کد خبر:۵۲۰۰۵۱
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشگین شهر:

اولین هدف اردوی جهادی خودسازی است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشگین شهر گفت: اردوهای جهادی دارای ابعاد مختلفی است، تقریبا همه این ابعاد دارای اثرات مثبت است؛ اما یکی از مهم‌ترین ابعاد اردوهای جهادی، اثراتی است که روی جهادگران باقی می‌گذارد؛ بنابراین اولین هدف اردوی جهادی خودسازی است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میلادمحرمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشگین شهر به بیان ابعاد مختلف اردوهای جهادی پرداخت و گفت: تقریبا همه این ابعاد دارای اثرات مثبت است؛ اما یکی از مهم‌ترین ابعاد اردوهای جهادی، اثراتی است که روی جهادگران باقی می‌گذارد. می‌توان در یک کلمه گفت که مهم‌ترین هدف برگزاری اردوهای جهادی، سازندگی است. اما این عبارت توضیح دارد؛ همان‌گونه که خود جهاد توضیح دارد. آغاز این سازندگی، ساختن خود می‌باشد. به عبارتی اولین هدف اردوی جهادی خودسازی است؛ همان‌طور که برترین جهاد‌ها جهاد اکبر در معرکه نفس است.

 

وی افزود: این گذر از خود و اجابت حق بزرگ‌ترین و مقدس‌ترین غنیمتی است که از این سفر برای آدمی می‌ماند. در طی این سفر، تذکر و همیاری به یکدیگر در پیمودن پلکان رشد و کمک به سایرین برای ساختن فضای فرهنگی و مذهبی محیط نیز حاصل می‌آید. در کنار این مزایا، رسالتی بر دوش جهادگران است و آن توسعه فرهنگ محرومیت زدایی در بین جوانان و ایجاد روحیه سازندگی و امید در مردم منطقه است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشگین شهر تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف جهادی نیز سازندگی عمرانی، فرهنگی، علمی و بهداشتی در منطقه است. در اردوی جهادی، دانشجویان با وضعیت زندگی یک منطقه محروم در ابعاد مختلف فرهنگی، اعتقادی، معیشتی و بهداشتی آموزشی و … آشنا شده و از طریق تلاش مخلصانه برای سازندگی در آن منطقه در آن ابعاد، می کوشند که خود را ساخته و رضوان الهی را کسب کنند.

 

محرمی با بیان اینکه جهادگران، وارد بطن زندگی مردم مناطق محروم می‌شوند، تصریح کرد: مهمترین نکته اردوهای جهادی در این است که مواجهه جهادگران با طبقات اقتصادی متوسط به بالا با مناطق محروم از نوع مواجهه گردشگران یا مسئولان عالی‌رتبه نیست؛ بلکه جهادگران، وارد بطن زندگی مردم مناطق محروم می‌شوند، با آنها همنشین می‌شوند و خود را مستقیم درگیر مسائل و معضلات و مشکلات آنها می‌کنند و آستین‌ها را بالازده و به اصطلاح دست به کار گِل می‌شوند. این واقعیت اردوهای جهادی، یکی از بهترین روش‌ها در حذف فاصله‌های جعلی میان اعضای جامعه است.


وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین کارکردهای اردوهای جهادی، فرهنگ مهرورزی و دوستی و غلبه بر چارچوب‌ها و افکار جعلی است که مانع ارتباطات دوستانه میان اعضای یک جامعه می‌شود، افزود: وقتی یک فرد ساکن مناطق محروم، با چشم خود ببیند هموطنان او رضایت داده‌اند تا جگرگوشه‌هایشان برای کمک و یاری او و بدون هیچ چشم داشتی، دست به سخت‌ترین کارها بزنند، ناخودآگاه نسبت به این هموطنان احساس دوستی خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار