهارات جان کری مبنی بر اینکه «دولت ایران علاقه مند است تعهدات خود در برجام را فورا اجرا کند؛ اما این تعهدات برای ما فوریتی ندارد»، گفت: شاید برای قضاوت کمی زود باشد؛ چرا که ما بر خلاف برخی آقایان خیلی هم عجلهای در صحبت و عمل نداریم.
وی پس از ذکر این مطلب، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب پیش از این فرموده بودند که تنها در صورتی برجام لازم الاجراست که اولا هیچ تحریمی علیه ما اعمال نشود و دوم هم اینکه پرونده هستهای ایران با اعلام بی گناهی ایران بسته شود، با این اوصاف بهتر است از خودمان بپرسیم که آیا تحریم علیه سازمان موشکی ما بر حق است؟ آیا قبل از برجام رهبر انقلاب نفرموده بودند که باید تمام تحریمها یک جا برداشته شود؟ با این حال غرض از واژه تعلیق که برخی آقایان آن را اصلا ندیدند چه بوده است؟! از مسئولان باید پرسید اینکه هنوز ایران را تروریست میخوانند به نظر شما به معنی بستن پرونده هستهای ایران است؟
میرفیضی با اشاره به این کلام امام راحل که فرمودند:«حتی اگر در تمام آمریکا مسجد بسازند و بالای گلدستهها شعار الله اکبر قرار بدهند، هیچوقت شعار مرگ بر آمریکا را فراموش نکنید چون آمریکا شیطان بزرگ است»، تصریح کرد: قضاوت برای اینکه عجله دولت در اجرای برجام را با انتخابات پیش رو ارتباط بدهیم زود است، بیشتر گمان میشود دولت واقعا به آمریکا و وفاوداری آن خوشبین است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشکده الغدیر دانشگاه گلستان متذکر شد: فارغ از اینکه برجام خوب است یا بد، به هدف این مذاکرات میپردازیم، قرار بر این بود برجام برای ما رهایی از تحریمها را به همراه داشته باشد، کدام هموطن از این هدف ناراضی است؟! اگر واقعا این شدنی بود قطعا نقدی به برجام وارد نبود و ما نیز ابتدای امر از همه خوشالتر بودیم اما بحث ما بحث دشمنی آمریکاست که در اقدامات بعد از برجام برای همه روشنتر از قبل نیز شد.
وی تأکید کرد: از مسئولان میپرسم که موضوع محدوده استفاده از لغو رویدادی که تازگی به امضای اوباما رسیده چه اسمی دارد؟
میرفیضی در توضیح این مصوبه خاطرنشان کرد: براساس آنچه در بند ۲۰۳ از لایحه بودجه آمریکا با عنوان «محدودیت استفاده از برنامه لغو روادید برای خارجیهایی که به کشورهایی خاص سفر کردهاند» آمده است، چهار کشور ایران، عراق، سوریه و سودان به عنوان کشورهایی معرفی شدهاند که اتباع کشورهایی که با آمریکا تفاهمنامه لغو روادید امضا کردهاند، در صورت حضور در آنها، برای سفر به آمریکا روادید دریافت کنند.
وی افزود: بر این اساس شهروندان ۳۸ کشوری که تا کنون میتوانستند برای تجارت یا توریسم، مدت ۹۰ روز بدون اخذ ویزا در خاک ایالاتمتحده اقامت داشته باشند، حالا اگر در پنج سال گذشته به سوریه، عراق، سودان و ایران سفر کرده باشند، دیگر «نمیتوانند» مثل قبل بدون ویزا وارد آمریکا شوند!
مسئول بسیج دانشجویی دانشکده الغدیر دانشگاه گلستان با تکید بر اینکه اگر برجام به واقع رافع تحریمها بود ما نیز از آن خوشحال و خوشنود بودیم، تصریح کرد: به عنوان یک عضو که زیر چتر ایمن نظام مقدس جمهوری اسلامی زندگی میکند حداقل انتظار دارم که دولت محترم به تمام بندهایی که مقام معظم رهبری در شروط اجرای برجام فرمودند دقت کرده و بر طبق آن عمل کنند.
وی با بیان اینکه تاریخ جواب اعتماد چشم بسته به دولت آمریکا را به ما نشان میدهد، تأکید کرد: دولت نباید بقای خود را در اجرای این برجام بداند، خیلیها مخالف برجام بودند و اعتراضات و بیانیههای زیادی به دولت فرستادند؛ اما وقتی رهبر معظم انقلاب از تیم مذاکره کننده به نیکی یاد کردند و شروط ۹ گانه را ضمیمه برجام قرار دادند، نیروهای ولایت مدار پا را فراتر از ولی خود نگذاشتند و فقط به تعهد دولت به مفاد همین شروط تأکید کردند.
میرفیضی تصریح کرد: با این تفاسیر دولت باید خیالش از این بابت راحت باشد که مردم ولایمت مدار قصد ندارند با اجرا نشدن برجام به دولت خودشان پشت کنند، اگر چنین نگرانی از سوی دولت وجود دارد حتما این دولت هنوز مردم خودش را نشناخته و اگر یک دولت مردم زیر نظر خودش را نشناخته باشد چطور میخواهد به نفع آنان قدمی بردارد؟!
مسئول بسیج دانشجویی دانشکده فنی و مهندسی الغدیر دانشگاه گلستان با اشاره به فرمایشات روز گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با مردم قم، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب روز گذشته هم به برجام و هم به فتنه ۸۸ اشاره فرمودند، پر واضح است که هنوز بحث فتنه تمام نشده است که باید مردم با بصیرت بفهمند که چه فتنههایی ممکن است اتفاق بیافتد و جلوی آن را بگیرند.
وی تأکید کرد: با وجود تحقیرها و نقض تعهدهای مکرر طرف مقابل، اگر دولت محترم به دنبال احیای این تفکر است که مردمی را که خواهان ارتباط با آمریکا هستند را راضی نگه دارد سیاست غلطی را دنبال میکند، بنده شک دارم که این تفکر دولت باشد؛ چرا که راضی نگه داشتن این دسته میشود راضی نگه داشتن قشر اقلیت همراه با عدهای قشر خاکستری که با آگاه سازی ممکن است مواضعشان تغییر کند، از این رو این دسته آنقدر قابل اعتماد نیستند که دولت بخواهد بقای خودش را روی اینها برنامه ریزی کند.
میرفیضی در پایان گفت: بنده میتوانم برای دولت دعای سلامت روز افزون کرده و آرزو کنم که در اجرای مفاد برجام ابتدا دلسوز مردم بوده و سپس تصمیم به اجرا بگیرند؛ ضمنا وی را به خواندن آیهای از کلام الله مجید دعوتشون میکنم که: «ثُمَّ کَانَ مِنَ الَّذِینَ آمَنُوا وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ وَتَوَاصَوْا بِالْمَرْحَمَةِ/ سوره بلد آیه ۱۷».