کد خبر:۴۷۹۹۱۷
حجت الاسلام واعظ موسوی مطرح کرد؛

فاتحه نسل سوم را خوانده‌ایم به داد نسل چهارم برسید/ بیکار الدوله‌های مدارس!

کارشناس مسائل خانواده گفت: نسل امروز ما کاردستی پدر و مادر است. امروز پدران و مادران فاتحه نسل سوم را خوانده‌اند؛ باید به داد نسل چهارم رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام واعظ موسوی شب گذشته در همایش سرشار از عطر الهی در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص محبت در خانواده گفت: هر چیزی باید در آن تناسب رعایت شده باشد وگرنه زیبا نیست.

 

وی بیان داشت: در زیبا شناسی، زیبایی، عشق و محبت است که زیبایی از تناسب به وجود می‌آید و اگر این تناسب نباشد، زیبایی به کاریکاتور طنز آمیز تبدیل می‌شود.

 

این مشاور خانواده یکی از مهمترین مشکلات خانواده‌های مذهبی را عدم تناسب در رفتار دانست و افزود: به دلیل این عدم هماهنگی اغلب فرزندان خانواده‌های مذهبی دیندار تربیت نمی‌شوند و به مسائل دینی رغبتی نشان نمی‌دهند.

 

حجت الاسلام واعظ موسوی تاکید کرد: من با بیش از 1000 مراجعه برای مشاوره خانواده می‌گویم که خانواده‌هایی که در ابراز محبت قوی و جذاب هستند فرزندان بهتری تربیت کرده‌اند.

 

وی بیان داشت: من زمانی که در سن نوجوانی و جوانی بودم به دلیل قربان صدقه‌های مادرم از خیلی از خطرات در امان بودم, چرا که این محبت مادر، مرا از خیلی از خطرات حفظ کرده بود.

 

این مشاور خانواده خطاب به مادران تاکید کرد: برای فرزندان خود مادر باشید نه مربی و معلم، من مادرم زنی بیسواد بود که نظارتی بر کارهای من نداشت و اجازه داد که من خود فکر کنم ولی آنچه به من ابراز می‌کرد محبت بود که توانست مرا در زندگی موفق کند.

 

حجت الاسلام واعظ موسوی با انتقاد از اینکه متاسفانه پدران و مادران امروزی در ابراز محبت ضعیف هستند، افزود: ما شاهدیم که مکالمه بین پدر و مادر با فرزند به صورت منطقی است که این امر باعث می‌شود برای فرزند ایجاد محبت و عاطفه نکند.

 

زن از همسر و فرزندش دلبری کند

 

وی با بیان اینکه زن در خانواده نقش مهمی دارد؛ گفت: زنان باید با محبت خود از همسر و فرزندشان دلبری کنند، متاسفانه نسل تحصیل کرده امروز ما دلبری را یاد ندارد.

 

این مشاور خانواده با بیان اینکه بعضی از خانواده‌ها برای فرزندشان پول زیادی خرج می‌کنند، بیان داشت: در خانواده‌های تحصیل کرده ما محبت و عاطفه را کم داریم چون پدر و مادر بیشتر حرف می‌زنند و فرزندشان را به جای اینکه مورد نوازش قرار دهند رهنمود می‌کنند.

 

نسل امروز ما کاردستی پدر و مادر است

 

حجت الاسلام واعظ موسوی در ادامه افزود: نسل امروز ما کاردستی پدر و مادر است. امروز پدران و مادران فاتحه نسل سوم را خوانده‌اند؛ باید به داد نسل چهارم رسید.

 

وی خاطرنشان کرد: پدران و مادران در گذشته به فرزند خود پول تو جیبی نمی‌دادند؛ اما محبت می‌کردند، سواد نداشتند؛ اما فکر کردن را به فرزند آموختند و این در حالی است که پدران و مادران امروزی فقط به فرزند پول می‌دهند نه محبت.

 

این مشاور خانواده بیان داشت: خداوند نرم افزار دل انسان را به گونه‌ای طراحی کرده که عقربه آن به سمت محبت گرایش می‌یابد و بغض کسی را در دل می‌گیرد که به او بدی شده است.

 

حجت الاسلام واعظ موسوی گفت: پدران و مادران امروزی با داشتن سواد اجازه فکر کردن به فرزند را نمی‌دهند به طوری که شاهدیم که بسیاری از تحصیل کرده‌های ما در رشته‌هایی درس خوانده‌اند که پدر و مادرش برایش انتخاب کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: روزی به آیت الله بهجت گفتند چگونه فرزندانمان را تربیت کنیم؟ ایشان فرمودند: شما لطف کنید تربیت نکنید ما هر چه می‌کشیم از تربیت می‌کشیم.

 

این مشاور خانواده با بیان اینکه فرزندان امروز را با موعظه تربیت می‌کنند، متذکر شد: وظیفه زن محبت کردن است زن باید در محیط خانواده محبت کند نه اینکه خدمات بدهد.

 

حجت الاسلام واعظ موسوی در ادامه به بیان یکی از موارد مشاوره‌اش پرداخت و گفت: خانم دکتری پسر 25 ساله خود را که عاشق زنی شوهر دار با 18 سال اختلاف سنی شده بود نزد من آورد. به این خانم دکتر گفتم آخرین باری که قربان صدقه فرزندت رفتی و او را نوازش کردی کی بود؟ خانم دکتر گفت من با فرزندم منطقی رفتار می‌کنم. من او را به کلاس‌های مختلف فرستاده‌ام و برایش ماهانه 3.5 میلیون تومان هزینه می‌کنم؛ لااقل عاشق دختری 18 ساله می‌شد. من به آن خانم دکتر گفتم فرزند شما به دنبال مادر است و اگر عاشق آن زن شده به دلیل ندیدن محبت از جانب شماست، فرزند شما برای خودش مادر پیدا کرده و شما بیشتر مربی بوده‌اید تا مادر.

 

وی ادامه داد: روانپزشکان می‌گویند انسان تا آخر عمرش مادر می‌خواهد. ما بارها دیده‌ایم مردی 50 ساله سر بر زانوی مادری 70 ساله گذاشته و آن مادر با دست کشیدن بر سر فرزندش او را نوازش می‌کند.

 

بیشتر مادران امروزی در مادری مردود هستند

 

این مشاور خانواده با بیان اینکه خیلی از مادران ما امروز در آزمون مادری مردود هستند، بیان داشت: جای محبت مادر را هیچ چیز نمی‌تواند بگیرد. از وقتی مادر جای مربی را گرفت ما شاهد بسیاری از مشکلات در سطح جامعه هستیم.

 

بیکارالدوله‌های مدارس!

 

حجت الاسلام واعظ موسوی در ادامه با انتقاد از عدم انجام دادن یک معلم به وظایفش، گفت: در گذشته یک ناظم با یک سوت 500 دانش آموز ار به خط می‌کرد؛ اما امروز برای هر پایه تحصیلی یک معاون گذاشته‌اند که او تک تک با خانواده‌های تماس می‌گیرد  و از خانواده می‌خواهد تا درس دانش آموز را بگوید من به این معاونان بیکاردوله می‌گویم؛ چرا که وظایفش را باید من پدر و یا مادر به دوش بکشم.

 

وی تاکید کرد: پدر و مادر در گذشته اطلاع نداشتند که فرزندشان پایه چندم است؛ اما امروزه مدام با تماس های معاون مدرسه روبرو هستند و این در حالی است که پدر و مادر باید وظیفه خود را انجام دهند نه اینکه دستیار معلم شوند.

 

این مشاور خانواده در پایان با اشاره به اشتغال زنان در بیرون از محیط خانه، گفت: یکی از مصیبت‌های ما اشتغال زنان است؛ چون آنان با اشتغال در جایگاه‌های مختلف نقش مادری خود را کم رنگ کرده‌اند و این در حالی است که به فرموده رهبر معظم انقلاب اگر زن از جایگاهش بلند شد؛ 10 مرد نمی‌تواند جای آن را پر کند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار