اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ناصح یوسفی، دبیر علمی دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز گفت: دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز سوم و چهارم آذرماه ساعت ۸:۳۰ صبح در سالن اجتماعات محمد رسول الله( ص) دانشگاه علمی کاربردی سقز برگزار می شود.
وی افزود: ۹۰ مقاله به دبیرخانه دومین همایش ملی معماری و شهرسازی ارسال شده است که کار داوری آن در گروه های علمی معماری، شهرسازی و جغرافیا، مرمت و باستان شناسی، هنر، گردشگری و جهانگری انجام شد.
دبیر علمی دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز ادامه داد: کمیته علمی و داوری نهایت تلاش خویش برای سنجش و قضاوت عادلانه و منصفانه سلایق و نظرات علمی مبتنی بر شواهد علمی را به کار گرفته است.
یوسفی با بیان اینکه هدف اصلی این همایش ملی شناسایی، حفاظت و ارتقا هویت تاریخی بافت های با ارزش سقز است، گفت: دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز حاصل دو سال جلسات حضوری و پیگیری های مداوم با روسا و کارشناسان ارگان ها و ادارات درگیر موضوعات ساخت و ساز در شهرستان همچون, شورای شهر، شهرداری، راه و شهرسازی، نظام مهندسی ساختمان، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، فرمانداری ، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بوده است.
وی تاکید کرد: دریافت مقاله ها و دیدگاه های مختلف پژوهشگران، دستاورد مناسبی برای مسئولین و بدنه کارشناسی دستگاه ها و نهادهای مرتبط به همراه خواهد داشت و نتایج حاصله در پایان همایش تدوین و به ارگان ها و ادارات شهر سقز ارسال می شود تا مثمرثمر واقع شود.
دبیر علمی دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز تصریح کرد: دلیل انتخاب حوزه ملی برای این همایش, استفاده از تجارب ملی برای شهر سقز و استفاده از تجربیات پژوهشگران در شهرهای تاریخی ایران و قابلیت مشابه سازی برای شهر سقز بوده است.
یوسفی تصریح کرد: سخنرانان کلیدی این همایش ملی پرویز اکبری «شهرساز» با موضوع سخنرانی جایگاه بافت های فرسوده و تاریخی و نحوه برخود با اینگونه بافت ها و طاهر قسیمی «باستان شناس» با موضوع سخنرانی تاریخچه و بافت های تاریخی سقز خواهند بود.
وی خاطرنشان کرد، در حاشیه همایش برنامه هایی از جمله نمایشگاه کتاب معماری و شهرسازی، نمایشگاه پوستر، مقالات و نمایشگاه آثار دانشجویان مرکز علمی کاربردی و کارگاه تخصصی پیرامون ویژگی ها و قابلیت های بافت های با ارزش و مداخله در بافت و دو سخنرانی ویژه پیرامون مداخله در بافت و معرفی شهر تاریخی سقز پیش بینی شده است.