آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۳۰۹۸
مطالبه شورای صنفی دانشگاه اراک از رئیس جمهور؛

دولت به کمبود خوابگاه در استان مرکزی توجه ویژه‌ای داشته باشد

دبیر شورای صنفی رفاهی دانشگاه اراک با بیان اینکه هزینه خوابگاه برای دانشجویان در استان مرکزی بسیار بالاست، تصریح کرد: در استان مرکزی با اینکه تعداد قابل توجهی دانشجوی غیر بومی وجود دارد؛ اما عدم وجود خوابگاه به تعداد لازم یک درد بزرگ محسوب می‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

سجاد مولوی، دبیر شورای صنفی رفاهی دانشگاه اراک در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به نگاه رهبر انقلاب به مقوله دانشگاه اسلامی گفت: منظور از دانشگاه اسلامی این نیست که کامل از غرب جدا شویم؛ بلکه در این نگاه رهبری انتظار دارند در کنار اینکه ما جریان ترجمه علوم از غرب را به صورت مناسب پیش می‌بریم بتوانیم با ظرفیت های بالاتری مسئله تولید علم در داخل کشور را نیز جدی بگیریم.

 

دولت فقط ژست حمایت از شوراهای صنفی را گرفته است

 

دبیر شورای صنفی رفاهی دانشگاه اراک با بیان اینکه با روی کار آمدن دولت جدید شاهد آن بودیم که حجم بالایی از شورای های صنفی رفاهی در دانشگاه های کشور یا افتتاح یا بازگشایی مجدد شدند، گفت: با توجه به شرایطی که بعدها شاهد آن هستیم به نظر ما دولت در مقوله شوراهای صنفی فقط سعی کرد ژست ایجاد این تعداد شورای صنفی را داشته باشد و عملاً در مقوله حمایت و نفوذ کلام بخشیدن به شوراهای صنفی راهبرد و خروجی مطلوبی را نداشته است.

 

کمبود خوابگاه در استان مرکزی یک درد بزرگ است

 

مولوی با بیان اینکه هزینه خوابگاه برای دانشجویان در استان مرکزی بسیار بالاست، تصریح کرد: در استان مرکزی با اینکه تعداد قابل توجهی دانشجوی غیر بومی وجود دارد؛ اما شاهد آن هستیم که عدم وجود خوابگاه به تعداد لازم در دانشگاه ها یک درد بزرگ محسوب می شود و این مقوله نگاه ویژه دولت را می طلبد.

 

دانشگاه ها تمام تلاش خود را برای جذب دانشجوی پولی صورت می دهند

 

وی در ادامه افزود: در سال های اخیر شاهد آن هستیم که دانشگاه های دولتی نیز به سمت پولی شدن تحصیل در حال حرکت هستند و در همین استان مرکزی دانشگاه ها تمام تلاش خود را صورت می دهند که تا می توانند دانشجویی شبانه جذب کنند.

 

دبیر شورای صنفی رفاهی دانشگاه اراک با بیان اینکه در موضوع تغذیه دانشگاه ها دانشجویان به صورت سالیانه شاهد آن هستند که قیمت غذاها در دانشگاه ها به صورت مرتب افزایش پیدا می کند و پوشش این هزینه ها برای بسیاری از دانشجویان میسر نیست، گفت: ما در دانشگاه های سطح استان دانشجویانی را داریم که برای استفاده از غذا در دانشگاه با توجه به این قیمت ها به شدت در مضیغه هستند.

 

این مقدار وام دانشجویی اصلا قابل قبول نیست

 

مولوی با بیان اینکه وام دانشجویی به هیچ وجه برای پوشش هزینه های یک دانشجو کارا نیست، تصریح کرد: این مبالغ اندکی که تحت عنوان وام به دانشجویان پرداخت می شود، در کنار هزینه های سرسام آوری که برای تغذیه، خوابگاه و تحصیل برای دانشجویان ایجاد شده است، به هیچ وجه قابل مقایسه نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار