کد خبر:۵۶۰۰۹۱
حافظی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

تهران، محروم‌ترین استان از لحاظ تعداد مدرسه است/ افزایش کمک‌های خیرین در اوضاع نامناسب معیشتی

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز کشور گفت: در تحریم اقتصادی و اوضاع نامساعد مالی مردم بیش از گذشته در صحنه بوده‌اند و فضاهای آموزشی بیشتری را برای دانش‌آموزان این کشور ساختند. این افتخاری است که نصیب ملت فرهنگ دوست ایران شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خدمت آقای دکتر حافظی، رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور که موی خود را در این راه سپید کرده است، رسیدیم و دقایقی را با ایشان گذراندیم تا سوالاتی در مورد آخرین روند کار خیرین مدرسه‌ساز کشور را از ایشان بپرسیم. مشروح این گفتگو به شرح ذیل است:

 

آقای دکتر حافظی، در دو سه سال اخیر که اوضاع معیشتی مردم به هم ریخته است، روند کمک‌های مالی رسیده به جامعه خیرین مدرسه‌ساز چگونه بوده است؟ آیا شما هم با کاهش کمک‌های مالی مواجه شده‌اید؟

خوشبختانه در این سال‌ها هم کمک‌ها رو به افزایش بوده است. ملت ما ملتی فرهنگ دوست هستند و ارتقا کشور را در ارتقا دانش فرزندان‌شان تشخیص می‌دهند. در تحریم اقتصادی و اوضاع نامساعد مالی مردم بیش از گذشته در صحنه بوده‌اند و فضاهای آموزشی بیشتری را برای دانش‌آموزان این کشور ساختند. این افتخاری است که نصیب ملت فرهنگ دوست ایران شده است.

 

کدام استان در کشور بهترین امکانات را از لحاظ مدرسه‌سازی دارد و کدام استان محروم‌ترین استان است؟

استان تهران محروم‌ترین استان از لحاظ مدرسه است. در سایر استان‌های کشورالحمدلله به نسبت جمعیت ساکن در آن‌ها به موفقیت نسبی رسیده‌ایم و این از افتخارات جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور است.

 

تصاویری در فضای مجازی منتشر می‌شود از استان سیستان و بلوچستان که نشان‌دهنده اوضاع نامناسب در آن استان است. شما شرایط را چطور ارزیابی می‌کنید؟

در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند مکران گنج نهفته‌ایست، مکران یعنی کناره دریای عمان، جشنواره‌ای اخیرا برگزار کردیم در آنجا و 1500 نفر از نیک‌اندیشان در این جشنواره حضور پیدا کردند و تعهدات فراوانی را برعهده گرفتند تا مدارس زیادی ساخته شود.

 

با توجه به روند رو به رشدی که در کمک‌های خیرین مدرسه‌ساز وجود دارد، به نظر شما تا چند سال بعد، دیگر نیازی به ساخت مدرسه توسط مجمع خیرین نخواهد بود؟

همیشه نیاز به ساخت مدرسه جدید وجود دارد چرا که عمر مفید ساختمان‌ها یه مقدار محدودی است لذا نیاز به مدرسه‌سازی هیچ‌گاه متوقف نخواهد شد. ساختمان‌هایی که در گذشته ساخته شده است نیاز است تا تخریب و بازسازی شوند. بنابراین جامعه خیرین مدرسه‌ساز باید همواره در صحنه باشد و شاهد ایثار و جهاد مقدس برای ساخت مدرسه باشیم.

 

در پایان اگر نکته خاصی مد نظر دارید بفرمایید.

بنده فقط توصیه‌ام این است که مردم در این عرصه مقدس مدرسه‌سازی بیش از پیش حضور پیدا کنند و مشارکت کنند تا ان‌شاالله برکات آن‌را در زندگی خود نیز ببینند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
جمعی از نیروهای خدماتی آموزش و پرورش
Iran, Islamic Republic of
۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳
از طرف دولت که خیری به فقرا و طبقه ضعیف نرسید کاش خیری پیدا می شد و به داد نیروهای خدماتی شاغل در مدیریت های این وزارت خانه میرسید(دستمان به وزرا نمی رسد اما آهمان بخدا چرا)
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار