به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، جباری آزاد، دبیر علمی اجرایی سومین کنگره بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی امروز در نشست خبری سومین کنگره بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی که در شهرک سلامت برگزار شد، گفت: هتل پریسان، میزبان سومین کنگره بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی و اولین سمپوزیوم آلرژی غذایی و دارویی در مشهد است.
دبیر علمی اجرایی سومین کنگره بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی با اشاره به این که این کنگره به مدت سه روز، از 15 تا 17 اردیبهشت ماه اجرا می شود، گفت: اولین کارهای این کنگره سال گذشته، آغاز شد؛ ما پذیرش مقالات داشتیم که خوشبختانه استقبال خیلی خوبی از کنگره صورت گرفت و از شهرهای زیادی، مقالات ارسال شد.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که بالغ بر 230 مقاله ارائه شده است، افزود: با داوری که انجام شده، نزدیک به 170 مقاله به عنوان پوستر و سخنرانی انتخاب شد که در کنگره مقالات خود را ارائه می دهند.
سومین کنگره بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی میزبان مهمانان خارجی است
جباری آزاد با خاطرنشان کردن این که در این کنگره، مهمانان خارجی به عنوان سخنران داریم، افزود: اساتیدی از کشورهای هند و آلمان در این کنگره حضور دارند؛ پروفسور علی رضا رنجبر، حامی علمی کنگره و مسؤول مرکز تحقیقات آلرژی بُن و کسرایی از مهمانان این مراسم هستند.
دبیر علمی اجرایی سومین کنگره بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی افزود: همچنین از تهران، شیراز، کاشان، اصفهان، گرگان و ساری مهمان داریم. با استقبال بسیاری روبرو شدیم به طوری که در هفته گذشته ظرفیت سالن تکمیل شد و درخواست افزایش ظرفیت را دادیم.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که برگزاری کارگاه و اجرای پنل از جمله برنامه های کنگره هستند، ادامه داد: اولین سمپوزیوم آلرژی غذایی و دارویی چهاردهم اردیبهشت ماه صبح و بعداز ظهر برگزار می شود.
230 مقاله به کنگره ارسال شده است
دبیر علمی اجرایی سومین کنگره بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی با اشاره به این که در این همایش چهار کارگاه برای همکاران پایه و بالینی اجرا می شود، گفت: این همایش با هدف تعاملات علمی بین اساتید و دانشجویان در سطح کشور، آشنایی با مطالب جدید و آشنایی با روش های و درمان های جدید و همچنین تبادلات علمی بین همکاران ایران و خارج در کل کشور برگزار شود.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: محورهای همایش در راستای عنوان همایش، عبارتند از بحث آسم، آلرژی و ایمونولوژی است.
وی گفت: در زمینه طب سنتی نیز مقاله داشتیم و یک سخنرانی در روز سه شنبه، چهاردهم اردیبهشت ماه درباره بحث طب سنتی داریم.
جباری آزاد با بیان این که آلرژی در تمام دنیا رو به افزایش است و ایران مستثنی از مناطق دیگر نیست، افزود: اکنون شیوع آلرژی در دنیا نزدیک 20 درصد است. بیماری آلرژی ممکن است به صورت آسم ظاهر شود و هم مشکلاتی برای خود بیمار ایجاد می کند و هم هزینه هایی برای دولت تحمیل می شود.
محرک های محیطی تأثیرگذار بر شیوع آلرژی است
دبیر علمی اجرایی سومین کنگره بین الملای ایمونولوژی، آسم و آلرژی به تأثیر محرک های محیطی بر شیوع آلرژی اشاره کرد و گفت: آلرژی بینی، مشکلات افسردگی و انزوا طلبی برای فرد به دنبال دارد و در نهایت اگر آلرژی بینی کنترل نشود به سمت آسم می رود که مشکلات شغلی ایجاد می کند.
وی افزود:25 درصد افراد جامعه مبتلا به آلرژی بینی هستد. آلرژی در خانما بیشتر است. شغل های مردان در آسم تأثیر دارند و آسم در آقایان بیشتر است.
شیوع آلرژی در جوامع غربی از کشورهای جهان سوم بیشتر است
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: آلاینده های محیطی، گل و گیاه و حیوانات خانگی و در کنار آن مواد غذایی عامل بیماری آلرژی هستند و چون روز به روز آلاینده ها زیاد می شود و مواد غذایی ما به سمت فست فوت ها می رود، آلرژی ها تشدید می شود و شیوع آن سیر صعود پیدا می کند.
جباری آزاد عنوان کرد: بهترین توصیه در تمام آلرژی ها، چه آلرژی های تنفسی و گوارشی عدم استفاده و اجتناب کردن است؛ بنابراین فرد به هر چیزی که حساس است، آن را مصرف نکند.
دبیر علمی اجرایی سومین کنگره بین المللی ایمونولوژی، آسم و آلرژی گفت: دومین قدم استفاده از داروهایی است که بتواند آن را کنترل کند تا زندگی راحتی داشته باشد و سومین قدم استفاده از واکسن هاست.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: شیوع آلرژی غذایی در بچه ها زیاد است و بالغ تر که می شوند، آلرژی کمتر می شود.
جباری آزاد با بیان این که نزدیک به 9 شرکت دارویی در این کنگره حمایت مالی می کنند، عنوان کرد: کشور ما تحقیقات زیادی در زمینه آلرژی انجام می دهد. تعداد آلرژِست های ایران افزایش پیدا کرده است. تقریبا اکثر در شهرها و دانشگاه های کشور متخصص آلرژی داریم که منجر به تحقیقات زیاد در این زمینه می شود.