کد خبر:۴۹۴۶۹۶
معاون وزیر علوم:

رشته‌های تحصیلی مختص بانوان در دانشگاه حضرت معصومه (س) ایجاد شود

معاون وزیر علوم با حمایت از رشته‌های خاص بانوان در دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه‌ها باید به صورت بلندمدت برنامه‌ها را دنبال کنند همچنین مسئولان دانشگاه حضرت معصومه (س) به سمت ایجاد رشته‌های ویژه بانوان بروند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قم، مجتبی شریعتی نیاسر، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری شب گذشته در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه حضرت معصومه (س) در این دانشگاه گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۸۵۰ مرکز دانشگاهی در سطح کشور داریم که بیش از ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار دانشجو در بخش دولتی و غیر دولتی در حال تحصیل هستند.


وی با اشاره به اینکه در سطح استان قم در بخش غیر دولتی به بیش از ۲۰ هزار دانشجو خدمات رسانی می‌شود، افزود: باید به دانشگاه‌های تک جنسیتی اهمیت ویژه‌ای داده شود؛ اما باید اذعان کرد کرد که دانشگاه‌های ما از برنامه رشد و توسعه عقب هستند؛ چرا که هدفمندی میان اشتغال و تحصیل برقرار نیست.


معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه رویکرد وزارت علوم رویکردی منطقی است، گفت: در حال حاضر رشد دانشجویان در کشور رشد بی‌سابقه‌ای یافته است و شاهد افزایش ۲۵ برابری رشد دانشجو در کشور هستیم.


شریعتی نیاسر با تأکید بر رشد علمی تمام اقشار جامعه گفت: رشد علمی زمانی ارزشمند‌تر می‌شود که فارغ التحصیلان ما در بازار کار در جایگاه خود قرار بگیرند و باید مدیران ما به فکر انطباق و رابطه هدفمند اشتغال و تحصیل باشند.


وی با انتقاد از رشد بی‌رویه فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها گفت: این رشد بی‌رویه سبب می‌شود که ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دانشجو در حال حاضر داشته و شاهد افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی جمعیت دانشجویی در کشور باشیم.


معاون وزیرعلوم با بیان اینکه باید شرایط لازم برای ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان در کشور ایجاد شود، تصریح کرد: تمام زیر نظام‌ها چه دولتی و چه غیر دولتی باید شرایط لازم را برای دانشجویان ایجاد کرده و بازار کار برای آن‌ها تعریف کنند.


شریعتی نیاسر با حمایت از رشته‌های خاص بانوان در دانشگاه‌ها، گفت: دانشگاه‌ها باید به صورت بلند مدت برنامه‌ها را دنبال کنند همچنین مسئولان دانشگاه حضرت معصومه (س) به سمت ایجاد رشته‌های ویژه بانوان بروند.


معاون وزیر علوم، تحقیات و فناوری با تأکید بر اینکه رویکرد وزارت علوم انقباضی نیست، گفت: باید دانشگاه‌ها به لحاظ نیاز بازار و سایر اقتضائات مأموریت گرا باشند و سعی بر این است که جلوی موازی کاری‌ها در دانشگاه‌ها گرفته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار