کد خبر:۴۸۶۱۸۰
دانشجوی قهرمان دوی صحرانوردی:

مدالی ارزنده تر از رضایت خدا نیست/ پیست بانوان نداریم در پارک تمرین می‌کنیم!

دانشجوی دونده قهرمان کشور گفت: در خراسان شمالی پیست دو میدانی برای خانم‌ها وجود ندارد و اکثرا برای تمرین به پارک و شهربازی می رویم که از لحاظ فیزیکی و امنیتی مناسب نیست.

آرزو حیدری، دانشجوی کارشناسی رشته ریاضیات دانشگاه کوثر بجنورد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بجنورد، گفت: مسابقات کشوری دوی صحرانوردی با حضور 120 ورزشکار در قالب 17 تیم در شهرستان دلفان از توابع استان لرستان برگزار شد که در این مسابقات در بخش شیب‌دار پنج کیلومتر بانوان و در رده سنی زیر 30 سال توانستم مقام دوم را کسب کنم.

 

زیر ساخت های استان برای ورزش حرفه ای بانوان آماده نیست

 

حیدری با اشاره به اینکه دو سال است فعالیت خود را در زمینه ورزش دو میدانی آغاز کرده ام، تصریح کرد: در طی این دو سال در تمام مسابقات استانی مقام اول و به ترتیب در مسابقات کشوری مقام ششم، پنجم و دوم را کسب کردم که امیدوارم سال آینده به مقام اول دست پیدا کنم؛ البته در مسابقات کشوری دوی 1500 متر داخل سالن مازندران مقام اول را کسب کرده ام. 

 

وی عنوان کرد: ورزش دوی میدانی چندین زیرشاخه دارد شامل سرعت، پرش، پرتاب و استقامت است که خود شامل سه بخش سه هزار، پنج هزار و ۱۰ هزار متر می‌شود، بنده بنا بر تشخیص مربی استعدادم در زمینه استقامت بود.

 

این دانشجوی ریاضیات می گوید بسیار از خداوند متعال برای این موفقیت سپاسگذار است که نام استان کوچکش را در کشور بالا برده و حائز مقام شده است و ادامه می دهد: با توجه به اینکه به ورزش دوی میدانی بسیار علاقه مند هستم، تصمیم دارم این ورزش را به صورت حرفه‌ای دنبال کنم تا در عرصه جهانی بتوانم افتخارآفرین باشم.

 

وی به هم سن و سالان خود پیشنهاد کرد: ضمن توجه و پرورش استعدادهای درونی خود در همه زمینه ها، به ورزش در کنار تحصیل هم بپردازند؛ چرا که هم ضامن سلامتی آنهاست و هم نشاط و توان ویژه ای در درس خواندن به آنها می دهد. 

 

حیدری با اشاره به اینکه انتظارم از مسئولان استان این است که به استعدادها بیشتر توجه کنند، عنوان کرد: باید زیرساخت‌های استان برای ورزش جوانان‌ آماده شود، چون این استان با داشتن جوانان فعال در همه قشرها ظرفیت درخشیدن در زمینه ورزشی را در کشور و دنیا دارد.

 

بیاییم شبکه های اجتماعی را با ورزش عوض کنیم

 

وی با اشاره به اینکه تبریک و تشویق و روحیه دادن به یک ورزشکار بهتر از مدال گرفتن است، بیان کرد: امکانات و زیرساخت‌های مناسب در استان جهت دنبال کردن یک ورزش حرفه‌ای خصوصا برای خانم‌ها اصلا وجود ندارد؛ با این حال خوشحالم که بنده از بدو ورود به دانشگاه با استعدادیابی و تشویق مربی تربیت بدنی دانشگاه کوثر بجنورد توانستم ورزش دومیدانی را به صورت حرفه‌ای دنبال کنم و از همه مسئولان دانشگاه ممنونم.

 

این دانشجویی ورزشکار در ادامه افزود: پیست دو میدانی برای خانم‌ها وجود ندارد و اکثرا برای تمرین به پارک و شهربازی می روند؛ بنابراین اولا این مکان‌ها مناسب تمرین نیست و در مواقع بارندگی نمی‌توان از این مکان‌ها استفاده کرد؛ چون فضای باز است و به غیر آن از لحاظ امنیتی نیز برای یک خانم مناسب نیست.

 

حیدری اظهار کرد: با توجه به اینکه برخی از دانشجویان وقت خود را در شبکه‌های مجازی تلف می‌کنند؛ زیرا این شبکه‌ها بسیار مخرب است و در بسیاری از آنها فرهنگ و منش غربی خواسته و ناخواسته ترویج می شود، تجربه ام می گوید کمتر تفریحی به اندازه ورزش هم مفید است و هم نشاط بخش.

 

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار ما که آیا ورزش باعث افت تحصیلی شما نشده است، تصریح کرد: ورزش باعث می‌شود انسان روحیه بشاش، امیدوار و سالمی داشته باشد و نه تنها باعث اُفت‌ تحصیلی نخواهد شد؛ بلکه باعث پیشرفت تحصیلی نیز می‌شود؛ چرا که سرکلاس دانشجو سرحال است و یادگیریش افزایش خواهد یافت.

 

افتادگی آموزی اگر طالب فیضی

 

در پایان نظر وی را در خصوص چند واژه زیر جویا شدیم.

 

ورزش: مساوی با زندگی سالم

 

مدال طلا: مدالی ارزنده‌تر از رضایت خدا وجود ندارد، امیدوارم زندگیم در مسیرالهی باشد تا بتوانم مدال رضایت خدا را کسب کنم، حس رضایت الهی است که تمام خستگی را از تن انسان می‌گیرد.

 

اعتیاد دانشجویی: کاش می‌شد وجود نداشت، ورزش دشمن اعتیاد!

 

فضای مجازی موبایلی: اصلا خوب نیست، انسان را از خود غافل می‌کند، امروز اکثرا درگیر فضای مجازی هستند به نظر من وادی سردر گمی انسان‌هاست.

 

عفت و حیا: جملات زیادی وجود دارد؛ اما وصفش بسیار مشکل است مثلا حجاب واکسن مقابله با تیر نگاه‌های آلوده، عفت باید در فکر، نگاه، زبان، چشم، گوش و پوشش تجلی داشته باشد.

 

منش پهلوانی: الگوی تمامی ورزشکاران پهلوان تختی است؛ چرا که همواره تواضع داشت، افتادگی آموزی اگر طالب فیضی/ هرگز نخورد آب زمینی که بلند است.

 

شب امتحان: امتحان سخت‌تر از دوندگی است انسان ۱۰ کیلو متر بدود؛ اما امتحان ندهد (با خنده).

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار