کد خبر:۵۰۹۴۶۰
معاون دانشجویی وزیر علوم:

علاوه بر نظم، اخلاق نیز در برگزاری المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان مورد توجه قرار گیرد

معاون دانشجویی وزیر علوم گفت: علاوه بر نظم و قانون، اخلاق نیز در برگزاری سیزدهمین المپیاد فرهنگی- ورزشی مورد توجه قرار گیرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، صدیقی امروز در شورای عالی تشکیلات سیزدهمین المپیاد فرهنگی- ورزشی دانشجوین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور که در ساختمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، به زیر ساخت‌های مثبت دانشگاه برای برگزای این المپیادهای ورزشی اشاره کرد و گفت: این دومین المپیاد در دولت تدبیر امید و سیزدهمین المپیاد  فرهنگی- ورزشی دانشجوییان از ابتدا تا کنون است.

 

وی با بیان این مطلب که المپیادها را هر دو سال یک بار برگزار می‌کنیم، افزود: در سال‌هایی که المپیاد نداریم یونیورسیال برگزار می‌کنیم که در دوره سابق در یونیورسیال نتیجه بسیاری خوبی را کسب کردیم و توانستیم پرچم کشور را در عرصه مسابقات بین المللی دانشجویی به اهتزار درآوریم.

 

معاون دانشجویی وزیر علوم ادامه داد: آنچه که برای ما مهم است این است که در کنار اهمیت ورزش، بحث شور و نشاط دانشجویی ناشی از رقابت‌ها را نیز در سطح دانشگاه‌های کشور داشته باشیم.

 

صدیقی تصریح کرد: مدت‌هاست که دانشگاه‌های کشور خود را آماده شرکت در این المپیاد می‌کنند، بنابراین سطح مسابقات و کیفیت آنان معمولا سطح مناسب و خوبی است.

 

وی با اشاره به این موضوع که در کنار این رقابت سالم ورزشی شور و نشاطی که این رویداد فرهنگی ایجاد می کند نیز مد نظر است، گفت: امید است دانشگاه در کنار این شور و نشاط به مولفه‌های فرهنگی نیز توجه کنند.

 

معاون دانشجویی وزیر علوم افزود: طبیعتا چنین رویداد بزرگی بدون هماهنگی مجموعه دستگاه‌های استانی قابل انجام نیست، بنابراین این رویداد در هر شهری که برگزار می‌شود آبروی آن دانشگاه و آن شهر و استان می‌باشد و طبیعی است که تمامی دستگاه‌ها در این رابطه هم به جهت عُلقه ملی و هم عُلقه محلی کمک کنند.

 

وی ضمن اشاره به این نکته که انتظار ما حضور شش هزار شرکت کننده در این المپیاد است، خاطرنشان کرد: از این تعداد 2500 نفر خواهران و 3500 نفر پسران خواهند بود، بنابراین این حضور گسترده می‌طلبد که تمامی دستگاه‌های استانی و خاصه استانداری همکاری لازم را انجام دهند.

 

صدیقی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی در تاریخ 25 تیر تا هفت مرداد دختران در هشت رشته و از 10 مرداد تا 19 مرداد پسران در 10 رشته به رقابت خواهند پرداخت.

 

معاون دانشجویی وزیر علوم ضمن تاکید بر این مطلب که انتظار می‌رود که مسابقات با رعایت استانداردهای لازم برگزار شود، گفت: به گونه‌ای باید رفتار کنیم که دانشجویان با حضور در این المپیاد به خود افتخار کنند، بنابراین علاوه بر رعایت نظم و قانون توجه به مسئله اخلاق نیز باید مورد تاکید قرار گیرد.

 

مهم‌تر از پیروزی در مسابقات توجه اخلاق و ارزش‌ها است

 

در ادامه این نشست محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: دانشگاه مرکز علم، معرفت و فرهنگ است. بنابراین چنین جایگاه رفیعی نیازمند محفل و بستری است تا بتواند علم را به بهترین شکل و فرهنگ را در بستر طبیعی، ترویج کند.

 

وی داشتن بدن سالم را ضرورت فعالیت‌های سالم در محیط دانشگاه خواند و بیان داشت: چنانچه قبول کنیم که رسالت دانشگاه به تنهایی پرورش علم نیست، بلکه پرورش انسان‌هایی است که در اداره شهر و کشور  است، به نقش چنین المپیادهایی بیشتر پی خواهیم برد.

 

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به این مطلب که چنین انسان‌هایی باید روحیه کار جمعی و هم افزایی داشته باشند، بر توجه به بحث اخلاق تاکید و تصریح کرد: شاید در دیگر رویدادهای شهری و کشوری توجه به پیروزی دارای اهمیت باشد؛ اما در المپیادهای دانشگاهی مهم‌تر از پیروزی و مهم‌تر از غلبه ظاهری بر حریف، احترام به اخلاق و ارزش‌ها می‌باشد.

 

کافی با اشاره به این نکته که اعتقاد ما بر این است که برگزاری چنین المپیادهایی می‌تواند عیار ورزش را افزایش دهد، گفت: دانشگاه فردوسی مشهد افتخار خود می‌داند که بتواند در فعالیت‌های ملی حضور یابد و بتواند نقش خود را در طراز شهر مشهد در عرصه‌های مختلف ایفا کند.

 

وی تاکید کرد: خوشبختانه دانشگاه این ظرفیت را ایجاد کرده و بزرگان این دانشگاه تلاش کرده‌اند که زیر ساخت‌های لازم برای فعالیت‌های مختلف از جمله فعالیت‌های ورزش را ایجاد کند. همچنین افتخار این دانشگاه داشتن کادر ورزیده، زیر ساخت‌های فیزیکی، تجربه موفق برگزاری المپیادهای گذشته، همدلی و وفاق وزارت علوم به این دانشگاه و اهتمام دانشگاه در برآورده کردن برنامه‌های اعلام شده از جانب وزارت علوم و دولت است.

 

قربانی، نماینده استانداری در این جلسه در ادامه این نشست به تجربه خراسان رضوی در برگزاری چنین رویدادهای فرهنگی و ورزشی اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به خلاء شور و نشاط در این شهر، استانداری از برگزاری این گونه برنامه‌ها در استان استقبال می‌کند.

 

وی ضمن ابراز امیدواری از ایجاد همکاری بین دانشگاه‌ها و دستگاه‌ها در این رویداد ملی، گفت: اثربخش‌ترین سرمایه کشور کاهش آسیب‌های اجتماعی است که این کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌طلبد که حضور جوانان را در تصمیم گیری‌ها افزایش دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار