آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۱۷۵۷
توفیق در پاسخ به خبرگزاری دانشجو:

۱۲ نفر ازاساتید برای طرح پسا دکتری فعالیت خودرا آغازکردند

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: حدود ۱۰ الی ۱۲ نفر از اساتید برای طرح پسا دکتری فعالیت خود را شروع کردند که اولین نفر استادی از دانشگاه تبریز بوده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، توفیق، معاون آموزش پژوهش و فناوری وزارت صنعت معدن و تجارت در حاشیه مراسم افتتاحیه دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه چه تعداد از اساتید برای پسا دکتری به کشور بازگشته‌اند گفت: پسا دکتری یک طرح تصویب شده است و قرار شده که انجام شود ولی برخی اساتید ترجیح می‌دهند که یک سال در خارج از کشور فعالیت تحقیقاتی داشته باشند و تعدادی از اساتید ما نیز منتظر نظر پیشکسوت‌های خود هستند.

 


وی افزود: تاکنون ۱۰ الی ۱۲ نفر فعالیت خود را شروع کردند که اولین استاد از دانشگاه تبریز بود و مطمئنا کم کم نگاه‌ها به این سمت معطوف خواهد شد و روند رو به رشدی خواهد داشت همچنین در خصوص فرصت مطالعاتی این مسئله وجود دارد که ۱۰ الی ۱۵ درصد محقق شده و اولویت ما در فرصت مطالعاتی بر روی رشته‌های فنی است چرا که سهولت بیشتری برای انجام فرصت مطالعاتی دارند.

 


وی افزود: متاسفانه صنعت نساجی دچار افت شده ولی این صنعت نیز مدنظر ما قرار دارد.

 


وی در خصوص بازار کار دانشجویان صنایع گفت: ما برای بازار کار بخش بندی نمی‌کنیم و بازار کار برای تمامی مشاغل صنعتی مورد توجه قرار می‌گیرد اما خوشبختانه مهندسی صنایع در همه فیلد‌ها می‌تواند کار کند و فرصت بیشتری برای فارغ التحصیلان وجود دارد و می‌تواند به تصمیم گیری مدیران کمک‌های سازنده‌ای کند.

 


معاون آموزش پژوهش و فناوری وزارت صنعت در پاسخ به اینکه آیا اجرای برجام می‌تواند به پیشرفت در تبادل علم کمک کند گفت: تبادل علم به بحث سیاسی ارتباط ندارد و ما محدودیتی در گذشته نداشتیم و در حال حاضر هم نداریم به طور طبیعی هر مانعی که برداشته شود می‌تواند این حرکت را توسعه دهد.

 


وی درباره تبادل ایده بین دانشگاه‌ها گفت: تبادل ایده و اندیشه اساتید در دانشگاه‌ها فعالیت مناسبی است ولی مشکلات زیادی در گذشته برای این قضیه وجود داشت در حال حاضر قرار شده اساتید یک سال مه‌مان صنعت شوند و حقوقی که از دانشگاه دریافت می‌کنند معادل آن را نیز از صنعت بگیرند و یک ماه هم در خارج از کشور دوره‌های تکمیلی را بگذرانند.

 


توفیق در ادامه تاکید کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت که با هم ادغام شده چیزی نزدیک به ۳۳ درصد درآمد ناخالص کشور را در خود دارد و این کار بسیار بزرگ و مهمی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸
اول طرح به ما گفتند که به محقق دوره پسادکترا حقوقی معادل استادیار پایه یک پرداخت می شود ولی علیرغم اینکه آقای روحانی گفت که بودجه پژوهشی دانشگاهها 20 برابر می شود. به ما گفتند که دیگر بودجه ای برای این کار وجود ندارد و هیچ پولی پرداخت نشد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار