کد خبر:۴۸۶۶۷۱
حسن عباسی در دانشگاه شهید چمران اهواز:

با پولی که به فرانسه دادیم می‌توانستیم خودمان هواپیما بسازیم

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز گفت: اما اگر همین هزینه‌ ها را که به فرانسه پرداخت شد در اختیار صنایع هواپیمایی کشور قرار می ‌دادیم صنایع هواپیمایی ارتقا پیدا می‌کرد و در سال‌ های آینده می‌توانستیم هواپیما بسازیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، حسن عباسی، رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز در به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع دانشجویان حاضر و به سیاست درهای باز اشاره و تصریح کرد: برای اولین بار در چین این سیاست با دیپلماسی پینگ پونگ و با یک رابطه ورزشی شروع شد.

 

عباسی افزود: چوئن‌ لای نخست وزیر چین دست از کمونیست برداشت و لیبرالیسم اولیه را در چین وارد کرد؛ اما همچنان پوسته حفظ و درها بسته شده بود.

 

وی گفت: سیاست درهای باز از چهار دهه پیش در چین در حال اجراست و این سیاست که در فرهنگ و به ویژه اقتصاد بود چین را از یک کشور کمونیست به ‌لیبرال تبدیل کرده است.

 

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز ادامه داد: چینی ها در ابتدا سعی کردند بازار سرمایه جذب کند بعد تکنولوژی را از خارج وارد و در داخل کشورشان بومی و کپی سازی کنند و سپس بازار بین المللی را با سازوکاری بدست بگیرد. امروز بعضی از مسئولان ما تلاش می کنند تا این الگو را در کشور ما پیاده کنند.

 

عباسی تصریح کرد: اولین کاری که چینی ها با اجرای سیاست درهای باز انجام دادند، این بود که از روحیه انقلابی دست برداشتند و دوم به سمت تولید ثروت حرکت کردند و این جهت گیری ها نیاز به باز شدن درها یا سیاست درهای باز داشت.

 

وی افزود: سیاست درهای باز در چین سیاستی بود که درها به سمت داخل باز شد که به آن سیاست درهای باز منفعل می گویند که پوسته چین را کمونیست و مغز آن را لیبرالیسم کرد.

 

رییس اندیشکده یقین در ادامه با اشاره به وضع اقتصاد جهانی، تصریح کرد: اکنون اقتصاد جهانی 57.5 تریلیون دلار بدهی دارد که عملأ فروپاشیده است؛ همچنین اساتید جهان می گویند که علم اقتصاد غرب نیز سقوط کرده و نمی ‌تواند نیازهای بشر را پاسخ دهد اما این موضوع در نگاه مسئولین و استادان ما انعکاس پیدا نکرده، بلکه این مسأله منعکس شده که چون شرایط اقتصادی ما در حال تحریم است همه جا گل و بلبل است.

 

                                        

 

عباسی با اشاره به اینکه آمریکا 19 تریلیون دلار بدهکار است و ژاپن، یونان، ایتالیا و فرانسه در رتبه بعدی بدهکارهای جهان هستند، تاکید کرد: کشور چین نیز که به سمت سیاست ‌درهای باز حرکت کرد؛ نه ‌تنها خود بلکه کشورهای الگوی آن مثل آمریکا و اروپا هم دچار بدترین شرایط اقتصادی هستند.

 

وی با بیان اینکه لیبرال آزادی ‌گری نیست بلکه اباحه‌ گری است گفت : اکنون جمهوری اسلامی پذیرفته است که به سمت درهای باز حرکت کند و دیدگاه ‌ها و تفکر لیبرالی در کشور وجود دارد؛ اما آیا مبانی دیدگاهی ما با لیبرال سازگار است. سیاست درهای باز و اقتصاد لیبرال با اسلام در تعارض ماهوی و ذاتی است.

 

این استاد دانشگاه یادآور شد: قبل از انقلاب سیاست درهای باز در ایران پیاده شده بود که تاسیسات اتمی در بوشهر و بهترین هواپیماها نه فقط ایرباس بلکه انواع بوئینگ ها را در اختیار کشور قرار داده بودند؛ حتی کارخانجات ماشین‌سازی به ما داده بودند.

 

عباسی ادامه داد: ما محدودیتی در دوران پیش از انقلاب با اجرای سیاست درهای باز نداشتیم اما مردم مبانی و اعتقاداتی داشتند که با این سیاست‌ ها در تعارض بود؛چراکه مثلا کارمندان آمریکایی در فیش حقوقی شان حق توحش می گرفتند لذا به همین دلیل جامعه به سمت انقلاب پیش رفت.

 

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز با اشاره به خرید اخیر هواپیما از فرانسه توسط دولت، تصریح کرد: اکنون نمی‌ شود پس از گذشت سال‌ های بسیار از انقلاب گفت که هواپیما به ما دادند؛ ما در تحریم نیز موشک بالستیک ساختیم لذا ساخت هواپیما مشکل تر از ساخت موشک که نیست.

 

وی با بیان اینکه هواپیمای ایرباس که وارد کشور شود؛ اما تکنولوژی آن وارد کشور نمی شود و تنها جنس ساخته شده وارد می شود، افزود: اگر این هواپیماهای ایرباس که در اختیار ما قرار دادند خوب باشد، دیگر هیچ ‌وقت به سمت ساخت هواپیما جدید نخواهیم رفت؛ اما اگر همین هزینه‌ ها را که به فرانسه پرداخت شد در اختیار صنایع هواپیمایی کشور قرار می ‌دادیم صنایع هواپیمایی ارتقا پیدا می‌کرد و در سال‌ های آینده می‌توانستیم هواپیما بسازیم.

 

عباسی در ادامه با اشاره به اینکه اندیشه و تفکر چین برای غرب خطرناک نبود؛ اما اندیشه اسلام برای غرب خطرناک است و جایگزین است، خاطرنشان کرد: اکنون علم اقتصاد در جهان از هم پاشیده شده است و چاپ پول بدون پشتوانه یکی از عوامل سقوط است و یکی از مشکلات مهم در آینده بدهی خواهد بود.

 

 

 

                                         

 

وی گفت: محققان غربی برای حل مشکل بدهی و اقتصاد خود مدل اقتصاد اسلامی را معرفی می‌کنند، موضوعی که در دانشگاه‌های ما اصلأ به آن توجه نمی‌شود و مورد تدریس قرار نمی‌گیرد.

 

رئیس اندیشکده یقین ادامه داد: چین برای سیاست درهای باز نمی‌توانست جایگزینی پیدا کند؛ اما در ایران این ظرفیت وجود دارد و می‌توان جایگزین پیدا کرد.

 

عباسی با اشاره به اینکه یکی از انقلاب هایی که با سیاست درهای باز چین وارد کرد بانک بود که ما هم این انقلاب نظام مالی غربی را وارد کردیم، گفت: اساس بانک‌‌ها در جهان بر پایه ربا تأسیس شد و اکنون نمی‌توان هیچ کاری برای اصلاح سیستم آن انجام داد.

 

وی با انتقاد از استفاده از الگوهای غربی در اقتصاد کشور، خاطرنشان کرد: در کشور 27 برابر استاندارد دنیا شعبه‌ های بانکی تأسیس شده است. تنها از میدان آزادی تا انقلاب در تهران 107 شعبه بانک وجود دارد. اغلب بزرگان در قم معتقدند که سیستم بانکی ما ربوی است.

 

عباسی با بیان اینکه بازار ایران 5.5 میلیون شغل برای بازار جهان تولید می‌کند، عنوان کرد: به گفته یک اقتصاددان بزرگ بدهی که اقتصاد دنیا را ویران کرده فقط با اقتصاد اسلامی حل می‌شود در حالی که این مسئله در دانشگاه‌های ما بازگو نمی‌شود. غربی‌ها متوجه شده‌اند که مشکلات اقتصادیشان به دلیل وجود سیستم اقتصادی ربوی است. اقتصاد اروپا و آمریکا سقوط نکرده بلکه اقتصاد دنیا سقوط کرده و تنها راه‌حل این مشکل جایگزینی اقتصاد اسلامی است.

