اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین یادگاری، عضو مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور صبح امروز در نشست خبری با حضور اعضای مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در خبرگزاری فارس گفت: به دلیل مشغله ای که وزیر علوم داشت، به دنبال ملاقات با وزیر برای رفع پلمپ مجمع نبودیم. مسلما اگر این مسئله حل نشود، ما فعالیت خودمان را ادامه می دهیم و از اعضای هیأت علمی کشور استمداد می طلبیم؛ حتی جلسات خود را در دانشگاه های کشور برگزار می کنیم.
وی تاکید کرد: سوال داریم که شورای صنفی دانشجویی در وزارت علوم دفتر دارد، ولی چرا نباید اساتید این دفتر را در وزارت علوم داشته باشند. برای حل مشکلات حاضر به نشست، مذاکره و گفتگو هستیم.
در ادامه این نشست فرهاد جوانمردی، مدیر اجرایی و عضو شورای مرکزی مجمع صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها گفت: در وزارت علوم متولی امور رفاهی اساتید صورت قانونی ندارد. در برنامه چهارم توسعه مصوبه ای از سوی مجلس ابلاغ شد که براساس آن ستاد رفاهی اعضای هیأت علمی دانشگاه در چارچوب خاصی تشکیل شود که این کار صورت گرفت، ولی در برنامه پنجم توسعه این ستاد تایید نشد. بنابراین بخشی که متولی امور رفاهی بود تحت عنوان مشاور معاونت مالی و اداری وزارت علوم به فعالیت نیمه رسمی خود ادامه داد و سعی بود که بتوانند برنامه هایی که در برنامه چهارم شروع کردند را، تمام کنند و بعد هم فعالیت جدیدی شروع نکردند.
وی تصریح کرد: مجمع صنفی خود را تنها متولی حل مشکلات اعضای هیأت علمی می داند؛ به طوری که با بنیادهایی مانند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره)، بنیاد موقوفات و بنیاد مستضعفان مذاکره کردیم تا بتوانیم از امکانات آنها استفاده کرده و در سه مرحله مسکن هایی را در اختیار اساتید قرار دهیم؛ که این مسکن ها با اقساط 24 ماهه و حدود 30 تا 40 درصد از مبلغ به صورت پیش قسط در اختیار اساتید قرار داده می شد؛ که مورد استقبال اساتید قرار گرفته شد.
جوانمردی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین از طریق کمیته بهداشتی مجمع نیز کمک هزینه درمانی اساتید برای جراحی های بزرگ را با مذاکره با بیمارستان ها هماهنگ کردیم، ولی با پلمب دفتر، بخشی از فعالیت های ما محدود شده و طبیعی است که اعتراض اساتید نیز وجود داشته باشد.