کد خبر:۵۶۹۵۳۶

دومین نشست پژوهشی مرکز تخصصی آپا دانشگاه زنجان برگزار شد

دومین نشست پژوهشی مرکز تخصصی آپا دانشگاه زنجان تحت عنوان «بدافزاها؛ طراحی، تجزیه و تحلیل» با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین نشست پژوهشی مرکز تخصصی آپا دانشگاه زنجان تحت عنوان «بدافزاها؛ طراحی، تجزیه و تحلیل» با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد.


در این نشست یکروزه که با حضور فرمانده پلیس فضای تبادل اطلاعات، نماینده سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، دانشجویان، اعضای هیات عملی دانشگاه‌ها، استاید و کارشناسان فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی استان برگزار گردید، علی آذر پیوند، عضو هیت علمی دانشگاه زنجان و مدیر مرکز آپا با اشاره به راه‌اندازی مرکز آپا به عنوان تنها دستگاه دارای مجوز فعالیت در حوزه امنیت اطلاعات در استان، اظهار داشت: وجود مرکز آپا در استان فرصتی برای تبادل همکاری و ایجاد امنیت در فضای تبادل اطلاعات خواهد بود.

 

وی همچنین با اعلام آمادگی این مرکز برای همکاری‌های چند جانبه بین دستگاه‌های دولتی استان از اجرای طرح‌های ویژه جهت استقرار سامانه‌های امنیتی و مانیتورینگ در استان خبر داد.


در ادامه حسین گودرزی، مدیر تیم فنی مرکز تخصصی آپا دانشگاه زنجان با آغاز مطالب در حوزه بدافزارها به تشریح عملکرد و چگونگی فعالیت‌های بدافزارها پرداخت.

 

در این جلسه با بررسی نحوه دستکاری اطلاعات توسط بدافزارها سرقت اطلاعات توسط جاسوس افزارها به صورت عملی، مروری بر وقایع نگاری و فعالیت‌های ویروس اکستاکس‌نت به عنوان آغازگر جنگ سایبری در جهان داشت. 

 

همچنین وی با بررسی انواع شلکدها و ویروس‌های ماکرو به توضیح نحوه سوء استفاده مجرمان از این ابزارها پرداخت و با همکاری حامد فیروزه از اعضای مرکز آپا، چند نمونه از این حملات را به صورت عملی آزمایش کردند.


در ادامه با بیان روش‌های جلوگیری و تجزیه و تحلیل بدافزار به ارائه راه‌کارهای عملی برای پیشگیری از آلوده شدن سیستم‌ها به انواع باج افزارها و بدافزارها پرداخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار