کد خبر:۴۸۶۲۱۲
در منطقه آزاد دانشجویی مطرح شد:

تشکل‌های دانشجویی تریبون کاندیدای انتخاباتی نیستند/ نماینده‌ای برگزینید که تفکر انقلابی داشته باشد

تربیون گفت‌وگوی دانشجویی «منطقه آزاد» با همكاری بسیج دانشجویی دانشگاه‌آزاد مشهد و صدا و سیما امروز در دانشکده مهندسی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، منطقه آزاد دانشجویی در دانشکده مهندسی دانشگاه آزاد مشهد با عنوان «ویژگی‌های مجلس مطلوب» برگزار شد.


در این مراسم یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد، انقلابی بودن را ویژگی ضروری یک نماینده مجلس دانست و گفت: انقلابی بودن یعنی داشتن تفکر اقتصاد مقاومتی نه داشتن تفکری که معتقد باشد، باید خارج از کشور سرمایه گذاری کرد.


وی خطاب به نمایندگان مجلس افزود: نماینده باید مقابل جریان غیر انقلابی داخل نظام بایستید و وظایف خود را به درستی انجام دهید.


این دانشجو تاکید کرد: تا زمانی که نمایندگان مجلس از جنس مردم نباشند و تا زمانی که نیروی جوان وارد مجلس نشود، ما شاهد پیشرفت نخواهیم بود.


وی بر جوان گرایی تاکید و خاطرنشان کرد: دغدغه نسل جوان را جوانان می‌دانند، بنابراین بهتر است به آنان نیز برای تصدی مسئولیت‌های اجرایی میدان داده شود.


در ادامه یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه با بیان این نکته که امید است شاهد مجالسی چون مجلس ششم نباشیم، بیان کرد: امید است در آینده شاهد مجلسی نباشیم که طی تنها ۲۰ دقیقه برجام را به تصویب می‌رسانند.  


وقتی مسئولان کشور به جای توجه به مشکلات، اولویت را به خرید هواپیما می‌دهند!


وی افزود: متاسفانه به جای این‌که نمایندگان و مسئولان کشور اولویت را به حل معضلات کشور و خاصه مشکلات جوانان دهند، خرید هواپیما را در اولویت قرار داده‌اند!.


این دانشجو تصریح کرد: نسل جوان نماینده‌ای می‌خواهد که به فکر بیکاری و ازدواج آنان باشد و به جوانان تسهیلات کافی جهت ازدواح دهد نه این‌که به فکر خرید هواپیما باشد، مگر چند درصد مردم از هواپیما استفاده می‌کنند؟.


وی در ادامه به مشکلات تشکل‌های دانشجویی اشاره کرد و گفت: ما فضای امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی. فضایی می‌خواهیم که بتوانیم در آن سخن بگوییم نه این‌که جلوی درب تشکل‌های دانشجویی دوربین نصب شود.


نمایندگان بعد از انتخابات باز هم به میان مردم بیایند


در ادامه دانشجویی دیگر عملکرد نمایندگان گذشته را مورد نقد قرار داد و بیان داشت: متاسفانه کاندیدای نمایندگی مجلس پیش از انتخابات به میان مردم می‌آیند و مدام وعده و عید می‌دهند؛ اما پس از این‌که انتخاب و وارد مجلس می‌شوند به جای این‌که پیگیر دغدغه‌ها باشند راه دیگری را طی کرده و دگر به میان همان مردمی که آنان را برگزیده‌اند، نمی‌روند.


وی خاطرنشان کرد: ما نمایندگان را انتخاب می‌کنیم که درد مردم را دوا کنند؛ اما آنان پس از انتخاب در طول این چهار سال نه تنها به مشکلات مردم توجه نمی‌کنند که آنان را فراموش می‌کنند.


این دانشجو در بخش دیگری از سخنان خود به نقش دانشجو در فضای سیاسی کشور اشاره کرد و افزود: دانشجو نباید تنها درس بخواند. مطالبه‌گری وظیفه ذاتی یک دانشجوی انقلابی است. دانشجو باید بداند موتور محرک جامعه است. پس باید در کنار مردم باشد و به آنان روشنگری بدهد.


در ادامه اسماعیلی یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد معضل اصلی جامعه را بیکاری خواند و خاطرنشان کرد: بیکاری از بین نمی‌رود مگر این‌که به تولید ملی بها دهیم و از آن حمایت کنیم.


مگر شورای نگهبان دانشگاه آزاد است که اختشاش گرانش را بورسیه کند؟


وی در ادامه در انتقاد به افرادی که از عملکرد شورای نگهبان انتقاد می‎‌کنند، گفت: مگر شورای نگهبان دانشگاه آزاد است که بدون امتحان عضو بگیرد؟، مگر شورای نگهبان دانشگاه آزاد است که اختشاش گرانش را بورسیه کند؟، مگر شورای نگهبان دانشگاه آزاد است که مصلحت مردمش را نادیده بگیرد و بر اساس سلیقه شخصی عمل کند؟.


یکی دیگر از دانشجویان در واکنش به سخنان اسماعیلی گفت: چنانچه همین دانشگاه آزاد را تاسیس نمی‌کرد شما اکنون اینجا نبودید.


وی ادامه داد: هر کی ممکن است رشوه بگیرد، شما نباید آن را به کل دانشگاه آزاد نسبت دهید.


در ادامه اسماعیلی خطاب به این دانشجو با طرح این پرسش که هدف از تاسیس دانشگاه آزاد چیست؟، بیان کرد: دانشگاه آزاد با این هدف تاسیس شد تا افرادی که نمی‌توانستند هزینه شرکت در کلاس‌های کنکور را ندارند بتوانند به راحتی به دانشگاه بیایند. آیا به واقع اکنون این‌گونه است و همه می‌توانند به دانشگاه آزاد پا گذارند؟!.


در بخش دیگری از این تریبون آزاد دانشجویی گفت: چرا پیش از انتخابات نمایندگان مجلس به میان دانشجویان نمی‌آیند و پای درد و دل آنان نمی‌نشینند و تنها زمانی که در آستانه انتخابات قرار می‌گیریم آنان به یاد دانشگاه می‌افتند؟.


تشکل‌های دانشجویی تریبون کاندیدا نیستند


وی افزود: آیا دانشگاه تنها برای انتخابات تاسیس شده است؟. آیا تشکل‌های دانشجویی تاسیس شده‌اند تا تریبون انتخاباتی کاندیدای انتخابات شوند؟.


این دانشجو با طرح این پرسش که چرا مسئولان کشور به اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توان دورن توجه ندارند، تصریح کرد: درد جوان ایرانی پراید بدون دنده نیست. دغدغه ما این است که بعد از چهار سال درس خواندن در دانشگاه در آژانس مشغول کار نشویم. دغدغه ما این است که هر ترم ۲۰۰ هزار تومان به شهریه‌مان اضافه نشود.


وی خطاب به کاندیدای نمایندگی مجلس گفت: نماینده‌ای که ۲۰۰ میلیون خرج می‌کنی که ماهی هشت میلیون تومان درآمد داشته باشی، دغدغه من این است که آیا پس از فارغ التحصیلی می‌توانم یک هشتم شما درآمد داشته باشم؟!.  


این دانشجوی دانشگاه آزاد مشهد تاکید کرد: نرخ رشد اقتصادی را محرمانه اعلام می‌کنند، اطلاعات هسته‌ای و فرجام را محرمانه اعلام می‌کنند، قرداد با پژو را محرمانه اعلام می‌کنند. ما نماینده‌ای می‌خواهیم که محرمانه‌ها را بردارد.


در ادامه یکی از دانشجویان خطاب به دانشجویی که عنوان کرد باید در انتخابات شرکت کنیم تا مانند کشورهایی چون افغانستان و دیگر کشورها این‌گونه نباشیم، بیان داشت: چرا دست پایین نگاه می‌کنید؟، چرا تنها دیدتان به کشورهایی همچون افغانستان است؟ چرا به کشورهای پیشرفته‌ای چون چین و فرانسه و غیره نگاهی نمی‌اندازید؟، چینی که به دلیل خرابی یک وسیله مسئولش خودکشی می‌کند یا استعفا می‌دهد.


وی خاطرنشان  کرد: چرا باید در انتخابات شرکت کنم، وقتی که اعتماد ندارم. اعتماد ندارم، چراکه وقتی رای می‌دهم، فرد مورد نظر حصر خانگی می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار