آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۵۷۱۳
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی:

رشته معصوم‌شناسی در دانشگاه‌ها ایجاد شود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در دانشگاه‌های جهان دروسی بنام فیلسوفان مشهور غرب وجود دارد، از مسئولان مربوطه خواست درس و رشته ای بنام معصوم شناسی در دانشگاه‌ها ایجاد کنند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سیف اله مدبر، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی در کارگاه معصومشناسی با موضوع امام رضا علیه السلام با انتقاد اینکه هیچ درس و رشته ای بنام معصوم شناسی در دانشگاه ها وجود ندارد، گفت: این در حالی است که در دنیا دروسی بنام فیلسوفان غرب وجود دارد و رشته هایی مانند مارکس شناسی، کانت شناسی، دکارت شناسی  تدریس می شود و دانشجویان و پژوهشگران در مورد این فیلسوفان به بررسی و تحقیق می پردازند.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به برخی از سیره های  عملی و اخلاقی امام رضا(ع) افزود: باید با سیره های رفتاری و گفتاری امام رضا(ع) آشنا شده و آنها را در زندگی به کار برد.

 

مدبر با بیان اینکه امام هشتم هرگز کسی را به کلام خویش جفا نمی داد، اضافه کرد: حضرت هیچ وقت با کلامش به کسی نیش نزد.

 

وی با بیان اینکه امام رضا(ع) در طول عمر خود هر ماه سه روز روزه می گرفت،گفت: آن حضرت اگر برای رفع نیازهای مردم کاری از دستش بر نمی آمد، آنقدر پیگیر می شد تا نیازهای آنها را رفع کند.

 

مدبر با بیان اینکه امام رضا(ع) در توحید فعالیت می کرد، تصریح کرد: در ساحه نظری 51 حدیث از امام رضا(ع) وجود دارد و در توحید نظری بحث را محکم پیش برده است.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی افزود: امام رضا علیه السلام نظریات خود را در تمام زمینه ها عملیاتی و اجرا کرده است.

 

کارگاه معصوم شناسی هر ماه به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی و با حضور اساتید و دانشجویان علاقمند برگزار ی می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار