کد خبر:۵۴۰۱۵۷

نشست مدیر منطقه‌ای خاورمیانه اسکان بشر سازمان ملل با رئیس و مسئولان دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)

مدیر منطقه‌ای خاورمیانه اسکان بشر سازمان ملل با رئیس و مسئولان دانشگاه روز گذشته طی نشستی دیدار و گفت‌وگو کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیر منطقه‌ای خاورمیانه اسکان بشر سازمان ملل با رئیس و مسئولان دانشگاه روز گذشته طی نشستی دیدار و گفت‌وگو کرد.  

 

در این نشست نائینی، رئیس دانشگاه امام خمینی (ره)، با تاکید بر لزوم حرکت پرشتاب در مسیر بین المللی شدن گفت: دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با ظرفیت بالایی که در این زمینه دارد بسیار مشتاق است تا از تجارب و نظرات دیگر حوزه ها بهره مند شود.

 

وی افزود: با تقویت ارتباطات با مراکز بین المللی امیدواریم زمینه های همکاری برای طرح های مشترک پی گیری شود، به ویژه آنکه در زمینه های پژوهشی و آموزش عالی فضای بسیار خوبی برای همکاری وجود دارد که البته کمک و مساعی ارزشمند حوزه های ملی و بین المللی و انجام فعالیت های مشترک در عصر حاضر موجب حرکت و تلاش بیشتر می شود.

 

پور وزیری، مدیر منطقه ای خاورمیانه اسکان بشر سازمان ملل نیز بیان داشت: گسترش معماری شهری با زیرساخت های متفاوت و توسعه شهری با استفاده از ظرفیت دانشگاه ها مواردی که برای اجرایی شدن باید از سوی دولت پی گیری شود و برند سازی دانشگاهی نیز می بایست جزو اهداف و برنامه های ما باشد.

 

همچنین بیات، معاون بین الملل دانشگاه امام خمینی (ره) گفت: با توجه به استعداد و توانایی که این دانشگاه دارد امیدواریم که در جهت دهی و هدایت پروژه های مشترک منطقه، شهرداری این دانشگاه را مد نظر قرار داده تا خدمات خوبی به استان و شهرداری ارائه کنیم.

 

زندیه، رئیس دانشکده معماری و شهرسازی نیز بیان داشت: تلاش ها باید در مسیری باشد که دانشگاه به جایگاه واقعی خود برسد و موقعیت کنونی بهتر و بیشتر از گذشته شده و زمینه برای همکاری های مشترک مناسب است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار