به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، داوود گودرزی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی در نشست انتخابات که روز گذشته به همت بسیج دانشجویی دانشگاههای ایلام در مسجد ثامن الائمه(ع) این شهر برگزار شد، به وعدههای دولت در بهبود شرایط اقتصادی و معیشت مردم در دولت پسابرجام اشاره کرد و گفت: از نظر دولت آمریکا و دولت ایران چگونگی آخرین وضعیت اقتصادی و سیاسی در کشورمان بسیار مهم است؛ ما در یک جنگ تمام عیار و لحظه ای قرار داریم که دشمن در آن با تمام قوا در مقابل کشورمان به تخاصم ایستاده است.
وی با تاکید بر اینکه برخلاف دروغگویی هایی که آمریکایی ها و فریب خوردگان داخلی مبنی بر هسته ای بودن منشا تحریم ها ارائه می دهند، ریشه تحریم های ایران در سال 57 است، ادامه داد: کارتر، رئیس جمهور آمریکا در 21 آبان 58 طرح نخستین تحریم علیه ایران را بر روی میز نهاد و پس از آن روز به روز دایره تحریم ها علیه جمهوری اسلامی تنگ تر شد.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور تفاوت تحریم های 30 سال پیش و امروز را تمایز در ماهیت تحریم کنندگان عنوان کرد و ادامه داد: پس از آن که اصلاحطلبان تندرو نتوانستند به اهداف خود در سال 88 دست یابند، به دولتمردان آمریکایی نامه نوشتند و گفتند علت ناکامی ما این است که مردم حامی نظام هستند؛ بنابراین شما باید مردم را از نظام جدا کنید.
گودرزی به نطق اوباما در کنگره آمریکا مبنی بر اعمال تحریم های فلج کننده علیه ایران با طرح همراهی دنیا با ایالات متحده اشاره کرد و گفت: پیش از آن ما از نظر واردات و خرید کالا محروم بودیم؛ پس از فتنه 88 حضور هر گونه کالا از ایران به سایر ممالک تحریم شد و شرایطی به وجود آمد که هیچ کالایی به داخل کشور وارد یا صادر نمی شد.
وی خاطرنشان کرد: هدفشان این بود که با فشار بر مردم و غلط اندازی در ادراکات مسئولان توسط عوامل نفوذ، ایران را به پای میز مذاکره بیاورند، دولت احمدی نژاد در دو سال پایانی خود حاضر به مذاکره شد، با روی کار آمدن روحانی و صدور این پیام که من بلد هستم با دنیا به گونه ای تعامل کنم که چرخ سانتریفیوژها و چرخ اقتصاد با هم به گردش درآیند و شما بلد نیستید، آمریکایی ها به آنچه که می خواستند رسیدند برنامه دولتمردان ایالات متحده این بود که ایران را به سمت خود ترغیب کنند و پس از آن با وعده و وعید در بین ارکان حاکمیت شکاف ایجاد کنند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به سخنان مک کی، سیاستمدار آمریکایی مشکل آمریکا را نه هسته ای، حمایت از حزب الله و غیره؛ بلکه مستقل زیستن ایران عنوان کرد و ادامه داد: آنها با اصل نظام جمهوری اسلامی زاویه دارند، از هیچ دری نتوانستند نفوذ کنند؛ بنابراین با کلید مذاکره وارد شدند.
گودرزی تصریح کرد: اوباما شهریور امسال در دانشگاه امریکن گفت نه خودم توان فشار بر ایران را دارم و نه دنیا با من همراهی می کند، جنگ مستقیم دیگر جواب نمیدهد ما توان پیاده کردن سرباز در ایران را نداریم؛ من دیگر نمی توانم ایران را تحمل کنم، فقط می توانم با مذاکره آن را متوقف کنم.
وی به فعالیت جریان غربگرا در کنار خط گفتمان اصیل انقلاب از اوایل انقلاب تا به امروز اشاره کرد و گفت: این طیف مدرنیته غرب را محوریت قرار می دهند و براساس آن زندگی و حیات خود را تنظیم می کنند؛ آن ها صرفا قسمت هایی از دین را قبول دارند که گفتمان لیبرالیسم آن را قبول داشته باشد، برای مثال مهندس بازرگان می گفت آن بخش از اسلام که با غرب جور درنمی آید را باید کنار گذاشت.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور قاعده نفی سبیل را راهبرد اسلام در سیاست خارجی عنوان کرد و ادامه داد: مبنای حکومت دینی ریشه در همین آیات و اصول دارد؛ مگر می توان مسلمان بود و از مظلوم دفاع نکرد جریان غربگرای داخلی همواره به دنبال اداره مملکت با مبنای غربی است؛ به گونه ای که برنامه توسعه چهارم در دوران رئیس دولت اصلاحات با این عنوان آغاز شود: «دنیا بر حول محور قدرتهای بزرگ می چرخد که نظم نوین جهان را تنظیم کرده اند، ما باید بپذیریم که پیرامونی هستیم و پا را از حد خود فراتر نگذاریم»؛ بنابراین آیا با این مبانی می توان به مردم خدمت کرد؛ همین ها هستند که مردم را زیر چرخ خودخواهی هایشان له کرده اند.
گودرزی راهبرد دشمن را جدا کردن مردم از حاکمیت در جبهه های کار درازمدت فرهنگی و فعالیت کوتاه مدت اقتصادی اعلام و خاطرنشان کرد: چسبندگی در بین ملت و ولایت آنها را به سوی برنامه ریزی برای استحاله دین ترغیب کرده است؛ آنها فرهنگ «به من چه» با ایجاد بی تفاوتی نسبت به دنیای پیرامون را تزریق می کنند.
وی ادامه داد: در بحث اقتصادی نیز وضع به همین منوال است؛ به مردم فشار می آورند تا به نان شبشان محتاج باشند و از نظام فاصله بگیرند، آنها بر این باورند که با سیاست مهار و نفوذ اولا ملت ایران را نسبت به گذشته و آینده اش پشیمان و ناامید کنند و ثانیا مانع حضور انقلابیون با تفکر جهادی در ارکان نظام شوند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به قرارگیری کشور در ایام انتخابات تاکید کرد: کسانی که به مجلس می فرستیم، تریبون دشمن نباشند؛ ایران را دو دستی به دشمنان تقدیم نکنیم، ممکن است بسیاری از افرادی که از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شده اند، مبنای فکریشان به غلط آمیخته باشد.
گودرزی رفتارشناسی دولت یازدهم در دادن امتیاز به 1+5 برای رسیدن به برجام را اشتباه محض عنوان کرد و گفت: آقای عراقچی روز گذشته بر این موضوع که نباید از برجام انتظار شکوفایی اقتصادی داشت تاکید کردند. آقای عراقچی! به مردم توضیح دهید که چرا قلب راکتور اراک را بتن ریزی کردید؟ چرا فردو تعطیل شد؛ مگر نه غیر از این است که قرار بود برجام اقتصاد ایران را شکوفا کند؟! چه استدلالی برای سخنانتان دارید؟ آیا غیر از این است که این سیاست ها از مبنای غلط سرچشمه میگیرند؟
وی پارامترهایی مانند نیروی انسانی، انرژی، بازار مصرف، علم و نقدینگی را مهمترین بستر برای ایجاد اقتصاد کارآمد دانست و بیان کرد: کشور ایران تمام این فاکتورها را دارد، لازمه استفاده درست از این نعمت ها در اختیار داشتن مبنای فکری صحیح بدون وادادگی به غرب و روحیه جهادی است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با تاکید بر این مطلب که اگر دولت دغدغه اقتصاد دارد، فساد را اصلاح کند، گفت: بیشتر کسانی که در اطراف آقای روحانی هستند، در پرونده کرسنت نقش داشته اند، دولت ادعای مبارزه با فساد دارد؛ اما فساد با برپایی همایش و نمایش حذف نمی شود.
گودرزی با بیان اینکه یک سوم گردش پولی ایران ماحصل قاچاق است، تصریح کرد: بچه های بسیجی سامانه های ایران کد، شبنم و غیره را طراحی کرده اند؛ اما دولت اجازه اجرا نمی دهد؛ چرا قانون مبارزه با فساد دو سال تمام بر روی میز روحانی قرار گرفته؛ اما دولت متبوعه برای آن آئین نامه نمی نویسد.
وی به سخنان امام مبنی بر عدم انتخاب کاندیداهای مرفه اشاره و تصریح کرد: کسی که در تنعم به سر می برد، چه می داند که دهک های مستضعف جامعه چه میکشند؛ آیا وزیر صنعت که 19 شرکت را اداره می کند، وقتی برای اندیشیدن به مردم یا سیاست گذاری های کلان اقتصادی دارد! نمره دولت ها در بخش مبارزه با فساد زیر صفر است؛ البته این نقد بر ما وارد است که در این میدان مطالبه گران خوبی نبوده ایم.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با تقسیم بندی ملت، عده ای را فدایی انقلاب و زمینه ساز پیشرفت آن دانست و گفت: برخی به دنبال پر کردن جیب خود و هم قطارهایشان هستند و گروه سوم نیز که بدبختی را با خود به ارمغان می آورند، به دنبال منافع دشمن هستند. بیایید بعد از 37 سال از تکرار خطاهایمان برحذر باشیم و افرادی که سینه شان را برای مقابله با مشکلات سپر کرده اند را به مجلس بفرستیم.