کد خبر:۵۳۹۸۴۰
با حضور جمعی از مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور؛

دومین دوره توانمندسازی مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌ها در تبریز آغاز شد

دومین دوره طرح توانمندسازی مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از صبح امروز در تالار شهید شایانمهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با حضور مسئولان فرهنگی وزارت بهداشت و جمعی از مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آغاز شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو‏، دومین دوره طرح توانمندسازی مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور‏، صبح امروز با حضور مسؤولان فرهنگی وزارت بهداشت و تعدادی از مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تالار شهید شایانمهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز، آغاز شد.

 

در ابتدای این مراسم سید ابراهیم هاشم ورزی، معاون اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تبریز را یکی از بهترین و فرهنگی‌ترین دانشگاههای کشور برشمرد و از تلاش صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛ محمد آقازاده، معاون دانشجویی و فرهنگی و محمود فیضی، مدیر تعالی فرهنگی برای حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و نشریات دانشگاهی تشکر کرد.

 

در ادامه محمد حسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بخش فرهنگی دانشگاه را یکی از مهمترین بخش‌ها دانست و گفت: کسب رتبه دانشگاهی هیچگاه نباید باعث کند و راکد شدن فعالیت‌های دانشگاهی شود، بلکه باید تلاش های فرهنگی برای انجام بهتر امور فرهنگی مضاعف شود.

 

اجرای موسیقی سنتی آذربایجانی با عنوان عاشیخ توسط استاد رسولی و سرودن شعر شهریار با نماد استاد شهریار حال و هوای احساسی به حاضران جلسه داد.

 

سالار ارزیده، معاون علمی و برنامه‌ریزی اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت نیز در سخنانی با تشریح سطوح مختلف شایستگی‌ها، نقش دانشگاه‌ها را در ارتقای شایستگی، بررسی و تحول آموزشی برای توسعه یک یک مدل آموزش پزشکی تعیین کننده دانست.

 

وی با تاکید بر خودشکوفایی دانشجویان به عنوان رمز موفقیت، خاطرنشان کرد: تعالی و خود شکوفایی دانشجو نیازمند ارتقای شایستگی‌ها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار