آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۱۴۵۸
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز:

دانشگاه دانشجویان نخبه را به سمت رشته‌های استراتژیک سوق دهد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: ایجاد گرایش و جاذبه برای استعدادهای برتر به منظور تحصیل در رشته‌های استراتژیک و مورد نیاز کشور از راهبردهای است که دانشگاه باید دنبال کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز،  سید محمود کاشفی پور، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز در دوازدهمین آئین تجلیل از استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز در سرسرای آمفی تاتر دانشکده علوم گفت: در بسیاری از نظام های آموزشی کشورهای پیشرفته، جایگاه و برنامه های خاصی برای شناسایی و کمک به شکوفایی استعدادهای درخشان در نظر گرفته شده است. 

 

وی افزود: افرادی که دارای توان و استعداد بیشتری هستند باید مورد توجه قرار گیرند و از نیروهای خلاق و سازنده آنها بهره برداری مناسب تر و شایسته تر صورت گیرد. 

 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: یکی از چالش های فراروی چنین حرکتی فراهم کردن موقعیت، برای فراهم کردن مجال رویش به استعدادها است و یکی از راهبردهای مهم نظام جمهوری اسلامی ایران در سال های اخیر شناسایی و تقویت استعدادهای جوانان این مرز و بوم بوده است.

 

کاشفی پور گفت: کلیات طرح شکوفاسازی و جذب و هدایت استعدادهای درخشان در سال 1375 توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و از همان سال شورای هدایت استعدادهای درخشان در وزارتخانه تشکیل و دبیرخانه آن در دفتر امور آموزشی وزارت علوم مستقر شد.

 

وی افزود: به دلیل اهمیت موضوع ردیف بودجه در وزارتخانه مصوب و همه سال به دانشگاه ها ابلاغ می شود و دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در سال 1379 اقدام به تاسیس دفتر حفظ و هدایت استعدادهای درخشان کرده است.

 

کاشفی پور تصریح کرد: این دفتر با عضو گیری، استعدادهای درخشان را شناسایی و با دادن خدمات ویژه و برگزاری کارگاه های آموزشی، در جهت پرورش استعدادها تلاش داشته است.

 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: اهداف مورد نظر شورای هدایت استعدادهای درخشان در وزارتخانه شامل فراهم کردن موجبات پرورش استعدادهای درخشان و کمک به پییشرفت علم و دانش کشور و توجه بیشتر به تفاوت های فردی در جهت شکوفایی استعدادهای درخشان و فراهم کردن امکان آموزش بیشتر است.

 

وی گفت: ایجاد گرایش و جاذبه برای استعدادهای برتر به منظور تحصیل در رشته های استراتژیک و مورد نیاز کشور، ایجاد زمینه مساعد برای ارتقای کیفیت آموزش و انجام پژوهش های بنیادی، کاهش طول دوران تحصیل از طریق حذف فاصله های زمانی بین مقاطع تحصیل برای دانشجویان مستعد و وضع مقررات خاص و اصلاح آئین نامه ها و مقررات موجود از دیگر اهداف به شمار می آید.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار