به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، اللهیار آذیش، مسئول راهبردی سازمان بسیج دانشجویی ایلام در نشست خبری با رسانه های استان که روز گذشته در سازمان بسیج دانشجویی انجام شد، گفت: بی شک انقلاب اسلامی ایران پدیده ای نوظهور در قرن حاضر است.
وی ادامه داد: پیدایش انقلاب اسلامی نقطه پایان انقلابهای مارکسیستی در جهان بود به همین خاطر میبینیم که بعد از پیدایش انقلاب اسلامی ظرفیت کمونیست برای تغییر جهان به اتمام رسید و از بین رفت.
مسئول راهبردی سازمان بسیج دانشجویی ایلام با تاکید بر این نکته که جمهوری اسلامی زیر بار ظلم نمیرود و در برابر نظام جهانی مقاومت میکند، تصریح کرد: مقاومت نظام ایران برای ملتهای مسلمان بسیار هیجانبرانگیز، امیدبخش و راهگشا است. انقلاب اسلامی عرصههای جدیدی را در پهنه فکری و اندیشهورزی جامعه جهانی تولید کرد، این انقلاب که متکی بر یک بستر فرهنگی و گفتمان مردم پایه است قدرتنرم را به عنوان یک امر ضروری و گفتمانساز تولید میکند.
آذیش به تلاش برخی خواص برای حذف شعار «مرگ بر آمریکا» اشاره کرد و ادامه داد: در دوران اصلاحات با توجه به قرار گرفتن این در دوره در پروسه مذاکرات هستهای، مخالفت با شعار مرگ بر آمریکا را مطرح شد، در طی سالیان اخیر برخی مسئولین و اصلاحطلبان بر حذف این شعار پافشاری کردند؛ اما با مخالفت قاطبه مردم و مسئولین مواجه شدند.
وی اضافه کرد: آنها با الهام گرفتن از دولتهای مستکبر، ارتباط با گروه های ضدانقلاب، داشتن افکار آمیخته به باطل و حق و تهمت زدن به نظام فضایی غبار آلود را ایجاد کرده اند که برخی از هم وطنان را به جان یکدیگر انداختند و ضمن شکستن اتحاد ملی، صحنههای زشت، توهینآمیز و خشن ایجاد کردند که در نتیجه برای برخی از هم وطنان ضربههایی وارد شد که حتی مرگ در مقابل آن ضربهها بسیار ناچیز و آسانتر است. کسانی که هنوز از این وقایع تلخ عبرت نگرفتهاند و هنوز دل خوش وعدههای تو خالی دشمنان نظام هستند، خروش غیورانه مردم در نهم دی ماه را فراموش کردهاند و میخواهند با شعارهایی انحرافی سران فتنه را تطهیر کنند، تطهیر کنندگان چهره فتنه خروش ۹ دی و ۲۲ بهمن را ملاحضه کنند.
مسئول راهبردی سازمان بسیج دانشجویی ایلام گفت: ادامه این رویه فتنهای بزرگتر است که قطعا با پاسخی کوبندهتر از مردم همراه خواهد بود ذکر ین نکته لازم است که این بار رأفت اسلامی شامل حالشان نخواهد شد و خروش ملت آنها را برای همیشه تبدیل به مهرههای سوخته و بی اعتبار خواهد کرد.
آذیش با بیان اینکه وزارت خارجه تنها وزارتخانهای است که بیشتر از سایر وزارتخانه ها می تواند موجودیت اسلام در خارج از مرزهای جغرافیایی ایران به فریاد آرود، تاکید کرد: ضمن اینکه صدماتی که به کشور ما از ناحیۀ سفارتخانههای خارجی در کشور و سفارتخانههای خودمان در سایر ملل بر کشور وارد شده است غیرقابل چشم پوشی می باشد.
وی رسالت وزارت امور خارجه را مشکل، حساس و لازم عنوان کرد و ادامه داد: چنانچه رویکرد این وزارتخانه کار کردن برای خدا و اسلام باشد «سیر الی الله» را در جهان بنیان گذاری می کند.
مسئول راهبردی سازمان بسیج دانشجویی ایلام با تاکید بر اینکه آمريكاییها با حیله گری خاصی از مذاكره با ايران دم میزنند و خود را طرفدار گفتگو میشمرند؛ در حالی که با قلدری به ما فشار میآورند تا با آنان مذاكره كنيم، تصریح کرد: خود اين مبنا به تنهايی بيانكننده تحميلی بودن مذاكره و اهداف شوم آنان است، برخی صاحب منصبان و ذی نفوذان جناح های مختلف اعم از اصلاح طلب و اصولگرا که بهره کمی از هوش و ذکاوت سیاسی برده اند؛ همان گفتمان آمریکا را در پیش گرفته و دنبال برقراری مذاکره و رابطه با آمریکای جهانخوار هستند و درصدد می باشند همان جام زهری که در قضیه قبولی قطعنامه ۵۹۸ به امام راحل نوشاندند را به مقام معظم رهبری نیز بنوشانند و با جوّسازی ها ایشان را ناچار به قبولی مذاکره کنند.
آذیش ادامه داد: امام خمينی همیشه نسبت به اين فضا كه در آن روابط خصمانه با استكبار به روابطی غير خصمانه منجر شود حساس بودند و آن را مساوی دست كشيدن از اسلام میدانستند، ایشان فرمودند: ممكن است بعضیها كه اين چيزها را نديدهاند با خود بگويند خوب با قدرتها بايد ساخت ،ولی بايد بدانند كه سازش امروز نابودی تا آخر است، دفن اسلام است تا آخر دنيا، مردم بايد محكم بایستند و از اسلام و كشور دفاع كنند و از توطئهها هراس به خود راه ندهند كه اگر كمی عقب بنشینند، باید دست از اسلام بكشیم و تكلیف ما خلاف این است.
وی با اشاره به کلام مقام معظم رهبری مذاكره با آمريكا را مساوی با «فنای همه چيز» میدانند و پيروان انقلاب اسلامی را از افتادن در اين دام بر حذر میدارند، گفت: معظم له می فرمایند: خاك بر سر آن ملت و دولتى كه زير بار اينطور تحميلهاى امريكا برود. توقعات امريكا نسبت به كسانى كه در آنها اندكى ضعف احساس مىكند، اينگونه است. صريحاً مىگويد كه بايد در سياستهايتان – سياستهاى جنگ اعراب و اسرائيل – تجديد نظر كنيد! چه سادهلوحى است كه كسانى بگويند برويم پشت ميز مذاكره با يك دستگاه متكبر و بىاعتقاد به اصول انسانى و حقوق بينالملل بنشينيم. امريكاييها، به اصول و حقوق بينالملل، اعتقادى ندارند، دولت امريكا، همان دولتى است كه افسر جنايتكارش دستور تير داد، موشك شليك كردند، هواپيماى مسافربرىِ چند صد نفره را در دريا ساقط نمودند و مرد و زن و كوچك و بزرگ را نابود كردند و دولت امريكا اين افسر را محاكمه نكرد و شنيدم كه رئيس جمهور فعلى امريكا، به آن افسر مدال لياقت داده است! اينها، اينطور هستند. شما چه مىگوييد؟ مگر اينها به حقوق بينالملل معتقدند؟ مگر اينها به حقوق انسانها معتقدند؟ نخير. من با مذاكرهى با امريكا مخالفم و دولت جمهورى اسلامى، بدون اجازهى من امكان ندارد چنين كارى را بكند و خودشان هم قاعدتاً با چنين كارى موافق نيستند. بهبود روابط ایران و امریکا دست نیافتنی خواهد بود و متهم کردن یکدیگر در موضوع روابط ایران و امریکا تنها یک دعوای سیاسی است که جز تخریب وحدت ملی چیزی عاید کشور نخواهد کرد.