اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛* در مدل مدیریتی انقلابی گری اسلامی فعالیت های منجر به پیشرفت و رشد در گرو فعالیت های جهادی صورت می گیرد.
فعالیت جهادی، فعالیتی است که در آن نظم وجود دارد و افراد هرآنچه در توان دارند به میدان می آوردند.
در فعالیت جهادی ولایت پذیری وجود دارد، همچنین تمام آنچه که صورت میگیرد رنگ خدایی دارد و مدیر و رهبر بین خود نیرو های خود تفاوت قائل نیست و همه نیرو ها به مصرف منابع حساس هستند.
تمام این حالات و مسائل را فقط و فقط میتوان در مجموعه بسیج مشاهده کرد، افزود: مجموعه بسیج فرا تر از این است که بخواهیم آن را در سازمان بسیج مستضعفین خلاصه کنیم.
بسیج مجموعه نیرو های جهادی انقلابی مسلمان و آزادی خواه جهان است که تمام توان خود را با عقلانیت در راه تمدن سازی اسلامی به کار بسته است.
در بین اقشار مختلف بسیج، بسیج دانشجویی به دلیل جوان بودن و پر انرژی بودن و همچنین حضور در یک فضای کاملا اکادمیک و علمی و کانون مناقشات سیاسی، در کلیدی ترین قسمت جامعه قرار گرفته است و به مسیرخود برای پیشرفت کشور ادامه می دهد.
دانشجوی بسیجی در ۹ ماه از سال پژوهش می کند، درس می خواند، مطالبه می کند، روشنگری می کند، برای انقلاب نیرو تربیت می کند، به ایجاد فضای ارام در دانشگاه برای تحصیل و در کنار آن فعالیت سیاسی درست میزند.
دانشجوی بسیجی در تابستان و تعطیلات خویش که بسیاری به فکر استراحت و بطلان وقت خود هستند بار کم کاری دولت مردان در حمایت از مستضعفین را به دوش میکشد و با حضور در مناطق محروم به مستضعفین که صاحبان اصلی انقلاب هستند خدمت رسانی می کند. در یک جمله می شود خلاصه کرد که تمام ظرفیت بسیج درخدمت مردم انقلاب و اسلام است.
متاسفانه دولت ها عموما در آن مرحله از کار و اجرا دست به دامان بسیج می شوند که دیر از دست خودشان کاری ساخته نیست و معمولا بسیج را برای روز های سخت خود می خواهد.
وقتی دولت در تامین امنیت دچار مشکل می شود بسیج را وارد می کند. با گران فروشی نمی تواند مبارزه کند بسیج را وارد می کند، در اقتصاد مقاومتی کم کاری میکند بسیج وارد می شود و بسیج را برای روز های سخت می بینند.
در روزهای خوب و خوش که باید به جوان بسیجی توجه شود به یکباره خدمات آن ها از یاد دولت ها می رود. البته رسالت بسیج هم جز این نیست. چرا که بسیج در زمانی که همه به دنبال اسم ورسم می گردند، گمنامانه به فعالیت خود ادامه می دهد. چرا که اعتقاد دارد گمنامی برای شهرت پرست ها دردآور است وگرنه، همه اجرها در گمنامی است.
امیرحسین شکوری، فعال دانشجویی دانشگاه زنجان