به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، همايش بيداري اسلامي در اردوي آموزشي تشکيلاتي صراط (۲) انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان برگزار شد.
رضوي؛ فعال رسانه ای و کارشناس مسائل سیاسی در این همایش به تحلیل بيداري اسلامي و اوضاع و تحولات اخیر کشورهاي منطقه پرداخت و گفت: کشورهاي غربي با هدف اختلاف افکني ميان شيعه و سني طرح هلال شیعی را مطرح و در خصوص این مسئله بزرگ نمایی کرده اند.
وی افزود: طرح هلال شيعي از دو جنبه قابل بررسي است، اول اینکه با طرح اين موضوع قصد داشتند اعلام کنند پس از سال ها شيعه در حال قوي شدن است تا به اين وسيله حساسيت اهل سنت را برانگيزند.
این کارشناس در ادامه تصریح کرد: به همين دليل شيعه انگليسي را راه انداختند تا به تکفير اهل سنت بپردازد و از ظرفي گروه هاي تندروي وهابي را تقويت کردند تا دو جبهه شيعه و سني در مقابل هم قرار گيرند.
رضوی بیان داشت: نتيجه اين سياست ها در زمان شروع حمله عربستان به يمن مشخص شد و تمام کشورهاي اسلامي از آل سعود حمايت کردند.
وي در خصوص اقدامات کشور ایران در این زمینه گفت: کشور ایران با وارد کردن نيروهاي نظامي اهل سنت در جبهه هاي عراق و سوريه و مقابله با مقابل داعش، توانست بخشي از اين اختلافات را حل کند.
این فعال رسانه ای عدم آينده نگري را مشکل اساسي جبهه انقلاب دانست و افزود: بايد نگاه و تحليلمان از زمان فعلي فراتر رود، امروز شواهد برآمده از جبهه هاي عراق و سوريه نشان مي دهد، گروه هاي تروريستي جنگ را به آسياي ميانه خواهند کشيد، کشورهاي افغانستان، پاکستان، شبه جزيره هند و حتي چين و روسيه درگير جنگ خواهند شد.
رضوی در ادامه تصریح کرد: گرايش به وهابيت در کشور افغانستان کمتر از يک درصد است؛ اما از يک سال قبل هسته هاي اوليه داعش شکل گرفته و از دو هفته قبل شروع به اجرای عمليات نظامي در این کشور کرده اند.
وی منطقه پاکستان را بستر مهمي براي ايران دانست و بیان داشت: حدود ۳۰ درصد از جمعيت اين کشور شيعه هستند؛ اما شمال پاکستان و در کوهستان زندگي ميکنند و با محدوديت هاي زيادي مواجه هستند.
این فعال رسانه ای در ادامه تصریح کرد: از طرفي ۶۰ درصد جمعيت کشور پاکستان اهل سنت بريلوي از شاخه هاي حنفي هستند که رويکردشان همراه با جمهوري اسلامي است، اما گروه وهابيت که کمتر از چهار درصد جمعیت کشور پاکستان را تشکیل می دهند، در ارتش و حکومت این کشور نقش ايفا مي کنند.
رضوی در پایان با اشاره به اینکه نباید حضور طالبان در افغانستان را برای ایران تهدید دانست، خاطرنشان کرد: طالبان اینطور عنوان کرده که با ايران مشکلي ندارند و به منافع ما آسيب نمي زنند، از طرفي اعلام داشتند که با گروه هايي مانند داعش مقابله مي کنند و در عمل نيز چنين کردند.