به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی رضا ایرانبخش، مدیرکل توسعه و پشتیبانی شبکههای آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد در سی و یکمین جلسه کمیته استانی ساها در دانشگاه آزاد ایلام گفت: ساها ظرفیت عظیم ساختاری در موضوع ارائه خدمات آزمایشگاهی ایجاد کرده است به گونه ای که در این مدت کوتاه توانسته افقهای جدیدی در عرصه پژوهش و تبدیل علم به ثروت ایجاد کند.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد در گذشته به قبرستانی از انواع دستگاهها، وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی تبدیل شده بود، ادامه داد: با توجه به تفکر مدیریتی نوینی که هیات رئیسه جدید دانشگاه آزاد اسلامی دارند شاهد راهاندازی اداره کل توسعه و پشتیبانی شبکههای آزمایشگاهی و تحقیقاتی بودیم تا هم آزمایشگاههای ما کارآمدتر شوند، هم به خدمات رسانی با کیفیت بالاتر برسیم و هم درآمدزایی مطلوبی برای دانشگاه داشته باشیم.
مدیرکل توسعه و پشتیبانی شبکههای آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: ساماندهی خریدهای آزمایشگاهی، نظام جامع آماری، بانک جامع اطلاعاتی، ارتباط و تعامل هر چه بیشتر آزمایشگاهها در کشور از اهدافی بود که در اداره کل توسعه و پشتیبانی شبکه های آزمایشگاهی و تحقیقاتی برای بسترسازی مفید دنبال شده است.
ایرانبخش گفت: یکی از راهبردهای دانشگاه آزاد برای عبور از بحرانها، متنوع سازی منابع غیرشهریهای است و سرمایه گذاری در حوزه آزمایشگاهها یکی از مؤثرترین سرمایه گذاریها در این زمینه می باشد.
وی تأکید کرد: برای درآمدزایی در زمینه شرکتهای دانشبنیان، مراکز رشد، شفا و غیره نیازمند سرمایه گذاری هستیم ولی در ساها نقطه قوت این است که سرمایه گذاری قبلا انجام شده و آزمایشگاهها موجود هستند؛ اما باید با یک مدیریت متمرکز و یکپارچه رو به جلو هدایت شوند.
مدیرکل توسعه و پشتیبانی شبکههای آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد خدمت رسانی در آزمایشگاه را یک بازی برد برد دانست و ادامه داد: هم دانشگاه سود میبرد و هم آن تیمی که این خدمت را ارائه میدهد، بخشی از درآمدها را دریافت کرده و منتفع میشود.
ایرانبخش با بیان اینکه یک زمانی آزمایشگاهها از کم رونقترین بخشهای دانشگاهها بودند، گفت: امیدوارم روزی برسد که شاهد خدمات دهی با کیفیت بالا، درآمدزایی قابل قبول و اثربخشی ساها در استان ایلام باشیم.