 

وی با اشاره به اینکه نسل بشر نابود می‌شود اگر پول بدون پشتوانه چاپ شود که این امر در همه جا حتی ایران انجام می‌شود، افزود: نسل جوان بدانند وقتی حرف از صدور انقلاب می‌زنیم مبحثی براساس ورود انقلاب نیز مطرح می‌شود. ایران در فلسطین، سوریه لبنان، عراق و بسیاری از دیگر کشورها صدور انقلاب داشته است.

 

کارشناس مسائل استراتژیک بیان کرد: مبنای علوم انسانی در غرب مادی و غیرتوحیدی است. دانشگاهیان از اساتید بخواهند که علوم را مطرح کنند؛ چرا که به عنوان یک جوان حق دارید سئوال بپرسید. در کشور ایران 27 برابر میانگین دردنیا بانک وجود دارد. این بانک‌ها ماهیت ربوی دارند.

 

وی با بیان اینکه در کشور بورس و بانک به شدت نقد می‌شود، بیان کرد: باید در آینده مستشار به دیگر کشورها صادر کنیم، همانند الان که در کشور سوریه فرمانده با هدف آموزش نحوه جنگیدن فرستاده می‌شود در آینده برای مدل‌های اقتصادی نیز فرماندهانی صادر کنیم. وقتی که بدون حضورمان 114 روز با اسرائیل جنگیدیم و جنگی نیابتی داشتیم این نشان دهنده این است که ما توان مدل بودن را داریم.

 

عباسی با بیان اینکه استراتژی درهای باز در ایران و چین متفاوت است ، عنوان کرد: باید نرمش قهرمانانه داشته باشیم بعنی درها را تا جایی بازکنیم که هر فردی یا هر چیزی نتواند وارد شود و در این امر دانشجویان نیز باید مراقب باشند.

 

                                          

 

وی افزود: کشور ایران امتیازهای زیادی دارد از جمله وجود دانشجویان و اساتید برجسته؛ بنابراین نباید خودمان را دست کم بگیریم چرا که بزرگترین ضربه‌ای که یک کشور می‌تواند به خودش بزند ایجاد یأس و ناامیدی است. ما اسرائیل را 4 مرتبه شکست دادیم، ناتو را در پشت درهای عراق نگه‌داشتیم، بیش از نصف دانشجویانمان خانم‌ها هستند این‌ها همه ارزش هستند.

 

این استاد دانشگاه در پاسخ به این سئوال دانشجویان که نظر شما درباره مشاوران دولت یازدهم چیست، بیان داشت: یکی از مشاوران اصلی و استراتژیک دولت یازدهم جناب سریع القلم است.

 

وی درباره سریع القلم گفت: سریع القلم اعتقادی به ما می توانیم ندارد و همیشه ایرانی و توانایی ایرانی را تحقیر می کند و سریع القلم در اجلاس داوس که حاضر می شود با اینکه استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران است با افتخار خود را استاد دانشگاه ملی ایران معرفی می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ه-ح
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰
37 ساله نساختیم!
10
24
reza
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۸
دلش خوشه....نفسش از جای گرم بلند میشه..همش حرف یه عمل بگو جناب دکتر با اینا چیزی درست نمیشه
ناشناس
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲
اگه نگاهمون همینطور باشه 1000 ساله دیگه هم نمی تونیم. سوال چرا انقلاب کردیم چرا امام گفت ما می توانیم ؟
علی
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۷
برادر مسئولان نذاشتن بسازیم. ما کسانی هستیم که علم در سریا را هم فتح می کنیم
س-ت
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶
بله وقتی حاکمان طرز تفکر نمی توانیمی دارن به این شکل..... بله نمی سازیم
مرتضی
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۶
شما انگار متن رو نخوندی "رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز گفت: اما اگر همین هزینه‌ ها را که به فرانسه پرداخت شد در اختیار صنایع هواپیمایی کشور قرار می ‌دادیم صنایع هواپیمایی ارتقا پیدا می‌کرد و در سال‌ های آینده می‌توانستیم هواپیما بسازیم."
37 ساله نساختیم چون برای داخلی ها چنین هزینه و سرمایه گذاری صورت نگرفته
ناشناس
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۳
تو عرضه نداری الان بسازی نساز بقیه رو با خودت یکی نکن
ناشناس
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۰
درسته،37 ساله نساختیم چون به جز 8 سال که احمدی نژاد ریاست جمهوری را به عهده داشت در بقیه ی این 37 سال دولت دست رفسنجانی و خاتمی و حالا هم روحانی بوده که هیچکدام شان کمترین اعتقادی به خودکفایی و تقویت اقتصاد داخلی نداشته و ندارند.روحانیت بدون اسلام یعنی همین،یعنی 37 سال القای ناتوانی در کشور.کجاست اون صفهای طویل جلوی بانکها برای خرید سکه؟کجاست بازی با قیمت ارز و دلار؟کجا هستند آقازاده هایی با نام مستعار جونیور؟چه کسانی این جریانات رو در دوره احمدی نژاد کارگردانی میکردند؟عقیده ی این جماعت مدعی اصلاحات اینه که :"دیگی که برای ما نجوشه،سر سگ توش بجوشه!" ولی این رو بدونن که "زمستون تموم میشه و روسیاهی برای زغال باقی میمونه."
ناشناس
Hong Kong
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۸
باید تلاش کنیم تا بسازیم.
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸
خوب 37 ساله نداشتیم میساختی دیگه چرا فقط حرف میزنیم
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۵
در دولت یازدهم ُ خودمان ساختن ممنوع ممنوع ممنوع ُ ماهواره و موشک پرتابش را ساختن ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع . هواپیما ساختن ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ُ هسته ای ساختن ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ُ خودروی برقی ساختن ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ُ خودروی داخلی ساختن ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ُ در عوض خریدن و مونتاژ ماهواره ُ خریدن و مونتاژ هواپیما ُ خریدن و مونتاژ خودرو و ... هیمن الان دولت برای اینکه خودمان ماهواره و موشکش را نسازیم ُ دو ماهواره خریداری کرده است ُ وامصیبتا ُ با این وضع کم کم باید فاتحه خودکفایی در فناوری فضایی را بخوانیم همانطور که فاتحه هسته ای رو خوندیم . چرا نمایندگان مجلس آنقدر سرگرم انتخابات هستند که به این زمین زدن ساخت ماهواره بومی توسط دولت ُهیچ اعتراضی نمی کنند ؟
6
0
ali
United States of America
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۵
دکتر تقلبی جبهه نرفته اول سنجاق قفلی و منگنه و زین اسبو..... بساز هواپیما پیش کش
0
28
ناشناس
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۳
از شیعیان اهل بیت (ع) مثل دکتر عباسی چه بدی دیدی که اینطور فحش میدی؟ چی بهت میرسه؟
ناشناس
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۸
از حکیم عباسی چه بدی دیدی؟
SAERES
۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۲
آدمایی مثل تو متن خبر رو نخونده دهنو باز میکنی اگر دکتر به معنی مترجمی مزخرفات غربی هست بله ایشون دکتر نیست خدا رو شکر دکتر نیست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۰
خوب شما آقای عباسی جان در دولت محبوبتان 80 برابر پولی که به فرانسه دادیم درآمد داشتید( 800 میلیارد دلار) !
لطفا بفرمائید چند هواپیمای وطنی ساختید؟!
1
3
shell32
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۵۱
بر عکس خیلی از حرفاش با این حرفش کاملا موافقم.بهترین ها را داریم ولی اکثرا مسئولان بدترین هستن.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار