اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون وزیر کشور و رئيس سازمان مديريت بحران كشور گفت: برای نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی نیاز به هماهنگی و همدلی میان تمام اقشار جامعه است به بیان دیگر نباید اقتصاد مقاومتی را تنها وظیفه ای برای دولت دانست بلکه اجراي اقتصاد مقاومتي وظيفه دولت و ملت است.
اسماعیل نجار در آستانه اجلاس هفدهم بیان داشت: یکی از مهم ترین مطالباتی که مقام معظم رهبری دارند، نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی بوده که یکی از الزامات توسعه کشور و تبديل شدن ايران به قدرتي بينالمللي، قابل اتكا و الگو براي مسلمانان جهان است.
وي موضوع توسعه دانش برای ارتقاي وضعیت اقتصادی را یک الزام دانست و بیان کرد: بسیج اساتید در این زمینه یک گنجینه ارزشمند بوده که اعضای هم از توان علمی بالایی برخوردار هستند و هم اخلاص و خلق و خوی انقلابی دارند.
وی ادامه داد: سازمان بسیج اساتید با توجه به اعضای توانمند علمي يك ظرفيت بزرگ برای توسعه اقتصادی کشور به حساب می آید.
نجار خاطرنشان کرد: هم اکنون دنیا با سرمايه گذاري و سرعتی بالا در حوزه های فناوریهاي نوين فعال شده که برای صاحبانش ثروت زیادی تولید میکند که کشور ما نیز در این حوزه باید ورود مناسب وبراساس ظرفيت و نيازهاي موجود در چشم انداز داشته باشد.
وی گفت: مجهز شدن کشور به فناوری های نوین با تکیه بر متخصصان داخلی یکی از موضوعات مهم است که نیروهایی مانند بسیج كه برآمده انقلاب بوده و در مقاطع حساس انقلاب حضوري تاثيرگذار داشته، بايد به آن ورود داشته و به خط مشي مشخص شده رهبری، دقت ویژه داشته باشند.
وي تصریح کرد: در این حوزه باید اعتماد و ارتباطی دوسویه میان اهالی دانشگاه و صنعت به وجود بیاید تا بتوان با دیدی بهتر از ظرفیت های موجود نهایت استفاده را به عمل آورد.
معاون وزیر کشور گفت: نباید اجازه داد که اختلاف سلایق گروهي يا خطي، مانع از همدلي در حوزه توسعه شده و روند اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در کشور را تغییر داده و یا با مخاطره رو به رو کند.
گفتني است، هفدهمين اجلاس سالانه اساتید بسیجی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، از ۹ تا ۱۲ شهریور 95 با حضور استادان و نخبگان دانشگاهی بسيجي، فرماندهان شبکه های جنگ نرم و غیره با محوريت «اقتصاد مقاومتی و جایگاه بین المللی شدن قدرت جمهوری اسلامی» در سالن صباي مشهد مقدس برگزار میشود.