آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۶۲۵۹
گزارش/

روحانی و دانشجویان در دانشگاه تهران چه گفتند؟/ وقتی همه منتقد بودند

اولین شخصیتی که وارد سالن شد «آشنا» بود. چند دقیقه‌ای صندلی‌های جلو و اندک افرادی که در سالن حضور داشتند را وارسی کرد و رفت. احتمالاً می‌خواست آخرین نکات لازم را به رئیس جمهور تذکر دهد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-سها صالح، اثرات حضور آقای رئیس جمهور از چند خیابان مانده به دانشگاه تهران هم مشخص بود. تعداد زیاد ماشین‌های پلیس توجه مردم را به خودشان جلب می‌کردند. نگهبان‌های جلوی در هم با دقت کارت‌های دانشجویی را چک می‌کردند.

 

وقتی وارد دانشگاه شدم یاد صحبت‌های دیشب یکی از هم‌کلاسی‌هایم افتادم. می‌گفت من قبلاً سخنرانی آقای روحانی در دانشگاه علوم پزشکی را دیده‌ام. فضا کاملاً امنیتی می‌شود. خانم هم کلاسی حق داشت. انواع و اقسام خودروهای پلاک قرمز و سفید و مردان سیاه پوشِ هندرزفری به گوش که تعدادشان تنه به تنه دانشجویان می‌زد، فضای دانشگاه را کاملاً عوض کرده بودند.

 

شانس آوردم که دعوت نامه و کارت دانشجویی مشکلی نداشت. آقای قد بلندی که جلوی دانشکده ادبیات میهمانان را می‌گشت خیلی عصبانی بود. از داخل راهرو هم صدای داد و هوار می‌آمد. ظاهراً بین بادیگاردهای رئیس جمهور  و حراست دانشگاه اختلاف پیش آمده بود.

 

خانم‌ها چرا نیامدند؟

سالن هنوز خالی بود و فرصت داشتم تا جای مناسبی برای نشستن پیدا کنم. اولین شخصیت سیاسی که وارد سالن شد حسام الدین آشنا بود. ژست مدیریتی داشت. چند دقیقه‌ای صندلی‌های جلو و اندک افرادی که در سالن حضور داشتند را وارسی کرد و از سالن خارج شد. احتمالاً رفت تا آخرین نکات لازم را به رئیس جمهور تذکر دهد چون تا لحظه ورود دکتر روحانی دیگر ندیدمش.

 

 

انتظامات‌ها که لباس‌های قرمز پوشیده بودند خیلی تلاش می‌کردند تا سالن را از جلو پر کنند. حالا دیگر چند نفری دور و برم نشسته بودند. یکی از بچه‌ها می‌گفت چرا جلوی در تونل وحشت درست کردند؟ آن یکی هم گله داشت که خانم‌ها چرا نمی‌آیند!!؟ دو نفر هم که پشت سر من بودند تا شروع برنامه مشغول بگو بخند بودند حتی یکی از انتظامات‌ها را صدا کردند و گفتند گرسنه‌ایم، چیزی برای خوردن ندارید؟

 

بخش وسط سالن به مسئولان و اساتید اختصاص داشت. پس از آنها هم خانم‌ها رانشاندند تا فاصله دانشجویانی که احتمال می‌رفت شعار دهند تا سن به حداکثر ممکن برسد. سالن تقریباً پر شده و آقای انتظاماتی هم که ابتدای وقت خیلی خوش اخلاق بود حالا دیگر سعی می‌کرد دانشجوها را با غیظ و غضب روی صندلی‌ها بنشاند.

 

شما رئیس جمهور بدی بودید!

پس از ورود رئیس جمهور و تشریفات ابتدایی، دکتر نیلی، رئیس دانشگاه تهران پشت تریبون رفت. آقای رئیس بر خلاف مجری که با جملات متملقانه از رئیس جمهور استقبال کرد، روحانی را با عبارت «شما که خود افتخار دانشجویی در دانشگاه تهران را دارید» مخاطب قرار داد. نیلی با انتقاد از عدم حضور دانشگاه در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌های دولت تأکید کرد اگر در دوره تحریم به دانشگاه تکیه می‌کردیم دچار مشکل نمی‌شدیم.

 

پس از رئیس دانشگاه نوبت به جذاب‌ترین بخش برنامه رسید. اقرلو مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران اولین سخنران دانشجوی برنامه بود. او صحبت‌هایش را با انتقاد از حاکم شدن جو پادگانی در دانشگاه شروع کرد و گفت امروز حتی رئیس دانشگاه هم جرأت نکرد انتقاداتش را مطرح کند. صحبت‌های اقرلو تند و آتشین بود و هر بندش تشویق حضار، به خصوص جناح راست سالن را به همراه داشت. او در پایان خطاب به روحانی گفت ما دیگر به اصلاح شما امید نداریم. شما رئیس جمهور خوبی نبودید و امروز باید از تجربیات شما درس گرفت.

 

سخنران بعدی نماینده نشریات دانشجویی بود. او با یادآوری شعارهای روحانی درباره قانون‌گرایی از عدم حمایت کافی از نشریات دانشجویی انتقاد کرد. نام بردن از سران فتنه در پایان این سخنرانی برای چند لحظه فضای سالن را متشنج کرد.

 

پدر صنعتی که پدر صنعت را درآورد

نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سخنران بعدی بود. مرادی خطاب به رئیس جمهور گفت: «شما تمام توانتان را برای قراردادی گذاشتید که آمریکا مثل آب خوردن آن را نقض کرد.» بخش بعدی سخنرانی او که با استقبال خوبی هم مواجه شد، انتقاد از عادی شدن فساد در دولت یازدهم بود اما آنجایی که گفت: «آقای روحانی کسی را که پدر صنعت ایران خوانده بودید؛ به حق، پدر صنعت ایران را درآورد.» اوج هیجان را در شنوندگان ایجاد کرد.

آقای روحانی فکری کنید و الا انتخابات را می‌بازید

«رهبری» دبیر انجمن اسلامی دانشگاه تهران بحثش را با فساد شروع کرد. او حمایت چند صف پایانی صندلی‌های وسط سالن را داشت و در پایان هر بند از آن ناحیه سالن تشویق می‌شد. بخش دوم صحبت‌های رهبری مربوط به اوضاع دانشگاه‌ها بود و از روحانی خواست تا جلوی پولی شدن دانشگاه‌ها را بگیرد. رهبری در پایان به روحانی توصیه کرد فکری به حال اعتماد از دست رفته مردم بکند و الا یا در 1400 یا همین سال 96 انتخابات را به افراطیون واگذار خواهد کرد.

 

سخنران بعدی سعید هوشنگ بود. مجری او را نماینده جمعی از انجمن‌های اسلامی معرفی کرد. هوشنگ که پس از 4 سخنران جنجالی پشت تریبون قرار گرفته بود از همان ابتدا لبخند را بر لب حضار آورد. نوع صحبت کردن و حرکت‌های سر او همه را به تعجب واداشت. مهم‌ترین خواسته او اجازه تشکیل اتحادیه جدید برای تشکل‌های دانشجویی بود. هوشنگ در پایان با دست بوسه‌ای برای جناح راست سالن فرستاد و از پله‌ها پایین آمد.

می‌خواستیم فشار ایمیلی‌ به شما وارد کنیم

لهجه ترکی اولین ویژگی حسین اخگرپور بود که به نمایندگی از جامعه اسلامی دانشجویان در برابر روحانی پشت تربودن ایستاد. او خود را فرزند کارگران، کشاورزان، رانندگان و لبو فروشان کشور معرفی کرد. اخگرپور که با صدای داغ دار صحبت می‌کرد ادامه داد اگر این دست دزدی‌ها و دست درازی‌ها به بیت‌المال نبود شاید ریزعلی خواجوی‌هایی پیدا می‌شدند و جلوی آن قطار را می‌گرفتند. نماینده جامعه اسلامی خطاب به روحانی گفت: «شما امروز می‌گویید تحریم اثری ندارد. ما خیلی قبل‌تر از شما گفته بودیم که تحریم‌ها بی‌اثر است.» او در پایان با یک شوخی صحبت‌هایش را به پایان برد و گفت: «آقای روحانی اگر این چند وقت نبودیم به خاطر این بود که دنبال ایملیمان می‌گشتیم تا فشار ایمیلی به شما بیاوریم.»

 

مقاله‌های تقلبی آبروی علمی ایران را نبرد!

نماینده انجمن‌های علمی سخنران بعدی مراسم بود. او که دانشجوی ارشد رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی بود به شدت از سیاست‌های وزارت علوم انتقاد کرد و با یادآوری حذف مقالات علمی ایران نسبت به بی‌آبرو شدن کشور در مجامع علمی جهانی هشدار داد. معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری بال دیگر انتقادات نماینده انجمن‌های علمی بود.

 

مجری در این بخش اعلام کرد که برای تغییر ذائقه کلیپی پخش می‌شود. تصاویر با حوادث 16 آذر 32 شروع می‌شد و شخصیت‌های مختلف انقلاب را نشان می‌داد. شخصیت‌هایی که هرکدام صدای تشویق یک طرف سالن را به همراه داشت. پایان کلیپ هم خیلی گل درشت به عکس‌های مذاکرات هسته‌ای می‌رسید و با تصویر ظریف اتمام می‌یافت.

 

هم‌خوانی دانشجویی

جنبش عدالت‌خواه دانشجویی تشکل بعدی بود که نماینده‌اش مقابل روحانی قرار گرفت. «چرا از پابرهنگان احساس شرمندگی نمی‌کنید!» اولین جمله فقیر خطاب به آقای رئیس جمهور بود. او در ادامه نبود شفافیت را دلیل اصلی فساد خواند و گفت: « آقایان حسن روحانی، علی لاریجانی و آملی لاریجانی شفاف‌سازی را از خودشان شروع کنند.» فقیر در پایان صحبت‌هایش چند سوال از روحانی پرسید که با هم نوایی دانشجویان حاضر در سالن فضای جالبی رقم زد. فقیر پرسید «آیا رکود و تعطیلی صنایع و شرمندگی نان‌آوران خانواده‌ها را می‌بینید؟» و همراه با دانشجویان گفت: «نمی‌بینید»، «از سونامی آسیب‌های اجتماعی خبر دارید؟» «ندارید» «از اعتیاد گسترده نوجوانان و جوانان از طوفان سهمگین طلاق اطلاع دارید؟» «ندارید»

 

نماینده بوشهری تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد سخنران نهم دیدار دانشجویان با روحانی بود. صحبت‌های او با تعریف تمجید از دانشگاه آزاد، هیئت امنا و رئیس فعلی او آغاز شد. سخنانی متملقانه که واکنش مثبتی در بین دانشجویان نداشت. نماینده دانشگاه آزاد بیش از  وقتی که برای او تعیین شده بود پشت تریبون سخنرانی کرد. برخی از دانشجویان هم با درآورد ساعت نسبت به بی‌نظمی او واکنش نشان دادند.

 

آقاجری نماینده دفتر تحکیم وحدت دهمین دانشجویی بود که به دلیل عدم حضور نماینده شوراهای صنفی پشت تریبون قرار گرفت. او در ابتدای صحبت‌هایش گفت: «امروز شعار زیبای مرگ بر آمریکا بیش از هر زمان دیگر در کشور ما وحدت‌آفرین شده است. امروز شعار مرگ بر آمریکا بیش از هر زمان دیگر، راه حرکت مارا روشن‌تر، شفاف‌تر و مشخص‌تر کرده است.» پس از مکس کوتاهی آدرس داد: «حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی 19/2/1374» که با خنده حضار همراه شد. فقیر در بخشی از صحبت‌هایش با لحنی شبیه به خود روحانی گفت: «برجام و ما ادراک ماالبرجام!»

 

دروغگو!

سخنرانی نماینده کانون‌های فرهنگی وزارت بهداشت برخلاف تصور اولیه جنجال برانگیز شد. او در ابتدای صحبت‌هایش به تعریف و تمجید از وزیر بهداشت و طرح تحول سلامت پرداخت که برخی از پایین فریاد زدند: «دروغگو!» این موضوع یک دقیقه‌ای فضای سالن را متشنج کرد. او سپس از روحانی برای اجرا نشدن برخی وعده‌هایش برای بهتر شدن فضای دانشگاه انتقاد کرد.

 

سخنران بعدی با عنوان نماینده انجمن اسلامی پیرو خط امام روی سن رفت. او از ممنوع تصویر بودن یکی از رئیس جمهورهای سابق انتقاد کرد و ادامه صحبت‌هایش را به مشکلات فضای دانشگاه‌ها اختصاص داد و به رئیس جمهور گفت: «دانشجویان به کلی از کار گیر آوردن ناامید شدند.»

دادستانی مدافع مردم است یا شهرداری

مجری آخرین سخنران دانشجویی را با عنوان دبیر انجمن اسلامی پیشرو معرفی کرد. رفیع‌زاده صحبت‌هایش را با حمله به تشکل‌های دیگر آغاز کرد سپس از دستگاه قضایی برای کوتاهی در رسیدگی به پرونده شهرداری تهران انتقاد کرد و گفت: «دادستان مدافع شهردار است یا منافع مردم؟ چطور اقدام حمله به سفارت یک کشور خارجی اقدام ضد امینت ملی نیست اما یک پیرمرد 60 ساله به خاطر انتشار یک فایل صوتی به جرم اقدام علیه امینت ملی زندانی می‌شود؟»

 

وقتی همه روحانی را تشویق کردند

بالآخره نوبت روحانی شد تا پشت تریبون قرار بگیرد و برای دانشجویان صحبت کند. هنوز چند دقیقه از صحبت‌های روحانی نگذشته بود که یک نفر در حمایت موسوی و کروبی شعار داد اما جمعیت با صدای هم زمان «هیس» او را به سرعت ساکت کردند تا روحانی با خیال راحت صحبت‌هایش را ادامه دهد.

 

رئیس جمهور با ذکر نام اشخاص هر بار از یک طرف سالن صوت و کف دریافت می‌کرد. حسن روحانی البته با تأکید بر بسیجی بودن همه مردم و برخورد قاطع با آمریکا تشویق همه حضار را جلب کرد. آقای رئیس جمهور بخش زیادی از صحبت‌هایش را خطاب به سمت راست سالن و به قول خودش «دوستان خوب و انقلابی‌اش» اختصاص داد و از آنها خواست تا منصفانه نقدش کنند.

 

خودروها یکی یکی دانشگاه را ترک می‌کردند و صف طویلی جلوی مسجد دانشگاه تشکیل شده بود تا دانشجویان گوشی‌های‌شان را تحویل بگیرند. فرصت خوبی بود تا حضار درباره مراسم و سیاست و اوضاع دانشگاه با هم صحبت کنند. دور و بر من همه درباره بی‌کاری صحبت می‌کردند. این طوری مدت زمان منتظر ماندن روی صفی که به خاطر بی‌تدبیری خیلی طولانی شده بود کوتاه‌تر به نظر می‌رسید. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
آقای ک
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۵
ماشاالله سها کوچولو
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۴
((امسال در مشهد مقدّس در سخنرانی گفتم [که‌] مذاکره در موضوعات خاص اشکالی ندارد؛ منتها گفتم من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛ ما هم به اذن‌الله ضرری نمیکنیم.)) مقام معظم رهبری 12آبان92
این یعنی رهبری موافق مذاکره نبوده و با اصرار تیم روحانی و به پشتوانه رای روحانی که بواسطه شعار (مذاکره با امریکا) رای اورد، مخالفتی نکرد. چرا که مخالفت رهبری باعث می شد روحانی ادعا کند که رهبری جلوی مذاکره و پیشرفت ایران رو گرفته. مشکل اینجاست که روحانی جرات پذیرش شکست رو نداره و مدام میندازه گردن رهبری
7
0
ناشناس
Germany
۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۳
چند سال دیگر طول می کشد تا دانشگاهیان ایران متوجه شوند که با سخنرانی رئیس دولت در چنین روزی مشکلات دانشجو حل نمی شود؟
43
5
محسن
۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶
شاید که صد البته هرگز حل نمیشه ولی لازمه یه روزی دانشجو حرفشو بزنه و این روز همون 16 آذر بود
با حرف نزدن و سکوت هم وضعیت بدتر و دانشجو بی تفاوت میشه نسبت به عملکرد مسئولین
سبیل کلفت ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۳
ادبیات تسامح روحانی استقلال کشور را زیر سؤال خواهد برد. درود بر جمهوری اسلامی
25
1
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۳
حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای به عنوان یک مصداق به قضیه وارد کردن خودروهای آمریکایی اشاره کردند و گفتند: خود آمریکایی‌ها به علت مصرف زیاد و سنگین بودن این خودروها، رغبتی به خرید آنها ندارند؛ حالا در این شرایط ما بیاییم و از فلان کارخانه رو به ورشکستگی آمریکا، خودرو وارد کنیم؟ این جای تعجب فراوان دارد. ایشان افزودند: مدیران و مسئولان محترم در مقابل فشارهای پنهانی که در این زمینه ها وارد می شود، بایستند و جداً نگذارند این قبیل مسائل انجام شود.حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای همچنین با انتقاد از «واردات میلیاردی برخی لوازم غیر ضروری»، به مشکل جدی قاچاق کالاها و اجناس به داخل اشاره و خاطرنشان کردند: به مسئولان دولتهای مختلف، مکرر این مسئله را گوشزد کرده‌ام و آنها نیز می گویند اگر تعرفه سنگین بگذاری
35
0
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۴
امام راحل ما -رضوان‌الله تعالی علیه- می‌فرمودند «تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت را چشیده باشند. فقرا و متدینین بی‌بضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعی انقلاب‌ها هستند، ما باید تمام تلاشمان را بنماییم تا به هر صورت که ممکن است خط اصولی دفاع از مستضعفین را حفظ کنیم» (صحیفه امام(ره)- ج 21 ص86). باز هم از حضرت امام(ره) است که؛ «آنهایی که در خانه‌های مجلل، راحت و بی‌درد آرمیده‌اند و فارغ از همه رنج‌ها و مصیبت‌های جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنه‌های محروم، تنها ناظر حوادث بوده‌اند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفته‌اند، نباید به مسئولیت‌های کلیدی تکیه کنند که اگر به آنجا راه پیدا کنند، چه بسا انقلاب را یکشبه بفروشند و حاصل همه زحمات ملت ایران را بر باد دهند.
24
0
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۵
هدایای تیم مذاکره کننده هسته ای به طرف آمریکایی در سال ۲۰۱۵ لیست منتشره می‌گوید که «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران یک جلد کتاب حاوی تصویر آثار استاد فرشچیان به ارزش 400 دلار به همتای آمریکایی خود هدیه داد. «عباس عراقچی» معاون حقوقی ظریف هم فرشی به ارزش هزار و 150 دلار به خانم شرمن، هم‌رده آمریکایی خود هدیه کرده است. در این میان، «حسین فریدون» برادر رئیس‌جمهور اسلامی ایران که در مذاکرات هسته‌ای حضور داشت نیز فرش دیگری به ارزش هزار و 100 دلار به وندی شرمن هدیه نموده است. وندی شرمن در دوره معاونت جان کری، یک بار در خصوص اینکه "فریبکاری در خون آدمیان است" صحبت کرده بود و در همان نشست، ایرانیان را نیز به فریبکاری در روند مذاکرات هسته‌ای متهم کرده بود.
6
0
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۵
نمایندگان شاهین‌شهر و برخوار در مجلس بیان کرد: آیا جای تعجب نیست یک مجموعه مصوبه‌ای که 10 صفحه است 150 ایراد از آن گرفته شود؛ بنابراین مشخص است که زیرساخت این قرارداد اشکال دارد. عضو فراکسیون ولایت تأکید کرد: این قرارداد را دو نفر خانمی که سالیان سال در انگلستان بودند و در آنجا زندگی کرده‌اند به همراه یک فردی که سابقه تنظیم کرسنت را هم داشته تنظیم کرده‌اند و مشخص است این قراردادی که زیرساخت آن بر مبنای تفکر درست نباشد و برخلاف منافع ملی و منافع ایرانیان باشد به کشور لطمه خواهد زد. وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای ابطال مصوبه هیأت دولت در خصوص قراردادهای نفتی عنوان کرد: بنده و تعدادی از نمایندگان محترم به‌منظور ابطال مصوبه هیأت دولت شکایتی را به دیوان عدالت اداری تقدیم کرده‌ایم که باید
8
1
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۶
رهبر انقلاب اسلامی، عملکرد دستگاههای فرهنگی را در هر دو سطح «آفندی» و «پدافندی» ضعیف ارزیابی کردند و با تأکید بر اهمیت پرداختن به عرصه‌های متنوع فرهنگی و همچنین در نظر گرفتن انگیزه‌ها و سوابق شخصیتهای فرهنگی، افزودند: آیا نباید مسئولان فرهنگی، آن کسی را که عمرش را در خدمت به دین و انقلاب اسلامی گذرانده به فردی که در تمام عمر خود قدمی در راه دین و انقلاب برنداشته و حتی گاهی ضربه نیز زده است، ترجیح بدهند؟
44
0
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۷
دولتی ها برجام برای شما برجام بود ولی برای ملت ایران بر دام بود و مردم را با حرفهای کذایی به دام انداختین همه که بیسواد باشیم الحمدلله خداونداز رگ گردن برای ما نزدیکتر است و ازهمه اسرار آگاه است در شرایط کنونی مروری به سخنان روحانی در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد در تاریخ دوشنبه 17 آذر 1393 قابل تامل است. به نظر می‌رسد آقای رئیس‌جمهور بهتر است بار دیگر سخنان آن روز خود را بخواند: 1- مبارزه با فساد باید برای مردم ملموس باشد. 2- عقب‌نشینی در برابر فساد ضربه به نهی از منکر و انقلاب است. 3- بزرگترین فسادها از رانت اطلاعاتی شروع می‌شود. 4- با مفسد باید در هر جایگاه و مقامی بدون ملاحظه‌ای برخورد شود.
19
0
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۸
قوامی:زمانی که بنده به عنوان رئیس کمیسیون قضایی مجلس ششم به جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام دعوت شدم، در یکی از این جلسات آقای روحانی -که اگر یادشان باشد- کنار دست من نشسته بودند. من آن روز بر یک موضوع بسیار تاکید داشتم. ایشان می‌گفتند که شما کوتاه بیایید؛ کشور را باید «کنترات» بدهیم به دست 6 مدیر ژاپنی تا عرصه مدیریتی کشور را اداره کنند. آقای روحانی اگر یادتان باشد آن روز به بنده این حرف را زدید. حال باید 5 الی 6 مدیر از خارج کشور بیاوریم تا وضع مدیرتی امروز کشور را تغییر دهند.
5
0
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۸
جناب آقای روحانی در قرارداد 10 صفحه ای وزارت نفت 150 ایراد وجود دارد مگر 10 صفحه چند سطر دارد که 150 ایراد دارد وقتی که پشت پرده دو زن دلال ویک مرد که نویسنده قراردادکرسنت است باشد 150 تا ایراد یعنی 150 تا تقریباٌ به نفع دشمن کار کردن مگر کشور قانون ندارد مگر وزیر شما طیب زاده قانون گذاز است چرا جای همه چیز عوض شده است نامه جی یون شین رئیس FATF به وزیر اقتصاد دولت تدبیر و امید و درخواست اظهار رسمی و کتبی اراده سیاسی برای اجرای "برنامه اقدام"، که از سوی طیب نیا اجابت شد. بر اساس برنامه اقدامی که FATF خواهان اجرای آن در ایران است و آقای طیب نیا وزیر اقتصاد دولت یازدهم طی نامه‌ای کتبی به FATF تعهد سیاسی برای اجرای این برنامه داده است، ایران باید تا ژانویه ۲۰۱۸ (دیماه ۹۶) ساز و کار لازم برای تح
28
0
سربدار
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۰
جناب وزیر خارجه به جان کری از ایران هدیه می برد ولی برای هموطن خود در مجلس داد هوار راه می اندازداین چه رسمی است البته مجلس نیز خاصیت خود را از دست داده است زمانی که در عرض بیست دقیقه خواسته وزارت خارجه (برجام)را تصویب می کند حاصلش می شود این باز درود بر اسدالله عباسی که عکس العمل نشان داد
15
0
سربدار
Netherlands
۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۸
دقیقا در شرایطی که فصل پاسخگویی مدعیان و مدافعان برجام فرا رسید و هر روز برگی دیگر به دروغ بودن وعده های برجامی بر ملا می شد، بعیدی نژاد که رئیس کمیته تخصصی و کارشناسی برجام بود را بدون هیچگونه دلیل خاصی به عنوان سفیر ایران در انگلستان فرستادند تا با این حربه، میزان فشارها بر دولت، ظریف و برجام به حداقل برسد.
7
0
سربدار
Germany
۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۵
تا بحال این همه زیر قولهای خودشان زده اند
این همه کلاه به سر شما یعنی ملت ایران گذاشته اند
این همه تحریمها را که قرار بود بردارند هنوز برنداشته اند
هر روز می گویند بانکهای جهان با شما کار کنند ولی در پشت صحنه چشم غره می آیند که جریمه پشت کار کردن با ایران است
بعد می گوید با جدیت بد عهدی ها را دنبال می کنیم
تمام اقدامات را ما انجام دادیم اراک با سیمان پر شد سانتریفیوژها به انبار ها منتقل شد اورانیو م ها رفت همه چی از دست رفت حالا دنبال کنید
0
0
سربدار
Germany
۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۸
این گروه FATF حدود چهل بند به ایران ابلاغ کرده است که از میان آن دو بند خیلی خطرناک است، اول اینکه ایجاد اصلاحات در قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم و دوم اینکه هرگاه شورای عالی امنیت سازمان ملل تصمیم بگیرد تشکیلاتی را تروریستی اعلام کند جمهوری اسلامی ایران باید آن را بپذیرد.سازمان ملل امروز حزب الله لبنان را تروریست می داند فردا انصارالله یمن را و پس از آن سپاه پاسداران را به عنوان گروه تروریستی معرفی خواهد کرد! نباید سیاست های خارجی جمهوری اسلامی ایران تحت اراده آن ها تنظیم شود،حتی ممکن است با پیوستن به این معاهده در داخل کشور کاری کند که ما ناچار به تحریم نیرو های انقلابی کشورمان شویم یعنی قرار دادی را به امضا برسانیم که از طریق آن خودمان به دست خودمان تحریم کنیم!
0
0
سربدار
Germany
۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۱
حضرت امام(ره) ابر قدرتها دوستانشان را قربانی می کنند
با توسل به آمریکاضعف و ناتوانی خود را بر ملا نسازیدواز گرگها و درنده ها برای شبانی و حفظ منافع خود استمداد نطلبید. ابر قدرتها آن لحظه که منافع شان اقتضاء کند . شما و قدیمی ترین وفا داران و دوستان خود را قربانی می کنندوپیش آنان دوستی و دشمنی و نوکری و صداقت ارزش و مفهومی ندارد
0
0
سربدار
Germany
۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۱
باید به این نکته نیز توجه داشت که در تمامی طول مذاکرات هسته‌ای، آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و اتحادیه اروپا در مخالفت با جمهوری اسلامی ایران و خصومت علیه کشورمان، اشتراک نظر داشته‌اند، به بیان دیگر؛ در بند مورد اشاره (بند 4 از فصل مربوط به تصمیمات)، حریف عبارت «یا 5 رأی مثبت اعضاء برجام» را با دقت و به گونه‌ای کاملا حساب شده جای داده و با این ترفند واژه «اجماع» را خنثی و بی‌اثر ساخته است. به بیان دیگر، واژه «اجماع» فقط یک ترفند برای فریب بوده است که این فریبکاری متاسفانه موثر نیز واقع شده است!
0
0
سربدار
Germany
۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۱
حریف کهنه‌کار عدد 5 را کاملا حساب شده انتخاب کرده و در متن گنجانده است. چرا؟! زیرا، اگر قرار بر اجماع بود، رأی منفی ایران یا چین و روسیه می‌توانست مانع از رسیدن به نتیجه‌ای باشد که علیه کشورمان است ولی غربی‌های شارلاتان 5 رأی مثبت را ملاک قرار داده‌اند. از این روی، اگر مصوبه‌ای علیه کشورمان باشد، کافی است، 5 عضو کمیسیون مشترک یعنی آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و نماینده اتحادیه اروپا، به آن رأی مثبت بدهند! در این حالت، رأی منفی ایران و یا رأی منفی احتمالی چین و روسیه نیز در جلوگیری از تصویب آن بی‌تاثیر خواهد بود.
0
0
سربدار
Netherlands
۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۳
امام خمینی (ره) ابر قدرتها دوستانشان را قربانی میکنند. با توسل به آمریکا ضعف و ناتوانی خود را بر ملا نسازید و از گرگها و درنده ها برای شبانی و حفظ منافع خود استمداد نطلبید. ابر قدرتها آن لحظه که منافعشان اقتضاء کند شما و قدیمی ترین وفا داران و دوستان خود را قربانی می کنند پش آنان دوستی و دشمنی و نوکری وصداقت ارزش و مفهومی ندارد
7
0
پربازدیدترین آخرین اخبار