اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد،جواد حدادنیا دیروز در مراسم گرامیداشت روز استاد و تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه حکیم سبزواری، گفت: در دوره جدید مدیریتی تلاش کرده ایم که افتخارات خود را در عرصه ملی و بین المللی افزایش داده و این روند رو به رشد را تثبت کنیم؛ به همین دلیل طی سالهای ۹۲ تا ۹۳ برنامه راهبردی پنج ساله دانشگاه تدوین شد و خوشبختانه این برنامه در خردادماه ۹۴توسط مقام عالی وزارت ابلاغ گردید.
وی با اشاره به اینکه چشم انداز کلی و هدف دانشگاه حکیم در این برنامه قرار گرفتن در بین ۲۵ دانشگاه برتر کشور است، تصریح کرد: بی شک لازمه رسیدن به این هدف کار، تلاش مضاعف و همت متعالی است.
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری با عنوان اینکه برای رسیدن به این هدف چهار محور اساسی را باید مد نظر داشت، خاطرنشان کرد: محور اول نیروی انسانی اعم از اساتید و اعضای هیات علمی توانمند و پرتلاش به همراه دانشجویان و کارکنان به عنوان نیروهای انسانی قوی در دانشگاه است.
حدادنیا ادامه داد: اگر بخواهیم جزء ۲۵ دانشگاه برتر باشیم باید تولید علم در دانشگاه را افزایش دهیم که خوشبختانه در این بخش اتفاق بسیار خوبی که افتاده و سرانه تولید علم و دانش دانشگاه در طی دو سال اخیر از ۰/۶۷به ۱/۸ارتقاء پیدا کرده که این خود نشانه بسیار خوبی است و نشان از افق روشن پیش روی دانشگاه در آینده دارد.
رئیس دانشگاه یادآور شد: لازمه افزایش تحقیق و پژوهش اساتید و هیات علمی در دانشگاهها برطرف کردن دغدغه های این عزیزان است که البته مجموعه مدیریتی دانشگاه به بحث رفاه اساتید نگاه ویژه ای دارد و برنامه های خوبی را اجرا کرده که از جمله این برنامهها احیای صندوق رفاه اعضای هیات علمی دانشگاه با تزریق مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان به این صندوق بود البته در این بحث حوزه اداری مالی دانشگاه در حال تدوین برنامه های خوب دیگری نیز هستند.
وی در ادامه افزود: در بحث دانشجویی باید برنامههای مفصل حوزه آموزش اشاره کنم که تلاش کرده اند نظم و انضباط را در این حوزه نهادینه کنند به ویژه در بحث تحصیلات تکمیلی این نظامندی بسیار مشهود است.
حدادنیا با تاکید بر اینکه محور دوم برای برنامه راهبردی محیط کار است، تصریح کرد: در دانشگاه محیط کار بسیار خوبی از سالیان گذشته ایجاد شده و همکارانم تلاش کردند که این محیط دلنشین را برای کارکنان فراهم کنند و هم اکنون محیط دانشگاه حکیم سبزواری یکی از بهترین و زیباترین محیط هایی است که در دانشگاه های بالای قدمت ۲۵ سال تاسیس در کشور وجود دارد.
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری عامل سوم را امکانات و تجهیزات دانست و تصریح کرد: در این بخش نیز کارهای خوبی صورت گرفته از جمله تجهیز و خرید وسایل آزمایشگاهی، ایجاد آزمایشگاه مرکزی و تجهیز کتابخانه صورت گرفته است.
حدادنیا ادامه داد: محور چهارم در راستای رسیدن به اهداف برنامه راهبردی دانشگاه، مدیریت است در این بخش نیز با تحولات بسیاری همراه بودیم و ما در مجموعه مدیریتی دانشگاه در تمامی سطوح مدیریتی دست به دست هم داده ایم تا دانشگاهی پیشرو در مسیر توسعه و پویا در عرصه علمی داشته باشیم.
وی در پایان گفت: رسیدن به اهداف برنامه راهبردی دانشگاه امکان پذیر نیست مگر با همدلی، همراهی، کار و تلاش مضاعف خانواده بزرگ دانشگاه حکیم سبزواری، خانواده بزرگی که همواره در جهت اعتلای دانشگاه با اتحاد و تلاش کوشیده اند شهرستان پرافتخار سبزوار دانشگاهی در شان نام پرآوازه حکیم سبزواری داشته باشد.
نیاز امروز جامعه ما حرکت به سمت ایجاد دانشگاه های کارآفرین است
در ادامه معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: نیاز امروز جامعه ما حرکت دانشگاهها به سمت و سوی تشکیل و شکل گیری دانشگاه های کارآفرین است.
بهمن کروجی تصریح کرد: برای رسیدن به ایجاد کار و ثروت در دانشگاه ها باید به بحث آموزش توجه ویژه داشت؛ زیرا آموزش های کاربردی میتواند راهگشای این مسیر باشد و البته این خود یکی از آرمانهای دانشگاه حکیم سبزواری است و شعار این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه پیشرو در مسیر توسعه خود مبین اهمیت بحث کارآفرینی و آمادگی دانشجو جهت ورود به بازار کار برای دانشجو است.
وی با اشاره به اینکه حوزه آموزش به دلیل قوانین موجود مغفول مانده است، خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه حکیم سبزواری سعی داریم این حالت را از بین ببریم و در واقع برند دانشگاه حکیم، برند دانشجوی تحصیلات تکمیلی است، برندی که نگاه ویژه ای به آموزش دارد.
کروجی تأکید کرد: در ۴۰ سال اخیر در حوزه آموزش عالی پنج برابر دنیا توسعه داشته ایم که این رشد باعث توسعه نیروی انسانی شده است.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: این حالت اگر چه مزایایی برای کشور داشته، اما از طرفی در بحث ایجاد شغل برای این نیروها، به میزان لازم، توسعه نداشته ایم و تعداد فارغ التحصیلان بیکار ما بسیار است.
وی گفت: باید زمینه فراگیری مهارت ها را در بحث تئوری و عملی برای دانشجویان فراهم کنیم تا امید دانشجو افزایش یابد و محیط دانشگاه پر رونق شود.