محمد مطیعی، مسئول بسیج اساتید دانشگاه پیامنور اهواز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: برای قضاوت درباره اقتصاد مقاومتی و پیشرفت آن نیازمند شاخص های مشخص و قابل اندازه گیری هستیم.
وی افزود: در این شاخص ها باید شرایط اقلیمی و محیطی و فرهنگی و تاریخی لحاظ شود تا بتوان قضاوت صحیح و عقلانی در باره عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی ارائه داد و گرنه دچار شعارزدگی در این حوزه می شویم.
مطیعی بیان داشت: یکی از حوزه مشخص و قابل اتکا در تحقق اقتصاد مقاومتی در خوزستان که ظرفیت ها و بسترهای آن فراهم است، حوزه کشاورزی است.
وی ادامه داد: طرح 550 هزار هکتاری کشاورزی خوزستان که با ابتکار و دوراندیشی مقام معظم رهبری در خوزستان اجرایی شده است، تبلور مشخصی از عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی است.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه پیام نور اهواز با اشاره به بحران بیکاری در کشور گفت: در کشورهای اروپایی بیش از 30 درصد اشتغال پایدار کشورها در حوزه کشاورزی است؛ اما این آمار در کشورمان و خوزستان کمتر از 10 درصد است.
وی عنوان کرد: برای بحران بیکاری و با توجه با شرایط اقلیمی خوزستان نسخه عملیاتی اقتصاد مقاومتی در خوزستان و رسیدن به توسعه پایدار توجه به کشاورزی است.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور خوزستان بیان کرد: کشاورزی با توجه به ظرفیت های که در خوزستان است، هم می تواند اشتغال پایدار در خوزستان ایجاد کند و هم درآمدزایی برای کشور داشته باشد.