اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
عباسی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص اردوهای جهادی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ما از اول تابستان اردوهای جهادی ترم تابستان را آغاز کردیم، البته عید نوروز نیر اردوی جهادی برگزار کردیم.
وی افزود: آخرین روستای مرز ترکمنستان به نام روستای قله زو از توابع شهرستان کلات دو سال است که توسط دانشجویان جهادی دانشگاه فردوسی بعد از شناسایی برای انجام اقدامات و فعالیت های جهادی انتخاب شده است.
مسئول دفتر حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: روستای قله زو، آخرین روستای مرز است و بعد از آن کوه های ترکمنستان قرار دارد، در این روستا بحث های فرهنگی و سازندگی و تمامی محورهایی که در اردوهای جهادی مطرح می شود، پیگیری و خواهران و برادران جهادگر حضور دارند.
عباسی با بیان اینکه خوشبختانه بحث های عمرانی توسط جهادگران برادر پایان یافته و آسفالت روستا توسط بچه های سپاه و دانشجویان پایان یافته، مشکل آب روستا تامین، طرح هادی و بهداری حل شده است، تصریح کرد: اکنون اردوی آخر با محوریت خواهران در این روستا در حال برگزاری است که کارها و فعالیت های فرهنگی باقی مانده در طی این دوسال پیگیری می شود تا به سرانجام برسند.
وی ادامه داد: خواهران جهادگر از ششم شهریورماه جاری به مدت ۱۰ روز به روستا قله زو اعزام شده اند و 17 شهریورماه باز می گردند.
مسئول دفتر حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: 17 خواهر جهادگر، دو روحانی و دو مسئول اردوی برادری در این اردو حضور دارند و کارهای فرهنگی را پیگیری می کنند.
عباسی بیان داشت: دیدار با اهالی روستا، حضور بر سر مزار شهدا، برگزاری برنامه های فرهنگی، برگزاری جشن روز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، برپایی دعای کمیل و توسل، احیا مسجد، برپایی نماز جماعت، برگزاری کلاس هایی برای مادران در خصوص تربیت فرزند، مدیریت خانواده، کلاس های اقتصاد مقاومتی، اقدامات تولیدی و برپایی کلاس احکام برای بانوان توسط طلبه خواهر از اقدامات و فعالیت های این اردوی جهادی است.
وی ادامه داد: دو گروه جهادی دیگر نیز از ابتدای تابستان در حاشیه شهر به فعالیت های جهادی می پردازند، به این صورت که سه روز در هفته هم خانم و هم آقا به این مناطق اعزام می شوند، یک گروه در منطقه قله زو فعالیت دارد و یک گروه دیگر نیز در اسماعیل آباد به ارائه خدمات جهادی می پردازند.
مسئول دفتر حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در این اردوها حلقه های صالحین برای نوجوانان و جوانان برپا می شود، خوشبختانه سپاه سوله ای را برای برگزاری برنامه های حلقه های صالحین برپا کرده است و ما از طریق ورزش بچه ها را جذب می کنیم و در نهایت آموزش های فرهنگی، درسی و بهداشتی را به انها ارائه می دهیم.
عباسی در ادامه بیان داشت: مردم روستای اسماعیل آباد مشکلات بهداشتی زیاد داشتند، مثلا فاضلاب خیابان های آنها مشکل داشت که پیگیری کردیم تا شهرداری به مسئله رسیدگی کند و همچنین بحث های امنیتی پیگیری شد.
وی ادامه داد: یک تیم از پزشکان سراسر کشور در دهه کرامت با پیگیری که انجام شد در منطقه اسماعیل آباد مستقر شدند و یک بیمارستان صحرایی را برپا کردن و کار درمان اهالی آغاز شد.
مسئول دفتر حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: متاسفانه مسجد روستا فاقد پایگاه بسیج بود که با پیگیری های جهادگران این مسئله حل شود و اکنون در یک اتاق پایگاه بسیج دایر می باشد.
عباسی ادامه داد: کلاس های زبان و درسی برای دانش آموزان و کسانی که اصلا سواد نداشتد برپا شد و همچنین کارهای اتباع غیرقانونی پیگیری شد.
وی گفت: جهادگران اردوهایی تفریح برای بچه های روستا برگزار می کنند، و همچنین هر هفته تعدادی از فرزندان روستا برای فراگیری آموزش های نظامی و فرهنگی به کوه برده می شوند، تا از نظر انرژی تخلیه شده و با جایگزین کردن برنامه های تفریحی سالم جای برنامه های غلط گذشته دیگر به سمت مواد مخدر و اقدامات خلاف نروند.
مسئول دفتر حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: با برپایی حلقه های صالحین از اطلاعات خانواده ها مطلع می شویم و آنهایی که نیاز به مشاوره دارند را با اساتید دانشگاه لینک کرده و برای مشاوره های خصوصی به این اساتید معرفی می کنیم.
عباسی بیان داشت: درمانگاه روستا تجهیز شده و یک روز پزشک مستقر است و به کار درمان اهالی مشغول است. همچنین با پیگیری بچه های جهادی پاسگاه نیروی انتظامی در حال تکمیل شدن است.