کد خبر:۴۹۳۴۰۳
مدیرکل توسعه و پشتیبانی شبکه‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد:

«ساها» یکی از مؤثرترین سرمایه گذاری‌ها در متنوع‌سازی منابع غیرشهریه‌ای است

مدیرکل توسعه و پشتیبانی شبکه‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد گفت: یکی از راهبردهای دانشگاه آزاد برای عبور از بحران‌ها، متنوع‌سازی منابع غیرشهریه‌ای است و سرمایه‌گذاری در حوزه ساها یکی از مؤثرترین سرمایه‌گذاری‌ها در این زمینه می‌باشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی رضا ایرانبخش، مدیرکل توسعه و پشتیبانی شبکه‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد در سی و یکمین جلسه کمیته استانی ساها در دانشگاه آزاد ایلام گفت: ساها ظرفیت عظیم ساختاری در موضوع ارائه خدمات آزمایشگاهی ایجاد کرده است به گونه ای که در این مدت کوتاه توانسته افق‌های جدیدی در عرصه پژوهش و تبدیل علم به ثروت ایجاد کند.


وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد در گذشته به قبرستانی از انواع دستگاه‌ها، وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی تبدیل شده بود، ادامه داد: با توجه به تفکر مدیریتی نوینی که هیات رئیسه جدید دانشگاه آزاد اسلامی دارند شاهد راه‌اندازی اداره کل توسعه و پشتیبانی شبکه‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی بودیم تا هم آزمایشگاه‌های ما کارآمدتر شوند، هم به خدمات رسانی با کیفیت بالاتر برسیم و هم درآمدزایی مطلوبی برای دانشگاه داشته باشیم.


مدیرکل توسعه و پشتیبانی شبکه‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: ساماندهی خریدهای آزمایشگاهی، نظام جامع آماری، بانک جامع اطلاعاتی، ارتباط و تعامل هر چه بیشتر آزمایشگاه‌ها در کشور از اهدافی بود که در اداره کل توسعه و پشتیبانی شبکه های آزمایشگاهی و تحقیقاتی برای بسترسازی مفید دنبال شده است.


ایرانبخش گفت: یکی از راهبردهای دانشگاه آزاد برای عبور از بحران‌ها، متنوع سازی منابع غیرشهریه‌ای است و سرمایه گذاری در حوزه آزمایشگاه‌ها یکی از مؤثرترین سرمایه گذاری‌ها در این زمینه می باشد.


وی تأکید کرد: برای درآمدزایی در زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد، شفا و غیره نیازمند سرمایه گذاری هستیم ولی در ساها نقطه قوت این است که سرمایه گذاری قبلا انجام شده و آزمایشگاه‌ها موجود هستند؛ اما باید با یک مدیریت متمرکز و یکپارچه رو به جلو هدایت شوند.


مدیرکل توسعه و پشتیبانی شبکه‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد خدمت رسانی در آزمایشگاه را یک بازی برد برد دانست و ادامه داد: هم دانشگاه سود می‌برد و هم آن تیمی که این خدمت را ارائه می‌دهد، بخشی از درآمدها را دریافت کرده و منتفع می‌شود.


ایرانبخش با بیان اینکه یک زمانی آزمایشگاه‌ها از کم رونق‌ترین بخش‌های دانشگاه‌ها بودند، گفت: امیدوارم روزی برسد که شاهد خدمات دهی با کیفیت بالا، درآمدزایی قابل قبول و اثربخشی ساها در استان ایلام باشیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار