اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا شوکتی،رئیس هیئت مدیره خوابگاه داران غیر دولتی کشور در ابتدا با اشاره به وجود ۲۵۰ هزار ظرفیت خوابگاهی در کشور، گفت: از این تعداد، ۲۴ هزار خوابگاه مربوط به خوابگاه های غیر دولتی است که حدود ۱۰ درصد کل ظرفیت خوابگاه های کشور را شامل می شود.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد دانشجویانی که در سال پذیرش می شوند، غیر بومی هستند، اظهار داشت: حدود ۶۰ درصد دانشجویان در خوابگاه های دولتی و نزدیک به ۴۰ درصد در خوابگاه های غیر دولتی ساکن هستند.
رئیس هیئت مدیره خوابگاه داران غیر دولتی کشور افزود: وزارت علوم اعلام کرده است که دیگر خوابگاه به دانشجویان تعلق نمی گیرد و اکثر دانشگاه ها مشمول این موضوع می شوند و این در حالی است که باید اعتبار ویژه ای برای این بخش در نظر بگیرند زیرا مهمترین بخشی است که می تواند فرهنگ دانشجویی در آن شکل بگیرد.
شوکتی با یادآوری اینکه برون سپاری خوابگاه از سوی دولت به بخش خصوصی انجام نشده است، گفت: علت این است که دولت نتوانست به بخش خصوصی اعتماد کند و هنوز هم به این بخش اعتماد نشده است و حتی دارند این بخش را از دور خارج می کنند. بعضی از خوابگاه های غیر دولتی در بعضی از شهرستان ها، در حال حاضر در دادگاه دنبال این هستند که پولشان را از دانشگاه بگیرند.
وی خوابگاه را خانه دوم دانشجو معرفی کرد و بیان داشت: وقتی خوابگاه خانه دوم محسوب می شود، باید مورد حمایت قرار گیرد. اگر هم دولت نمی خواهد حمایت کند، حداقل این بخش را به رسمیت بشناسند در حالی که با عدم حمایت، هزینه ها به سمت دانشجو سر ریز می شود و خوابگاه دار نیز مجبور است از بیرون ظرفیت خالی خود را پر کند چون دانشجویی که از دانشگاه معرفی می شود، هزینه ثابتی دارد که مجبور است و نمی تواند بیشتر از آن دریافت کند.