به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، حجتالاسلام حمید مقامی عصر روز گذشته در جمع خبرنگاران بیان داشت: سبک زندگی اسلامی ایرانی با بهرهگیری از اسوههای دینی و اسلامی و نیز با تأسی از فرمایشات مقام معظم رهبری جان تازهای در جامعه اسلامی گرفته است.
دبیر نخستین جشنواره ملی شعر فاطمی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) علیرغم اینکه زندگی بسیار کوتاهی داشتند؛ اما الگوبرداری از سبک زندگی فاطمی و علوی ایشان برای ما بسیار مغتنم و ارزشمند خواهد بود.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: به نظر میرسد زبان هنر و شعر برای بیان سبک زندگی فاطمی بسیار زیبا خواهد بود بهویژه در شهر شیراز که مهد هنر و ادب ایران زمین است.
وی خاطرنشان کرد: برای دستیابی به زندگی اسلامی ایرانی نیاز به مؤلفههای بسیاری است که مهمترین آن توجه به سیره ائمه اطهار (ع) است.
حجتالاسلام مقامی تصریح کرد: برای شرکت در این جشنواره تمامی شاعران میتوانند دریافتهای ذهنی و عقیدتی خود را با موضوع تبیین ابعاد شخصیت مادرانه وهمسرانه حضرت زهرا (س) و توصیف دلنشین ترین خانه عالم سرای مهر، بیت آسمانی حضرت امیرالمؤمنین (ع) را در قالب شعر به دبیرخانه جشنواره تا ۳۰ بهمنماه سال جاری ارسال کنند.
سید محمدامین جعفری حسینی، دبیر علمی با بیان اینکه جشنواره ملی شعر فاطمی با هدف احیای سبک زندگی اسلامی، ایرانی و با محوریت شخصیت حضرت زهرا (س) در شیراز برگزار میشود، بیان داشت: آخرین مهلت ارسال آثار برای شرکت در نخستین جشنواره شعر فاطمی تا ۳۰ بهمنماه سال جاری است و هیچ محدودیتی در قالب و تعداد آثار ارسالی وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: دبیرخانه این جشنواره نسبت به آثار ارسالی با موضوعات خارج از عناوین اعلام شده و همچنین ارسال پس از انقضای مهلت مقرر هیچگونه مسئولیتی ندارد و استفاده و انتشار آثار دریافتی با نام شاعر و صاحب اثر آزاد است.
دبیر علمی نخستین جشنواره ملی شعر فاطمی تصریح کرد: شرکتکنندگان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ثبتنام و ارسال آثار به سایت جشنواره به آدرس www.mahanfestival.ir مراجعه کنند.
جعفری حسینی بیان داشت: باید به این باور رسید که شیراز خانه پدری شعر ایران است و برخلاف تمام فراخوانها درباره شخصیت آسمانی اهلبیت (ع) این جشنواره به جنبههای تربیتی، اخلاقی زندگی حضرت زهرا (س) میپردازد.
وی با طرح این سئوال که چرا با وجود این پیشینه فرهنگی با آموزههای اهلبیت فاصله گرفته شده است، گفت: دلیل اصلی این موضوع دگرگونی سبک زندگی بوده و این جشنواره به دنبال ایجاد و احیای سبک زندگی ایرانی، اسلامی است.
دبیر علمی نخستین جشنواره ملی شعر فاطمی تصریح کرد: ۱۸ نفر از برگزیدگان این جشنواره به اندازه سالهای عمر حضرت زهرا (س) مورد تقدیر قرار میگیرند.