کد خبر:۴۸۵۴۱۳

نتایج مسابقات بدمینتون دانشگاه‌های منطقه۳ کشور مشخص شد/ دانشگاه کوثر بجنورد گل کاشت

مسئول روابط عمومی دانشگاه کوثر بجنورد گفت: دانشجویان دانشگاه کوثر بجنورد در مسابقات بدمینتون دانشگاه‌های منطقه۳ کشور در رشته دوبل آزاد به مقام سوم دست یافتند و به مسابقات المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور راه یافتند.

ربانی، مسئول روابط عمومی دانشگاه کوثر بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بجنورد، گفت: در مسابقات بدمینتون دانشگاه‌های منطقه۳ کشور که به مدت سه روز در دانشگاه بجنورد برگزار شد، در بخش تیمی خواهران دانشگاه‌های شاهرود، فردوسی و بجنورد به ترتیب حائز مقام‌های اول تا سوم شدند.

 

وی افزود: در رشته دوبل آزاد ماهرخ خلیقی و عاطفه نوروزی از دانشگاه فردوسی مقام اول، هدیه دباغ و مریم بیگدلی از دانشگاه شاهرود مقام دوم و فائزه ابوترابی و ریحانه سالارنژاد از دانشگاه کوثر و سمیه بذرافشان و مهرناز افشار از دانشگاه فردوسی مشترکاً مقام سوم را کسب کردند.

 

مسئول روابط عمومی دانشگاه کوثر بجنورد با اشاره به اینکه دانشجویان دانشگاه کوثر موفق به کسب سهمیه مسابقات المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه‌های سراسر کشور شدند، گفت: در ادامه این مسابقات در رشته انفرادی آزاد فاطمه سروقدی و مهرشید فجریان از دانشگاه شاهرود حائز مقام اول و دوم، همچنین سحر چکنی و شهرزاد طباطبائیان از دانشگاه فردوسی و شاهرود مشترکاً حائز مقام سوم شدند.

 

نقی پوران، مسئول روابط عمومی دانشگاه بجنورد نیز در خصوص نتایج مسابقات بدمینتون برادران گفت: در مسابقات تیمی بخش برادران نیز دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه سمنان و دانشگاه حکیم سبزواری به ترتیب اول تا سوم شدند و دانشجویان دانشگاه بجنورد نتوانستند در این بخش صاحب مقام شوند.

 

وی افزود: اما در بخش آزاد دو نفره نیز اسماعیل شریفی و حسام ایرانمنش از دانشگاه فردوسی، حمید عراقی و فرید سیادت زاده از دانشگاه شاهرود مقام اول و دوم را کسب کردند و مقام سوم نیز به صورت مشترک به تیم های امیر خیر اندیش و حامد اعلمی از دانشگاه فردوسی و سجاد علی ابادی و سینا شهابی از دانشگاه سبزوار رسید.

 

کارشناس روابط عمومی دانشگاه بجنورد ادامه داد: در بخش مسابقات آزاد تک نفره سپهر سعادت از دانشگاه فردوسی، الیاس قمری از فردوسی به مقام اول و دوم دست یافتند و مقام سوم نیز بصورت مشترک به محمد جواد امینی از دانشگاه بجنورد و نوروز علی موذن از دانشگاه سمنان رسید و بر این اساس یک نفر از دانشگاه بجنورد سهمیه المپیاد کشوری را در بخش تک نفره کسب کرد.

 

لازم به ذکر است، سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور در کلیه رشته‌های ورزشی، تابستان سال آینده به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار