اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با آغاز سال تحصیلی جدید، پای چند میلیون دانشجو به دانشگاهها و مراکز آموزش عالی مختلف باز شد؛ دانشجویانی که با هزار امید و آرزو پا به محیطی میگذارند که نقش مهمی را در آینده آنها بازی میکند, بجز جماعتی که بومی دانشگاه محل تحصیلشان هستند، گذر عده زیادی هم به خوابگاههای دانشجویی میافتد؛ دانشجوهایی که باید روزهای درس و دانشگاه را در شهر و دیار دیگر و دور از خانواده بگذرانند.
مساله خوابگاه آنقدر مهم است که بسیاری از شرکتکنندگان در آزمون سراسری هنگام انتخاب رشته اولویتبندی رشته تحصیلی و محل تحصیلشان را بر مبنای داشتن خوابگاه تنطیم میکنند و این موضوع برای دانشجویان دختر از اهمیت بالاتری برخوردار است.
دغدغه خوابگاه بیش از دانشجویان، خانوادههای آنها را درگیر میکند. خانوادههایی که فزرندانشان را به امید طیکردن مدارج تحصیلی راهی شهر دیگری کردهاند، اینکه آیا دانشگاهی که در آن قبول شدهام خوابگاه دارد؟ به ورودی های جدی خوابگاه میدهد؟ شرایط اعطای خوابگاه چیست؟ هزینه خوابگاه ترمی چند است؟ قوانین و مقررات خوابگاه چگونه است؟ و سوالاتی از این دست، این روزها فکر خیلی از دانشجویان و خانوادههای آنها را مشغول به خود کرده است.
قربانعلی اصفهانی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی کردستان ۱۱ خوابگاه دارد که از این تعداد پنچ خوابگاه ویژه پسران و پنج خوابگاه ویژه دختران و یک خوابگاه ویزه دانشجویان دختر رزیدنتی است البته حدود ۴۰ باب نیز خوابگاه متاهلی دارد که ۴۰ نفر از دانشجویان متاهل این دانشگاه با خانواده در این واحد ها اسکان داده می شوند.
وی گفت: پنج تا از خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی ویژه برادران است که کلا بیرون از دانشگاه هستند اما پنج خوابگاه دیگر که ویژه خواهران است بجز یکی بقیه در داخل محوطه دانشگاه هستند.
اصفهانی از اسکان صددرصدی دانشجویان متقاضی خوابگاه در خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی کردستان خبر داد و گفت: برای سال تحصیلی جدید ۶۰۸ دانشجوی ورودی جدید در این دانشگاه پذیرش می شوند که از این تعداد ۴۳۰ نفر متقاضی دریافت خوابگاه هستند که تمامی آنها اسکان داده می شوند.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: دانشگاه بابت اسکان دانشجو در خوابگاه تا زمان فارغ التحصیلی هزینه ای دریافت نمکند و بعد از فارع التحصیلی هم از طریق صندوق رفاه دانشجویان این مبلغ پرداخت می شود و برای دانشجو قسط بندی می شود.
وی ادامه داد: دانشجویان ورودی های جدید متقاضی خوابگاه می توانند از چهار تا هفتم مهر با مراجعه به سایت دانشگاه نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام و از ۱۰ تا ۱۴ مهر متناسبت با رشته خود برای دریافت خوابگاه اقدام کنند.
اصفهانی افزود: برای سال تحصیلی جدید قیمت خوابگاه ها افزایشی نداشته است؛ اما قیمت غذا از ۹۵۰ تومان برای وعده نهار و شام به ۱۱۰۰ تومان افزایش یافته و قیمت وعده صبحانه از ۵۵۰ به ۶۰۰ تومان افزایش یافته است.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از موکت کاری و خرید پرده برای یکی از خوابگاه های دختران و تعمیر اساسی موتورخانه کل خوابگاه ها در تابستان امسال خبر داد و گفت: اکنون در آستانه سال تحصیلی جدید تمام خوابگاه های دانشگاه کردستان آماده پذیرش دانشجویان است.