به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی مرادی، دبیر علمی سومین کنفرانس بین المللی کارآفرینی گفت: خوشبختانه مهلت ارسال مقالات تا دهم بهمن ماه است و کارگروههای این محورها نهایی شده است که از آنها میتوان به تامین مالی کارآفرینان مقررات و حقوق مالکیت، سیاستها و برنامههای دولت، دولت کارآفرین، زیر ساختهای فیزیکی تجاری و خدماتی، هنجارهای فرهنگی و اجتماعی، باز بودن و پویایی بازار، آموزش کارآفرینی، انتقال تحقیق و توسعه نوآوری و کارآفرینی، کارآفرینی و توسعه منطقهای، توسعه کارآفرینی در دوران پسا تحریم، ایجاد و رشد کسب و کارهای جدید، کارآفرینی دانش بنیان، بهره برداری از فرصتهای کارآفرینی اشاره کرد.
وی تاکید کرد: کارآفرینی در دوران پسا تحریم یکی از مسائل مهم است که ما از صاحب نظران داخلی و خارجی برای این امر استفاده میکنیم از یک طرف ملاحظات زمینهای و ملی را پوشش میدهد و از طرفی ظرفی برای سیاست گذاری توسعه کارآفرینی میتواند باشد.
دبیر علمی سومین کنفرانس بین المللی کارآفرینی در پایان خاطرنشان کرد: بحث انتقال دانش در دوران پسا تحریم اهمیت زیادی دارد و ما کارگاههایی در حاشیه این کنفرانس با توجه به ماهیت کنفرانس برای علاقه مندان طراحی کردهایم که از آنها میتوان به راه اندازی کسب و کارهای جدید اشاره کرد.
در ادامه بابک ضیاء، مدیر روابط بین الملل جشنواره کارآفرینی گفت: شورای سیاست گذاری کنفرانس با توجه به تم اصلی کنفرانس که بین المللی است و رویکرد محیط کسب و کار دارد جمع بندیهایی را برای سیاست گذاری انجام داد که سیاست اول این جشنواره را تلفیق بحث تئوری و عملیاتی برای انتقال تجربیات علمی در امر کارآفرینی معرفی کرد.
وی در خصوص مهمانان این کنفرانس گفت: مهمانان بین المللی از کشورهای انگلستان، روسیه، کره جنوبی، مالزی، آلمان، سوئد، هلند، دانمارک، عمان و هند حضور دارند و ۱۷ سخنران کلیدی که صاحبان اندیشه و تئوری در این خصوص هستند هم به سخنرانی میپردازند.
ضیاء در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از کارآفرینان عملیاتی از سنگاپور، مالزی هم انجام شده که به انتقال تجربیات خود میپردازند و دانشگاه لیورپول و نیوکاسل انگستان هم در این کنفرانس حضور خود را اعلام کردهاند.