محمدحسین مختارتبار، عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیر کبیر در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن اشاره به روز فناوری هسته ای خاطرنشان کرد: بیستم فروردین ماه در تقویم، روز ملی فناوری هسته ای نام گذاری شده است و هرساله برای گرامی داشت این روز جشن هایی در سراسر کشور برگزار می شد.
وی افزود: پر شدن راکتور اراک با بتن، کاهش 14 هزارتایی تعداد سانتریفیوژها، محدودیتهای قبول شده چندین ساله در بسیاری از حوزهها از جمله تحقیق و توسعه، تحت نظارت شدید قرار گرفتن بسیاری از اماکن سازمان انرژی اتمی، اجرای پرتکل الحاقی، خروج چندین تن اورانیوم غنی شده از ایران و اخراج دانشمندان از سازمان انرژی اتمی، نه تنها جایی برای شادی و برگزاری جشن نگذاشته، بلکه غم و اندوه عمیقی در دل میهن دوستان و دغدغه مندان نسبت به پیشرفت و آینده ایران اسلامی و نظام و انقلاب ایجاد کرده است.
مختارتبار ضمن اشاره به اینکه این عقبگردها و پسرفتها، همه و همه برای به دست آوردن برجامی صورت گرفت که با گذشت قریب به سه ماه از شروع اجرای آن، نتوانسته بسیاری از تحریمها را از پای درآورد و عملا تاثیری بر اقتصاد ایران به صورت کلان و معیشت مردم به صورت جز نداشته است، بیان داشت: این در حالی است که با اجرای تمامی تعهدات از سوی ایران، برگهای برنده از دست نظام خارج شده و طرف مقابل نیز به فرموده رهبر انقلاب که طی سخنرانی نوروزی شان در بارگاه رضوی ایراد فرمودند، در انجام تعهدات خود بدعهدی میکند.
عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیر کبیر در پایان تاکید کرد: دستاوردهای برجام تا به این لحظه جز افزایش سطح تهدیدات امنیتی کشور، پسرفت و مخدوش شدن چهره انقلابی نظام چیز دیگری نبوده است. در واقع برجام تکهای از یک پازل بزرگ برای غرب است که هدف آن شورویزاسیون جمهوری اسلامی و نهایتا فروپاشی آن است. گورباچف، آخرین رهبر شوروی که عدهی زیادی او را عامل امپریالیسم جهت انهدام حکومت ایدئولوژیک و ضد لیبرال شوروی میدانند، در دهه هشتاد میلادی سیاستهایی را در خاک شوروی به اجرا گذاشت که نهایتا منجر به فروپاشی این ابرقدرت شد. سیاست هایی که بعضا با نامهای دیگری در حال اجرا شدن در جمهوری اسلامی در سالهای اخیر است.
درست کردن بتن مزار صالحی و ظریف و تمام دستاندرکاران این فاجعه عظیم هم با من .
(به ملت شهید پرور ایران و بخصوص خانواده شهدای هسته ای مون تسلیت میگم)