اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اعضای انجمن علمي مديريت تكنولوژي دانشكاه آزاد با صالحي، رئیس سازمان انرژي اتمی دیدار کردند.
در ابتداي جلسه سعيد طيبي، رئيس مجمع عمومي و دبير انجمن، سوابق تاسيس و فعاليت هاي شش ساله انجمن علمي مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد را بيان و به توضيح پروژه هاي انجام شده با نيروهاي مسلح و بخش هايي از صنعت پرداخت.
طيبي به شرح پتانسيلهاي انجمن علمي مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد بسنده نكرد و اهميت رشته مديريت تكنولوژي را در سه گرايش تحقيق و توسعه،نو آوري وانتقال فناوري ،به تفكيك كاربردشان توضيح داد.
وي مهندسي معكوس را به عنوان يكي از روشهاي انتقال فناوري نام برد و تاكيد كرد كه اين مهم نياز هميشگي كشور است.
در ادامه این نشست عليرضا بهباني، معاون بين الملل انجمن گفت: يكي از نكات مغفول در انتقال فناوري در كشور ما مبحث توجه به مسائل بين المللي است. متاسفانه مديران تكنولوژي ما دانش مذاكره در سطح بين الملل و روابط بين الملل را ندارند و در مقابل آن ديپلمات هاي ما دانش انتقال فناوري را ندارند، به همين دليل لزوم در نظر داشتن تربيت ديپلمات هاي علم و فناوري كاملا محسوس است كه با حمايت مستقيم وزير أمور خارجه، در حال راه اندازي رشته ديپلماسي علم و فناوري در دانشكده روابط بين الملل وزارت امورخارجه هستيم.
وی اضافه کرد: به رياست سازمان انرژي اتمي پيشنهاد ميدهم حتما دپارتمان و يا كارگروه ديپلماسي علم و فناوري را در سازمان ايجاد کرده تا بصورت تخصصي بتوان روي موضوع ديپلماسي علم و فناوري انرژي هسته اي فعاليت كرد؛ ضمن آنكه در مقام معاونت أمور بين الملل اين انجمن متعهد ميشويم تمام قد در كنار شما و سازمان انرژي اتمي براي پيشبرد اين هدف بايستيم .
بهبانی ادامه داد: ما نبايد مسيري كه كشورهايي نظير الجزاير در انتقال فناوري رفته اند را پيش ببريم؛ چرا كه مسير انتقال فناوري صرفا خريد يكسري سخت إفزار و ماشين آلات نيست. انتقال فناوري در سطح بين المللي شاخص هاي چون نرم افزار، سازمان افزار، مغز افزار و فرهنگ افزار را علاوه بر سخت افزار در برميگيرد. فرهنگ افزار نكته مهمي است كه مقام معظم رهبري بر آن تاكيد ويژه اي دارند، اما در اين خصوص متاسفانه جديت وجود ندارد و ما اميدواريم با تربيت شدن افراد متخصص با دانش بين رشته اي مديريت تكنولوژي و روابط بين الملل، اين نكات مغفول در ديپلماسي علم و فناوري كشور مرتفع شود و روزهاي خوش رشد و بالندگي ملي بيش از پيش نمايان شود.
در ادامه صالحي، رئیس سازمان انرژی اتمی خطاب به اعضا انجمن علمي مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد گفت: خوشحاليم كه امروز جوانان غيور، خوش فكر، مبتكر و آينده نگر در كشور هستند. با حضور شما به ما بهجت دست مي دهد و باعث مي شود ديگر نگران آينده نباشيم و با يك اميد به باقي زندگي ادامه مي دهيم.
وی پس از شنيدن صحبت هاي علمي دانشجويان ادامه داد: آينده كشور دست جواناني است كه هم مومند و هم در بستر اسلام به سمت كمالاتي حركت مي كنند كه هر انساني به دنبال آن است.
صالحي در پاسخ به موارد مطرح شده توسط معاون بين الملل انجمن علمي مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد افزود: موضوع ديپلماسي علم و فناوري دغدغه حساس خيلي ها بوده و مسئله اي بسيار پر مشغله است و امكان حل و فصل آن به راحتي نيست.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در حال تدوين كتابي تحت فن مذاكره و در ارتباط با موضوع ديپلماسي علم و فناوري هستم كه تا پایان سال رونمايي ميشود و خلاصه جزوه اي را در همين زمينه به انجمن علمي مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد خواهم داد.