کد خبر:۵۴۹۱۶۶

اثر منفی آب زرشک بر کبد در دراز مدت

یک کارشناس طب سنتی با بیان اینکه سردی‌ به‌ غذاهایی‌ که علایمی‌ مانند سستی‌ بدن‌، کندی‌ حرکات‌، سستی‌ مفاصل‌، سنگینی‌ پلک‌ها، سستی‌ زبان‌، خمیازه‌، خواب‌ آلودگی‌، کم‌حوصلگی ایجاد می‌شود, گفت: آب زرشک در دراز مدت، اثر بد بر کبد دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جواد علوی اظهار داشت: استفاده از مویز، انجیر، فندق، پسته و بادام برای کبد مفید است.

 

به گفته وی برای حفظ سلامت کبد از گوشت‌های غلیظ مانند گوشت گاو، گوساله و شتر کمتر استفاده شود. از ادویه‌های گرم مانند زنجبیل، آویشن و ... استفاده شود که البته نباید در مصرف آن‌ها زیاده روی کرد.



این کارشناس طب سنتی بیان داشت: از سردی‌ها مانند خیار، گوجه، دوغ، ماست و ... کمتر استفاده شود باید دانست که سردی‌ به‌ غذاهایی‌ که‌ پس‌ از مصرف‌ علایمی‌ مانند سستی‌ بدن‌، کندی‌ حرکات‌، سستی‌ مفاصل‌، سنگینی‌ پلک‌ها، سستی‌ زبان‌، غش‌ رفتن‌ بدن‌، خمیازه‌، خواب‌ آلودگی‌، کم‌حوصلگی ایجاد می‌شود گفته می‌شود.

 

علوی ادامه داد: در این‌ گروه‌ غذاها شدت‌ و سرعت‌ ایجاد علایم‌ متفاوت‌ است‌ و بستگی‌ به‌ نوع‌ و میزان‌ غذا، وضعیت‌ مزاج‌ فرد استفاده‌کننده‌، فصل‌ سال‌، موقعیت‌ اجتماعی‌ دارد.

 

وی اضافه کرد: برای حفظ سلامت کبد ماست را به صورت چکیده مصرف شود و همراه غذا خورده نشود همچنین تا هضم غذای قبلی، غذای دیگری نخورید همچنین یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از آن، آب و مایعات نباید خورده شود.

 

این کارشناس طب سنتی گفت: در هنگام ناشتا، بین دو خواب، پس از حمام، ورزش، رابطه جنسی، آب آب خورده نشود  همچنین آب بسیار سرد ننوشید که برای حفظ سلامت کبد بسیار ضروری است.

 

علوی خاطرنشان کرد: برخلاف آن چه همه فکر می‌کنند، آب زرشک در ابتدا شاید برای کبد مفید باشد، اما در دراز مدت، اثر معکوس دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار