اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir »دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران در اعتراض به هزینه ی حداقل 100 میلیون تومان بابت جشن یک شبه در دانشگاه بیانیهای به شرح ذیل منتشر کرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال امیرالمومنین(علیه السلام):"من علمنی حرفا فقد صیرنی عبدا"
خجسته باد 12 اردیبهشت سالگرد شهادت استاد بزرگوار، شهید مرتضی مطهری(ره) و روز معلم
بی شک برکتی که از قِبَل وجود استاد متعهد برای کشوراسلامی حاصل می شود به هیچ نحوی قابل جبران نبوده و زبان و قلم از این حیث قاصر است.یقینا کارآمدی نظام اسلامی،به کارگزاران آن وابسته است و تربیت کارگزاران، رسالت ویژه ی استاد متعهد به ارزش های اسلام عزیز است.بنابراین تکریم از چنین جایگاه والایی، ضروری بوده و مستلزم تبیین ماموریت ها و اهداف عالی آن می باشد.
اما آنچه که نباید از آن غفلت نمود، نگاه تبعیض آمیز و طبقاتی به جامعه ی اساتید و اعضای هیئت علمی در مقایسه با سایر اقشار جامعه می باشد.نگاهی که متاسفانه در محیط دانشگاه بیش از هرجای دیگری بروز و ظهور دارد و نتیجه ی آن انفکاک میان استاد و سایر نقش آفرینان دانشگاهی می شود.مطلع شدیم که مسئولین دانشگاه ،هفته ی گذشته جشنی به منظور تقدیر از اعضای هیئت علمی دانشگاه و خانواده ی آنان ترتیب داده اند که هزینه ی آن فقط برای یک شب مبلغی حدود 100 میلیون تومان برآورد شده است و متاسفانه شواهد حاکی از ریخت و پاش و اسراف صورت گرفته در این مراسم است.
نکته ی لازم البیان این است که اگرچه اصل وجود چنین جشنی نه تنها نفی نمی شود بلکه با توجه به محتوای متفاوتی که ویژه ی خانواده ی اساتید ارجمند در نظرگرفته شده، تحسین می گردد اما در شرایطی که مسئولین دانشگاه مدام از کاهش چشمگیر بودجه و تاثیر آن در فعالیت های پژوهشی،رفاهی و فرهنگی دانشگاهیان صحبت می کنند،آیا لازم بود که حتما سه نوع غذا آن هم در مقیاس همه ی اعضای هیئت علمی و خانواده شان تدارک دیده شود؟ و یا اختصاص هدیه های چند صد هزارتومانی به عموم اساتید در شرایطی که برخی از دانشجویان قدرت رزرو غذای هفتگی خود را ندارند،چه معنایی دارد؟ لازم به یادآوری است که همزمان با روز معلم، نام کارگران نیز در صفحه ی تقویم درج شده است.
آیا روا نبود که حداقل بخشی از این دست و دل بازی به کارگران و باغبانان دانشگاه اختصاص میافت؟ عزیزانی که حتی از دریافت غذای روزانه از دانشگاه نیز محرومند؟ مطمئنا توجه به جامعه ی مستضعف و استفاده ی بهینه و عادلانه ی منابع بیت المال وظیفه ی یکایک مسئولین در هر جایگاهی می باشد. امری که کمتر در سیره ی مدیریت جدید دانشگاه دیده می شود ،چراکه انرژی و همتی که باید صرف پیگیری و تکمیل پروژه های راهبردی دانشگاه منجمله تکمیل عملیات عمرانی دانشکده های مهندسی پیشرفت و عمران و همچنین تمرکز بر ماموریت های ملی دانشگاه همچون طراحی پلتفرم خودرو،طراحی موتور هواپیمای ملی،تکمیل و توسعه ی پروژه های ماهواره و فضایی و قطار سریع السیر و همچنین طرح های دیگر به منظور ارتباط موثر دانشجویان با صنعت شود، به اموری نازل و مخربی همچون ساخت ورودی مجلل برای ساختمان ریاست، حذف و فشار به اساتید ارزشی و یا ایجاد تشکل هایی بدون پشتوانه ی منطقی اختصاص یافته است.
بسیج دانشجویی بر خود لازم می داند به مصداق امر به معروف و نهی از منکر به مسئولین دانشگاه،موارد فوق را یادآور شده و پیگیر شفاف سازی آن باشد و تلاش جدی و جهادی در راستای تحقق چشم اندازهای دانشگاه اسلامی را مطالبه نماید.لازم به ذکر است دانشجویان انقلابی دانشگاه همواره، خود را در کنار مسئولین می بینند و نه در مقابل آنها و حاضرند در هر عرصه ای به یاری آنان بشتابند.
والسلام علیکم و رحمه الله
واحد امور اجتماعی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران