آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۸۳۳۲
محمدی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو:

قدرت نظامی می تواند دیپلماسی فعال و تاثیرگذاری را رقم بزند

دبیر اسبق هیات عالی نظارت بر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: عامل این‌ که امریکا به صورت جدی تر پای میز مذاکره نشست،ترس از توان هسته ای ایران و پیشرفت های تصاعدی آن است و نتیجه این‌که قدرت نظامی می تواند دیپلماسی فعال و تاثیرگذاری را رقم بزند.

حجت محمدی دبیر اسبق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در زنجان با تبیین چرایی لزوم پیشرفت در صنعت موشکی تصریح کرد: توان موشکی به طور خاص و توان دفاعی به صورت عام، موضوعی است که از دیرباز در تعالیم اعتقادی ما مسلمانان بوده است. اگر دین اسلام را همواره در تقابل و کشمکش با جبهه باطل بدانیم،لازمه منطقی برتری در این تقابل، آمادگی در همه زمینه ها اعم از توان دفاعی است.

 

دبیر اسبق هیات عالی نظارت بر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ادامه داد: نکته قابل توجه دیگر در این بحث مفهوم دفاع است. هیچ جای تاریخ نمی توان موردی یافت که در آن لشگر اسلامی تهاجمی مرتکب شده باشند، مگر برای دفاع. پس به نظر می رسد آن چیزی که باید بیشتر مورد تاکید قرار گیرد این است که توان موشکی کشورمان صرفا با هدف دفاع طراحی و ساخته شده اند.

 

محمدی خاطرنشان کرد: اگر کشور را به مثابه یک سیستم بدانیم این سیستم از دوبخش جدایی ناپذیر تشکیل شده که می توان آن‌را به مثابه سخت افزار و نرم افزار نامید. نرم افزار در عرصه سیاست را می توان همان دیپلماسی نامید و سخت افزار را زیرساخت های موجود اعم از دفاعی و ...

دانشجوی دکترای برنامه ریزی شهری دانشگاه تبریز با بررسی ارتباط مستقیم پیشرفت موشکی در توان دیپلماسی کشور بیان کرد:  منطق تحلیل سیستمی بیان می دارد که نرم افزار با اتکا به سخت افزار فعالیت می کند و البته بالعکس. در موضوع مورد بحث ما توان موشکی و دفاعی در بسیاری از موارد پشتیبان تصمیمات در عرصه بین الملل بوده است و باعث شکل گیری دیپلماسی قدرتمند در برابر کشورهای به اصطلاح ابرقدرت گردیده است.

 

عضو سابق هیات نظارت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان افزود:دنیای امروز دنیای رقابت و رقابت پذیری است و هر کشوری که بتواند بر تکنولوژی های نوین و محدود دست یابد دست بالاتر را دارد و این تکنولوژی ها اعم از دفاعی و صنعتی و موارد دیگر است.

 

محمدی علت حضور آمریکاییها پای میز مذاکره را پیشرفت های کشورمان در صنعت هسته ای دانست و تاکید کرد: رجوع به نظرات صاحب‌نظران در زمینه مذاکرات هسته ای در این مورد خالی از اهمیت نیست که عامل این‌را که امریکا به صورت جدی تر پای میز مذاکره نشست،ترس از توان هسته ای ایران و پیشرفت های تصاعدی آن می دانند. نتیجه این‌که قدرت نظامی می تواند دیپلماسی فعال و تاثیرگذاری را رقم بزند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار