کد خبر:۵۵۲۹۳۳
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

تبادل دانشجو با کشورهای خارجی در دستور کار است

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در بحث بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌های خراسان بزرگ؛ برقراری ارتباط و تعامل با کشورهای چین، نیوزلند، استرالیا و افغانستان به خراسان بزرگ و کلان منطقه ۹ آمایشی واگذار شده است؛ که دانشگاه بیرجند با کشور افغانستان و دانشگاه مشهد و دیگر دانشگاه‌ها با کشورهای استرالیا، نیوزلند و چین مکاتباتی خواهند داشت.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دارابی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه ۹ که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: این  نشست در راستای طرح تحول و نوآوری در نظام آموزش برگزار شد؛ که هر ماه یک بار در یکی از مراکز استان ها و شهرستان‌های استان خراسان بزرگ برگزار می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه توسعه علوم اعصاب یکی از ماموریتهای ویژه کلان منطقه ۹ در طرح تحول و نوآوری در آموزش به شمار می رود، افزود: در این اجلاس به اقدامات انجام شده و دریافت گزارش کارگروه بین المللی سازی و علوم اعصاب (نوروساینس) پرداخته شد.

 

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: همچنین در این جلسه بحث بین المللی سازی دانشگاه های استان خراسان بزرگ(خراسان های شمالی، رضوی و جنوبی) مورد بررسی قرار گرفت که بر این اساس دانشگاه های علوم پزشکی می توانند با دانشگاه های دیگر کشورها مکاتبات و مراوداتی در خصوص پذیرش و انتقال دانشجو داشته باشند.

 

دارابی متذکر شد: در این راستا برقراری ارتباط و تعامل با کشورهای چین، نیوزلند، استرالیا و افغانستان به خراسان بزرگ و کلان منطقه ۹ آمایشی واگذار شده است؛ که دانشگاه بیرجند با کشور افغانستان و دانشگاه مشهد و دیگر دانشگاه ها با کشورهای استرالیا، نیوزلند و چین مکاتباتی خواهند داشت.

 

وی خاطرنشان کرد: تلاش داریم تا با دانشکده ها و دانشگاه های کشورهای عنوان شده در  تبادل دانشجو به موفقیت های خوبی دست پیدا کنیم که در این خصوص نیز بیشترین تلاش ما؛ پذیرش دانشجو از این کشورها در ایران است تا بتوانیم جایگاه علمی خود را به جهان معرفی کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار