اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
مرادی، دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سفر روحانی به این استان بیان داشت: نقد به دولت نه تنها توسط سیاسیون و نه دانشگاهیان بلکه حتی عامه مردم به عملکرد دولت نقد دارند؛ چرا که از دل وعده های دولت جز وعده پوچ چیزی دریافت نکردیم.
وی ادامه داد: اینکه بازار آرام است، اینکه ما رکود را خنثی می کنیم، این ها همه در حد حرف است؛ چرا که عامه مردم نگاه می کنند به وضعیت معیشتی شان.
این فعال دانشجویی بیان داشت: از طرفی ما از لحاظ اینکه اگر برد سیاسی در مذاکرات داشته باشیم و امتیازی اگر داده باشیم، باید امتیاز ویژه ای هم بگیریم؛ اما متاسفانه ما فقط تناقضات را دیدیم و حتی کسانی مثل صالحی که همسو با دولت بودند، کم کم نقدهایشان نسبت به عملکرد دولت بیشتر شد و این باعث شد که محبوبیت دولت نسبت به چهار سال اول که بر روی کار آمد، کم شود.
مرادی با بیان اینکه زمزمه ها حاکی از آن است که این دولت بیشتر از چهار سال دوام نمی آورد، گفت: الان فصل امتحانات دولت است؛ چون در این سه سال گذشته درس خود را خوب نخوانده نمی تواند از عهده امتحانات برآید.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه در استان کرمانشاه نیز در این چند سال گذشته نه تنها هیچ روند رو به رشدی ندیدیم؛ بلکه این روند در زمینه های مختلف یا افول کرده و یا رو به خنثی بوده است، گفت: ما حتی رتبه اول بیکاری کشور را در استان داریم و 14 مشکل و مسئله اجتماعی مثل اعتیاد، طلاق، تکدی گری، بیکاری، جرم و همه اینها جزو دردهای مردم کرمانشاه است که متاسفانه مسئولان دولت به این موضوع توجهی ندارند.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه دولت تا کی می خواهد توپ را به زمین دولت قبلی بیندازد؟ گفت: بر فرض اینکه دولت قبل مشکلات عدیده ای داشت؛ اما اگر دولت جدید قرار است برای مردم کار کند، پس باید همان طور که در وعده های انتخاباتی خود به مشکل تورم، بیکاری و اشتغال جوانان اشاره کرده بود، در حال حاضر نیز در این زمینه یک اقدام جدی انجام دهد.
مرادی با بیان اینکه وعده 100 روزه تبدیل به سه ساله شد و هیچ چیز عاید کشور نشد، گفت: معضلات بزرگ کرمانشاه همیشه در راس بوده و این در حالی است که متاسفانه از مدیران بومی برای حل مشکلات استان استفاده نمی شود و این عدم شناخت مسئولان از نقاط قوت و ضعف استان به ضرر مردم تمام خواهد شد.
وی ادامه داد: به نظر می رسد که این انتصاب ها به خاطر آن بود که دولت بعد از رای آوردن به یکسری از افرادی که مسئول ستادش بودند، باید یکسری امتیازات میداد. ظاهرا انتصاب استاندار کرمانشاه جزو همین انتصاب هاست.
دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه در بازارچه های مرزی کرمانشاه از جمله بازارچه پرویزخان و خسروی هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است و معمولا یک روند خنثی داشته است، گفت: بحث راه آهن کرمانشاه سال هاست که از زمان انقلاب بر روی میز بوده و دست و پا شکسته جلو رفته است بحث ما این است که اگر دولت های قبلی این مسئله خوب پیش نرفت؛ دولت فعلی هم با وعده های بسیار بزرگی جلو آمد؛ اما در بحث راه آهن هیچ اتفاقی نیفتاد و ما شاهد پیشرفت کند و لاک پشتی آن بودیم.
مرادی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب در مهر ماه 90 که به کرمانشاه سفر کردند یکسری مطالبات جدی داشتند که بیش از 50 درصد آن عملیاتی نشده است، گفت: امروز هم اگر رئیس جمهور به این استان سفر می کند برای افتتاح یکسری پروژه های عمرانی - صنعتی می آیند که خیلی ربطی به دولت ندارد و همه اینها مصوبات رهبری بوده است.
وی با بیان اینکه شرکت پتروشیمی کرمانشاه یکی دیگر از پروژه هایی است که سال هاست در آن پیشرفتی صورت نگرفته است، گفت: حضور مدیران به شدت بیسواد متاسفانه یکی از معضلات اصلی این دولت بود که نشان داد شایسته سالاری به هیچ وجه در این دولت معنا نداشت.
دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: حتی در دانشگاه نیز تغییراتی که در نیروهای کارمند به وجود می آمد، کاملا این نگاه سیاسی را نشان می داد و استان ما نیز از این نگاه رنج می برد.
مرادی با بیان اینکه از افراد کاربلد در استان در حوزه های مختلف سیاسی، عمرانی، صنعتی استفاده نشده است، گفت: متاسفانه از نیروهای متخصص در این زمینه کمتر استفاده شده است.
وی با بیان اینکه نگاه به مسائل فرهنگی در این استان بسیار ضعیف است، گفت: بیشتر صحبت ها و نگاه ها به سمت مسائل شهری، آسفالت جاده ها، پل، مسائل عمرانی در کرمانشاه بوده است.
این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه از خصوصیت بارز این استان در مقایسه با استان های دیگر گویش ها و فرهنگ های مختلف در این استان است، گفت: با توجه به اینکه ما مدیر دغدغه مند نداریم باعث شده که اینجا فقر و مشکلات اجتماعی روز به روز بیشتر شده و محله های حاشیه نشین در کرمانشاه خیلی زیاد نسبت به جمعیت استان باشد.
مرادی با تاکید بر اینکه استان کرمانشاه یک کلان شهر توخالی است، گفت: کرمانشاه با یک میلیون و صد هزار جمعیت و از آن طرف محله فقیر و حاشیه نشین بسیار زیاد دارد که متاسفانه کار فرهنگی هم صورت نمی گیرد. اگر دولت واقعا دغدغه مردم را دارد باید در محله های فقیرنشین برود؛ اما دریغ از وجود یک پارک یا زمین ورزشی.
وی با بیان اینکه همه این مشکلات منجر به مشکلات بزرگتری چون سرقت و دزدی، تکدی گری، اعتیاد و دیگر مشکل ها می شود، گفت: متاسفانه ما هیچ مسئول دلسوزی در استان نداریم.
دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه با تاکید بر اینکه مردم از این وعده و وعیدهای دولت خسته شده اند، گفت: ما از دولت توقع داریم به یک استان جنگ زده و محروم بعد از سی و اندی سال رسیدگی کنند، شایسته نیست با مردمی که روزی از جان و ما خود گذشتند و از کشور دفاع کردند چنین کم توجهی شود.