آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۹۹۶۵
جانشین قرارگاه خاتم الاوصیاء مطرح کرد:

پیکر بی سر عباس‌علی فتاحی را ۶ روز بعد از عملیات فتح المبین پیدا کردیم/ سه راهی شهادت را در دانشگاه خودتان پیدا کنید

جانشین قرارگاه خاتم الاوصیاء گفت: سه روز قبل از عملیات فتح المبین عباس‌علی فتاحی با چهار نفر رفتند تا پل ۴۰ دهانه را مین گذاری کنند؛ این کار را برای این انجام دادند که روز عملیات با انفجار این پل راه را بر دشمن ببندند؛ اما در راه برگشت به نیروهای دشمن برخورد کردند.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، عظیم ابراهیم‌پور، در اولین بزرگداشت پدران جانباز و ایثارگر در پردیس رضوان دانشگاه امام رضا(ع) مشهد به بیان خاطره‌ای از دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: سه روز قبل از عملیات فتح المبین عباس فتاحی با چهار نفر رفتند تا پل 40 دهانه را مین گذاری کنند این کار را برای این انجام دادند که روز عملیات با انفجار این پل راه را بر دشمن ببندند؛ اما در راه برگشت به نیروهای دشمن برخورد کردند و به دلیل اینکه نمی‌توانستند با آنان درگیر شوند و برای اینکه عملیات لو نرود نمی‌توانستند با دشمن درگیر شوند. عباس علی فتاحی تیر به پایش اصابت کرد و اسیر شد خبر اسارت او به فرماندهان رسید و همه نگران شدند؛ قرار گذاشتند این عملیات را به تاخیر بیندازند تا برآورد کنند که دشمن چقدر از این عملیات اطلاعات به دست آورده و آیا عباس علی فتاحی زیر شکنجه به دشمن اطلاعات داده یا خیر.

 

وی افزود: عملیات فتح المبین بعد از چهار عملیات بزرگ ما در برابر رژیم بعث صورت گرفت، این چهار عملیات در زمان بنی صدر صورت گرفت و برای ما شکست‌های بزرگی به بار آورده بود برای همین عملیات فتح المبین برای ما اهمیت داشت. خبر دستگیری عباس علی فتاحی به پسرعمویش رسید و او این اطمینان را به فرماندهان داد که عباس علی زیر شکنجه حرف نخواهد زد.

 

جانشین قرارگاه خاتم الاوصیاء تصریح کرد: این عملیات سر وقت خود انجام شد و پل 40 دهانه منفجر و تعداد زیادی اسیر از دشمن گرفتیم. بعد از شش روز از عملیات بچه‌ها پیکر بی سر عباس علی را پیدا کردند. عباس علی در زیر شکنجه‌های سخت دشمن حاضر به دادن اطلاعات نشده بود در نتیجه آنان سرش را از بدن بریده بودند. عباس‌علی به نمایندگی از همه ما به تمامی عالم این حقیقت را که ما برای مکتب، دین، رهبر، ناموس، مملکت سر می‌دهیم؛ اما شرف نمی‌دهیم را بیان کرد و به نظر من هر کسی ما، نسل ما و کودکان ما را بخواهد بشناسد همین یک خاطره برای آنان بس است.

 

عظیم‌پور با بیان اینکه اگر پشت میز مذاکره به جای 1+5، 1+50 باشد ما هراسی نداریم، خاطرنشان کرد: ابرقدرت خداست و خداوند به اندازه کافی به ما عنایت کرده است.

 

وی خطاب به دانشجویان در خصوص اهمیت توکل به اهل بیت(ع) و خدا خاطرنشان کرد: هر زمان احمدی روشن و بچه های هسته‌ای در غنی سازی 20 درصد دچار مشکل می‌شدند روضه حضرت زهرا(س) و علی اصغر(ع) برپا می‌کردند و مشکلشان حل می‌شد چنانچه دست ما در دست اهل بیت(ع) باشد خدا ما را مدد خواهد کرد.

 

جانشین قرارگاه خاتم الاوصیاء با تاکید بر اینکه باید شهدا را شناخت، متذکر شد: به نظر من به جای یادواره شهدا باید «راه واره شهدا» را برگزار کنیم وب اید بدانیم که شلمچه ما امروز کجاست.

 

عظیم‌پور با یادآوری این مطلب که در کشور ما نخبگان زیادی داریم، تصریح کرد: در زمان جنگ همین بچه‌ها از اروند رود عبور کردند؛ این در صورتی بود که کارشناسان دنیا این امر را محال می‌دانستند امروز عملیات والفجر در دانشگاه‌های دنیا تدریس می‌شود.

 

وی ادامه داد: کارشناسان دنیا عملیات عبور از حور را ناممکن می‌دانستند؛ اما نخبگانی مانند شهید هاشمی در برابر دیدگان آنها این امر را ممکن کردند آن بزرگواران نقشه جنگ در حور را تولید کردند.

 

جانشین قرارگاه خاتم الاوصیاء گفت: در عملیات خیبر یک دانشجوی 20 ساله طرح پلی به اندازه 14 کیلومتر را برای عبور از حور و رسیدن به جزیره مجنون را داد این طرح به گونه‌ای بود که در مدت 13 روز در 11 کارخانه ساخته و 19 روزه نصب شد.

 

عظیم‌پور به جنگ جهانی اول و دوم اشاره کرد و گقت: در این دو جنگ تخلیه مجروح 12 ساعت زمان می‌برد؛ اما بچه‌های ما در دفاع مقدس این رکورد را به 1.5 رساندند به این دلیل که بچه‌ها در دل خط دشمن بیمارستان صحرایی زدند. ضابط یکی از جراحان متخصص در همین بیمارستان ها و زیر گلوله باران دشمن 18 هزار عمل جراحی انجام داد که این امر در دنیا بی نظیر است.

 

جانشین قرارگاه خاتم الاوصیاء خطاب به دانشجویان گفت: ما اکنون در وسط جنگ با استکبار و اقتصاد مقاومتی و روبارویی تمدن اسلامی و غربی هستیم سعی کنید در همین دانشگاه سه راهی شهادت را پیدا کنید. مشکلات مردم باید حل شود نباید بی تفاوت نسبت به مسائل باشید.

 

لازم به ذکر است، در این مراسم جمعی از خانواده شهدای مدافع و جمعی از جانبازان حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار